dagens middag


Biff me sparrispotatis,bea och en sallad!förjävla gott blev de och vilken tur att man är händig i köket annars hade vi fått ätit makaroner o köttbullar varje dag!

31 maj 2011

Ni får ursäkta mig för dålig uppdatering men jag har lixom varken tid eller lust,har ingenting att dela med mig av heller,de jag gör om dagarna är jobbar,städar,hänger med tobias och dricker kaffe med mickan typ! Och just nu är jag riktigt trött så jag tänker faktist säga godnatt,ska bara hänga upp tvätten och sen drar jag täcket över huvudet och sover,Imorgon tar min älskade mickan studenten så de ska firas hela dagen lång!





Min älskade vän♥



.

Har precis duschat och försökt vakna till liv efter helgens jobb och jag har fått alldeles för lite sömn under dom tre senaste dygnen,men jag ska iallafall platta håret och dra på mig en make innan jag knallar iväg till Tobias för att titta på big brother live & jag hoppas sara och peter tackar för sig ikväll och åker hem.
Jennifer har vart här på kvällskvisten med kul att se henne och hon tar studenten på onsdag och efter de ska vi äta smörgåstårta hos henne innan ja åker iväg till nästa party i månkarbo hos mickan!

Nu måste jag rappa på så hörs häj!

min söta

29 maj 2011

Godmorgon på er.
sitter fullt påklädd och ska strax gå och jobba sig lite,jobbade kväll igår så när jag kom hem tog jag de bara lugnt och tittade på en halv film med Tobias innan jag gick hem för att fixa matlåda och gå och lägga mig,
Har sovit kanske 3timmar inatt,kattungarna dör som flugor här hemma :( tror inte att någon lever längre eftersom att de är tomt i min garderob,Martina va in där inatt och då hade iallafall en stackare dött :(,Dom var kalla och riktigt svaga igår kväll när jag matade dom så det förvånar mig inte alls att dom inte lever idag! mina små bebisar!


Regnar gör de också men man får väl ta sig igenom dagen endå på något sätt,de är Mors-dag idag också men mamma är dock inte hemma så henne får vi ta en annan dag när hon är tillbaka i Tierp igen!

Nä nu lär jag kila iväg,ha en bra dag hörrni!

28 maj 2011

Hejhallå och godmorgon..
inatt dog en liten kattunge jag anser att ove är en oansvarig mamma som inte tar hant om sina barn men hon är ju ett barn själv så. jaja jag hoppas dom andra små knåddarna överlever!
ikväll jobbar jag kväll och imorgon börjar jag 7 så ikväll blir de bums isäng när ja kommer hem eller om jag tar en filmkväll med Tobias!

nä nu lär jag ta bort nagellacket och klä på mig och sen göra matlåda! Pz

Rulla ut röda mattan

..


Igår drog vi som sagt en varsin burra på svanbygrillen istället för att laga mat,ibland är de bara skönt att slippa och få maten serverad istället.

två nya


shopping


De här är vad som fick följa med mig hem igår efter stan,ÄNTLIGEN en långklänning som satt bättre än vad jag tänkte mig,jag trodde jag skulle se ut som en padda i en svart sopsäck men nä den satt bra! Köpte med mig två par örhängen med som jag kan visa er sen, allt fick jag för under 500lappen! de kallar jag kap.
Efter stan tog vi hant om kattungarna mata dom osv eftersom ove inte är så sugen på de men nu värkar de bli bättre iallafall vilket är bra, Vi käka på svanbygrillen med fia och prata massa skit,Senare på kvällen gick jag hem till Tobias och kolla på Änglagård 3 & skräckfilm!

kattungar


Ove har fått kattungar idag 5st men tyvär dog en stackare,
Dom ligger just nu i min garderob och myser,vi försöker ge dom mat eftersom att Ove inte är så pigg på att ta hant om dom små liven.. 

23.20

Nästan hela dagen har jag spenderats i sängen till andra avenyn,man blir som fast i skiten när man väl har börjat,har dragit mig igenom kanske 10-12 avsnitt idag och nu tänkte jag titta på ett till innan jag sover, Imorgon ska jag åka in till stan och shoppa lite med Martina och på kvällen blir de myskväll!

Godnatt på er allihopa!

helt underbara



Lovisa hade lagt upp bilder på henne och Saga på facebook som jag vart helt kär i,mina två älsklingar! Saga börjar bli så stor nu och jag önskar jag hade mer tid för dom.. de blir så tajt med tid när vi båda gör olika saker och så finns de inte så mycke tid över som passar oss båda, Vill bara pussa på saga för hon är så söt och helt underbar!♥
Titta gärna in på Lovisas blogg HÄR .

närmare titt


25 maj 2011

Idag är de dagen mest stort L - Löning! känns alltid lika bra och på fredag är de också löning så de är ju helt klart bästa veckan i månaden,heh!

Idag har jag suttit ute hela fm med mickan mot garaget och druckit kaffe isolen,alltid lika trevligt när hon kommer på besök, Har målat naglarna idag med,& strax ska jag börja med maten och vänta på Maffe!


Men nu ska jag ta mig en kaffe till och sätta mig ute och njuta mina sista lediga dagar,jobbar hela helgen och veckan efter,sen är det student och en massa annat så imorgon ska jag åka till stan med Maffe och kika på studentpresenter och handla lite kläder,ska ta och prova en långklänning och hoppas på att äntligen få köpa en!



helt värdelösa bilder,nagellacket är orange-korall

långklänning


Nästan varje dag sitter jag och tittar på långklänningar men vågar aldrig klicka hem någon och de som stör mig är att jag aldrig är inne istan heller,Så jag får pallra mig in någon dag för att prova en, antingen en svart eller en vit!

Andra avenyn - säsong ett



Förr när Andra avenyn gick på tv satt man bänkad varje dag och mot slutet jubla jag när säsong 3 var slut,men nu har jag fått någon slags saknad så säsong ett ska jag dra mig igenom för de va ju faktist den säsongen som var bäst så de kanske räcker med att bara se den :)  all min lediga tid ska jag spendera med andra avenyn.vilken tönt!

24 maj 2011

När man inte blir väckt av en enda så vaknar man visst runt den här tiden.
Nu ska jag äta frukost och städa lägenheten för just nu är de lite av en kaos inne i köket,Sen ska jag laga middag tills Maffe kommer hem. Skulle va kul o träffa fia idag med känner jag men vädret är inte de bästa för att kunna vara ute .idag är de bara att hålla i hatten!

22.00

Ligger just nu isoffan helt slut,är riktigt trött och skulle kunna somna på engång men först ett avsnitt av Bigbrother.
Idag har vi kört ett gympass,ätit lunch,spelat yatzy samt druckit kaffe,handlat och ätit åter igen mat hemma hos Fia.

ska måla mina naglar ikväll igen,målade dom igår men nu känns de som att de är dags att byta eftersom jag inte kommer att kunna ha nagellack på min ihelgen samt några dagar nästa vecka då jag jobbar,att ha nagellack är ett måste de är som ett beroende precis som en rökare måste ha cigg och en alkis måste ha alkohol,haha! jag tycker de är fult utan någon färgglad färg på naglarna,jag tycker de sprider lite glädje och de gör jag mer än gärna :)


Nä nu börjar bigbrother ,hörs!


stjärntecken-kräftan

Vattnets natur är att vara lättpåverkad, känslig och negativ

Nyckelord: Minne, hem, antikvitet, föda, föräldraskap, tidvatten
Färg: Violett
Metall: Silver
Stenar: Mossagat och smaragd

"Moderlighet, vilket ger stort behov av att sköta om andra. Impulsiva och möjliga att påverka. Känslighet och omtanke, vilket kan övergå i överkänslighet och självömkan. Kräftor är otroligt hemkära och de älskar sina närmaste med fel och brister och tål inte att någon kritiserar dem. Kan utåt sett verka hårda och självsäkra, men är i själva verket känsliga och extremt lättstötta. Gott minne, hög intuitiv förmåga och fantasirika. Tendens att bli osjälvständiga i sina åsikter. Känner ofta bekymmer utan egentlig anledning. Romantiska och varmhjärtade och ofta goda föräldrar."

Lämpliga yrkesval: Allt där de får sköta andra, ex. sjuksköterska, lärare, kurator, eller yrken som har anknytning till sjön, ex. fiskare.
Fysiska kännetecken: Ordinär kroppsbyggnad, markerat käkparti.
Känsligaste kroppsdel: Bröstkorg och mage



Var enda litet ord som står där stämmer in på mig,man blir nästan lite rädd när man inser att allt stämmer och att någon har skrivit de om just mig på birthday.se

gympass

Eftersom jag inte har någonting att göra tänkte jag följa med Sabina & Fia till gymmet och köra ett pass..
har inte tränat på flera veckor så jag tänkte ta de lite lugnt ibörjan och för de andra så är jag rätt otränat med så de är nog lika bra.. Resten av dagen får jag väl spendera med dom två och spela yatzy eller ngt liknande. äsch nu ska jag klä på mig och dra iväg,hejpa!

23 maj 2011


Som jag sa igår till Sabina "I de här jävla huset blir man alltid väckt på morgonen av någon idiot,man får aldrig sova hur länge man vill" Japp,idag var de inte sabina eller martina som klampa in på mitt rum utan de va Mickan som hoppa i min säng och ville ha kaffe,ja de var bara att gå upp och koka på lite rivet men nurå nu har hon ju åkt hem,så vad gör jag då?

Jag får väl dricka upp mitt kaffe och försöka vakna till liv för just nu känner jag mig som en zombie...

Min böna fyller 2år idag!


de är ingen vanlig dag för de är Faith's födelsedag,hurra hurra hurra!!

liljekonvaljer


Var ut en sväng med mina systrar och plockade liljekonvaljer,gud så gott de ska lukta här hemma nu :)

tacomys


Vi har precis tryckt i oss en massa tacos och nu ligger jag helt slut isängen och funderar vad jag ska göra resten av dagen,Om man kanske ska koka på lite rivet eller om man ska titta på film men ja en kaffe skulle faktist vara godare just nu..

kan ha bara råkat blivit mörk igen


som ni alla vet var jag svart hårig förrut men kämpade som fan för att bli ljus,ja va ljus i ca 5veckor och på slutet vart de sån satans ful färg,de va massa olika färger så jag bestämde mig för att fixa de så jag köpte en ljusbrun färg och slängde i,efter 30minuter var jag mörkbrun och de tackar jag för för färgen är riktigt fin och jag trivs som fisken i vattnet! mörkt är nog min grej och passar mig så mycket bättre..

22 maj 2011

Jag lever fortfarande men har haft fullt upp nästan hela tiden.
Ifredags hade vi syskon&Fia middag hemma hos sabina,vi drack vin och spelade spel tills vi drog vidare till Ågren för att festa vidare in mot morgonen,Lördagen spenderades i sängen nästan hela dagen tills Fia & jamie kom hit och åt middag jag lagade iordning köttfärsbiff m sparrispotatis bea och en stor sallad,Vi handlade godis och titta på tv och bara myste,Mot kvällen vart de filmkväll med trevligt sällskap.

Idag skiner solen så vi alla har suttit ute med en kopp kaffe och pratat lite, Just nu håller jag på att tvätta och städa ivanlig ordning. Ikväll blir det tacos och bara mys med mina kära! Hoppas ni har haft en kanon helg och jorden gick ju faktist inte under så lite glad kan man väl vara,haha!

Saknar min lilla melfis också och mandys! Jag hoppas ja kan få pussa på dom iveckan & in till stan måste jag också för att handla student present åt mickan som är nästa vecka,gud va tiden går fort!

Nej nu måste jag hänga upp tvätten och kanske klä på mig.Pz

trött?

antingen trött eller virrig,jag skulle släcka alla lampor och blåsa ut alla ljus och när jag kommer till sista lampan böjer jag mig fram för att blåsa,ehm ja sen när börja man blåsa ut en lampa? Jag är nog trött och bör lägga mig!

Så jag tänkte blåsa ut datan nu och sova,Natti!

19 maj 2011

Idag har jag : Hängt på salongen med ronja&axa och druckit kaffe,handlat,hängt med mickan,städat,tvättat,planterat blommor,klippt gräsmattan,ätit mat på thai med Fia & Nu sitter jag med hårfärg i. Jag är riktigt trött just nu kan jag meddela, Nää tvätta ur färgen och ta en lång dusch innan soffan kallar! Tjing

älska mig


Kvällens film blir : Älska mig

bakar Captain Jack Sparrow Cupcakes


bilden är snodd från google,mina likar inte dom för fem jävla öre..

jag passar den

Jag vill inte, är det verkligen sant? har gubben rätt? just nu vill jag inte veta ett skit och vill inte riktigt vara med längre, ska man göra allt de där man aldrig skulle göra annars nu?  Titta HÄR  tror ni han har rätt?


 

vårat hjärta



Igår va vi allihopa till Stephanys grav och tände ljus och spelade en ny låt vi vet att fisen skulle älska,vi ägna några tysta minuter och prata minnen. Jamie lämnade en av sina bilar till steph och jag vet att du var med oss under tiden vi stod där,med mig är du alltid, i mina tankar,vårat hjärta!

the dilemma


kvällens film : The dilemma
Film : Komedi 2011

9 månader av saknad


Idag är det nio månader sen du lämnade ett tomt rum efter dig,våran älskade lilla ängel vi saknar dig såå, Ikväll ska jag mamma sabina martina fia & Jamie åka till din grav och tända ljus och bara ägna några tysta minuter till dig..

all kärlek och saknad,vi ses snart♥

efter regn kommer solsken

ligger nyduschad i sängen och väntar på att 112-på liv och död ska börja därefter är det en unge i minuten och big brother innan sängen kallar för imorgon är det jobb klockan 07.00 till 14.00!

Idag har jag bara degat och nästan hela dagen har jag tillbringat i sängen,har vart upp och lagat mat och handla en sväng med Fia. Idag har de ösregna men nu på kvällen vart de blått och sol så jag gick ut och satte mig med en kopp kaffe, Nä nu ska jag slänga i en maskin med tvätt.pz

16 maj 2011

Tur att de inte öser ner regn ute och att de är nattsvart ute, ja tur är väl de att man kan burra ner sig framöver en film och bara ta de lugnt så de är vad jag ska göra nu!

No Strings Attached


Kvällens film -No strings attached
Komedi-romantik från 2011

taco

Har ätit tacos hemma hos fia samt druckit kaffe och spelat yatzy.
Har nu duschat och ska slänga mig på soffan till big brother efter de blir det film & sova.
nej usch va ja känner mig tung i huvet,nu skulle man haft en onepice o en karljävel man kunde burra ner sig med.

Vädret för veckan


Kan man bli nå annat än less?

15 maj 2011

Söndag.. en riktigt riktigt tråkig dag & de bara regnar!
har tvättat och druckit kaffe med syrrorna och spela några parti med yatzy.
Ska åka hem till Fia senare och äta mat och umgås lite,ikväll blir det big brother live och skräckfilm!

Imorgon är jag ledig så jag hoppas att solen är framme så man kan sitta ute ett tag sen kanske de blir en sväng förbi gymmet också,På tisdag jobbar jag 7-14. Äääh en massa onödig fakta så vi rundar av här.


just go with it

00.41

Har bäddat rent isängen,tagit en lång dusch och tittat på röstningen och sverige kom på tredje plats,wiho! Vi låg ett tag på första,andra plats men åkte ner till trea. Kan inte vara nå annat än stolt över sverige som kom så bra till,nåväl inatt kommer jag sova som en stock,Imorgon ska jag passa på att bara ta de lugnt precis som idag.

På kvällskvisten så tittade jag & sabina på skräckfilm sabina höll på och skita på sig men själv låg jag hel lugn och tyckte bara att filmen va helt värdelös,okej en gång vart ja riktigt rädd men de va bara en gång under hela filmen, Äsch godnatt me er!





pirrva


en liten stor faith

14 maj 2011

Blir så less på blogg.se inläggen kommer aldrig upp och de spelar ingen roll hur mycket man uppdaterar sidan,Men nu verkar de funka igen,igår vart de ändrade planer så vi drack några glas och hade de allmänt trevligt bara.

Ikväll ska jag ha filmkväll & bara ta de lugnt, men först ska jag bädda rent i sängen,duscha och göra iordning mat.
Hoppas ni alla får en trevlig dag & kväll ..

ett glas urban

19.15

ja de är ju otursdagen idag och de leder ju till att massa tråkiga saker som nu tex bangade alla ur och endel åker till krogen istället,så ja jag blir hemma ikväll och blir nog nykter! kan ju va skönt de å,men hade sett fram emot den här dagen men som sagt de är ju en otursdag. tack för mig hej!

fredag den trettonde

Idag har jag städat,druckit kaffe,jobbat,ätit pizza,handlat & Nu ska jag duscha,fixa naglarna och göra mig iordning för ikväll är det fest som gäller med ett gäng underbara tjejer och ett härligt grabbgäng!

Nää jag lär sätta fart om jag ska hinna med allt typ.
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll för de ska jag ha! pz

23.50

ligger just nu med faith i knät,sion på kudden och ove nere vid fötterna,både jag & Martina har känt kattungarna i Oves mage ( för den som har missat de så är Ove en tjej,vi trodde de va en kille när vi fick henne ) eller ja dom vi köpte ove av sa att de va en pöjk,Men iallafall så har hon börja boa in sig i min garderob var & varannan dag,alla katter vi har haft har fått sina barn i den garderoben så jag tänkte ta bort alla mina kläder och lägga en filt men då kanske hon känner att de inte är rätt,så jag vet inte de är väl inte så kul att få allt skit på mina kläder,men bebisarna får gärna vara i mitt rum,har funderat mycke på hur Faith kommer att reagera med småttingarna,hon kommer bara vilja busa och slicka dom och säkert pyssla om dom som dom vore hennes egna och sion kommer stå och morra och vakta,haha ja de ska bli kul att se :) för jag tror de är dags snart,i slutet på maj-i början på Juni tippar jag på!

Nu ska jag mysa med mina tre lörvpösar och titta på en film,hejpa!

12 maj 2011

Min dag började med jobb,Vi har varit ute på marknaden och tittat runt en stund och grejja..
När jag kom hem gick jag över till Lovisa och prata lite och myste med underbara saga,så kul att träffa dom! hem igen och ut igen för att möta upp Fia för marknad,åkte och handla och har nu bråkat med maffe så hon ska skriva ett brev till mig säger hon eftersom hon tydligen inte orkar prata för hon endå bara har fel fel fel fel.

Ska snart laga mat och vänta in Sabina sen blir det dusch,tvätta och tv!
Imorgon blir det inge jobb,bara på sencum så sovmorgon är ju alltid skönt!


kvällspass

Har jobbat hela dagen & de har gått riktigt bra! Känner redan nu att de kan bli en bra sommar och härligt jobb..
De är ju bra att man känner att de är bra så man inte känner sig alls sugen på de,men just nu känns de bra!

Ligger med faith i soffan och tittar på big brother,sen blir det dusch och sängen för imorgon börjar jag 7! Så jag lär runda av här nu så vi hörs imorgon,PUSS på er!

11 Maj 2011

Tvättar och har lagat matlåda & druckit kaffe med Sabina och hängt lite med mickan..
Snart dags att åka och jobba 15-21.30,synd på de fina vädret men kul att börja jobba! Ska gå dubbelt nu i 3dagar så imorgon och på fredag börjar jag 7.. ska bli fint att få lite dags sysslor och tjäna lite egna pengar sådär..

Nej nu måste jag hänga tvätt och njuta lite till i vädret innan jag drar iväg och arbetar!

kvällsfika


Har precis fikat och tagit en dusch så nu blir det soffan, Godnatt på er!

10 maj 2011

Gud så skönt de är att äntligen vara hemma "borta bra,men hemma bäst" som man brukar säga..
Men vi har haft de jätte trevligt i stockholm med god mat shopping och massa prat, Idag när vi kom hem så har vi grillat med syskonen och fia samt lill jamie, Sen spela vi trädgårds yatzy som mammi köpt till oss!

Nu ska jag duscha och grejja och måla naglarna sen titta på tv..

lite nytt bara





Mobilblogg-Stockholm

Hej på er! Tänkte slänga in ett nattinlägg från mobilen lite snabbt bara,idag har vi suttit ute hela dagen i solen sen tog vi tåget till Stockholm för shopping och pizza på en ute servering vi tog även en varsin kall och njöt i kvällssolen :) har suttit uppe och pratat hela kvällen/natten med syster och Michelle & mickis,jätte trevlig dag !nu måste jag sova för i morgon ska vi besöka nacka,godnatt


9 Maj 2011


De måste ha varit ngt fel på blogg.se för mina inlägg kom aldrig upp igår.. Men nu är dom uppe!
Ska strax äta frukost,städa undan på mitt rum och packa lite för idag åker jag hem till min kära syster i Stockholm.
Innan vi åker till Akalla ska jag&mickan äta lite mat och gå på stan en sväng..

Det börjar närma sig Onsdag med,då börjar jag att gå dubbelt i tre dagar,är lite nervös inför de.. Alltid nervöst med nytt ställe och nya arbetskamrater ibörjan,Men de ska nog gå bra :)

Nej nu lär jag börja om jag ska hinna med allt innan jag åker, peace


shopping






.



Faith ligger och chillar isolen..

tre nya



Tre nya sommar färger, me love

baaaaakfull



Ja jag är bakfull idag,Fia gör förjävla goda burgare nere på svanbygrillen! fint satt den iallafall nu ska jag bara hälla i mig 10liter vatten och sova en smula om jag ska kunna vakna till liv..

Kanin,kaaaaaanin


haha måste bara visa Linnea,så jävla söööt!

Valbo


Har hängt i valbo nu på em,fick med mig lite grejjer hem som,skor,kläder,3nagellack,en jacka & smink! Slänger upp bilder imorgon på allt eller senare,Nu ska jag duscha och göra mig iordning sen måste jag tända grillen och fixa lite annat.. Men ikväll vart de ändrade planer,jag åker nog iväg på nå roligt.. eller ja jag hoppas de! Vi börjar hemma hos Caroline iallafall sen får vi se hur kvällen slutar.

Glass i stora lass

Har hängt på grillen med sabina och ätit mjukglass,cyklat till svanby & Nu ska vi strax åka till Valbo för att spendera lite pengar,nya fina linnen skulle vara fint såhär till sommaren! En sväng på Ikea skulle också sitta fint så jag får knalla in där och köpa mig nå fint till rummet kanske!

När vi kommer hem ska vi grilla och bara ta de lugnt,som planerat!

Shania


De här är min söta lilla tjej från stockholm,Min systers barn, men hon säger iallafall att de är -stekt kokt i solen idag!
haha hon är så söt,på måndag åker jag till stockholm och myser med Shania och lilla Sharlene,men jag kan tänka mig att dom inte är så små längre,har inte träffat dom på jätte länge! så ska bli riktigt kul.

7 Maj 2011

har sovit enda till halv 11 idag,riktigt skönt så nu känner man sig utvilad.
ska göra mig iordning och gå ner till Fia med Sabina på grillen sen. Fint väder är det idag också så senare ska vi grilla här hemma,och ikväll blir det lika lugnt som igår!

Talang 2011 -steve

thai


-


Idag har jag varit hemma hos Lars och tvättat fönster,luncha med mandy&mamma sen åkte vi hem till mig och fikade, Mandy skulle såklart ha öl istället för Kaffe,& Nu ska jag och maffe ner till Thai och äta sen blir det en lugn hemmakväll?fest hos bobban? vi fårla se hur kvällen slutar men just nu känner jag att de lutar åt hemmakväll!

6 maj 2011

Ska strax åka in till Uppsala in till luthagen för att tjäna lite pengar,ska tvätta fönster & grejja lite, så jag kommer att bli borta hela dagen lång,efter kanske jag tvingar Martina på en runda på stan innan vi åker hem.

Ikväll blir det bara thaimat och film,har inga planer alls,dom flesta jobbar så och de är ju bra skönt med hemmakvällar endå så inte är det någon nöd på mig inte. Kanske slänger upp en mobilblogg senare!

love & other drugs



just nu håller jag på att måla mina naglar och tittar på big brother, efter programet ska jag se "Love & other drugs" har aldrig sett den men den ska tydligen vara riktigt bra,så nu håller jag tummarna!

en liten närmare titt på min nya ring


jag dör va snygg,jag kommer bära den varje dag,dag ut och dag in!
endast 149:- från stylebytyra.

5 maj 2011

jag har inte varit still en enda sekund idag känns de som, Imorse va jag hem till Caroline på kaffe och massa prat,hem igen och fortsatte tvätta,gick och jobbade sen hem och lagade mat,iväg till thai för lite glass med jamie fia och sabina,handlade och åkte hem,iväg igen till Caroline på kaffe! ja en massa skit har man stoppat i sig iallafall, Nu ska jag duscha och lägga mig för jag är riktigt trött nu.





Nää nu får de va slut på allt gott,spyr snart!

style by tyra


Ojdå, dom här tre skönheterna ramlar ner i min brevlåda nästa vecka! muums
smyckena hittar du på stylebytyra .

cupcakes



Idag har jag hängt med mickan,ätit kebab på brorsans och bakat cupcakes.
Nu ska jag ta mig en dusch och slänga mig på soffan till big brother lite senare..

rich fig


en liten närmare titt på mitt nya läppstift från Mary Kay

4 maj 2011

Ligger i soffan och gäspar & tittar på tv,Mickan ligger och sover i min säng hon kom hit 7imorse efter hon arbetat ett nattpass,solen skiner inte idag heller vi som tänkte grilla hemma hos caroline idag,men de kanske blir bättre väder lite senare mot kvällen!

Nu ska jag äta frukost och titta på sjunde himlen.

23.28

Eftersom jag tidigare skrev ett långt inlägg och sedan råkar trycka på någonting så allting försvann så får jag sammanfatta min dag lite kort.

•vart på dåligt humör när jag vaknade
•har fått jobb
•ätit middag
•vart hos fia och spela yatzy & druckit kaffe
•Varit hemma hos Caroline på kvällen på en liten kaffebaileys
•Nu blir det film och sova

Kan berätta lite mer imorgon om jobbet,men jag är riktigt glad iallafall och jag känner att de kommer att gå bra!

dagens



svarta leggings,vitt linne från Ginatricot,och en vit mysig kofta från Irland (från stephany)

mary kay



Fick hem lite produkter igår från mary kay,puder och ett läppstift!
vart riktigt besviken på läppstiftet faktist,i katalogen var de vinrödaktigt sen i verkligheten va de mörkmörklila(?) Ser nästan ut som svart.. Men om man drar pyttepytte lite på läpparna och sedan har på läppglans kanske de blir finare!

3 maj 2011

Har vaknat flera gånger inatt,varför vet jag inte riktigt! & Nån har ju lyckas fått mig på dåligt humör också men de går nog över.Klockan två ska jag på en liten intervju om lite sommarvikariat! så jag hoppas verkligen att de går hem så jag kan få jobba lite framöver,de vore ju guld!

annars då,tror jag ska hänga på Sabina hem till Fia idag igen och umgås en stund!

nu är det filmtime!

horoskop för veckan

Kräftan

Kärlek: Vårkänslorna uteblir eller blandas med irritation över att du inte får som du vill. Trist.

Pengar: Dyra saker lockar men plånboken tillåter inga excesser. Ganska irriterande av och till.

Turdag: Söndagen ger dig ett slags revansch


Ingen bra vecka då med andra ord !

2 maj 2011

Har precis ätit lunch/middag med maffe och sabina,ska väl dra oss mot Fia senare för lite yatzy och kaffe! studentskiva är det idag på BJ men jag hoppar den delvis för att jag inte tar studenten och för att jag lär spara lite eftersom jag har spenderat för mycket pengar ihelgen så nu får de vara nog ett tag framöver,ska ju till stockholm igen nästa vecka,ska sova hemma hos syster och ha de mysigt med mickan bara och umgås!

har inte så mycket mer att dela med mig,inget jobb har de blivit nu på ett tag men jag hoppas dom ringer snart igen, Nu ska jag hitta på ngt annat att göra innan jag drar mig till Fia,vi hörs sen!


valborg 2011






1 maj 2011

bakfull och jävlig är jag idag,har sovit mest hela dagen och lagat mat!
nu håller jag på att städa undan lite och ska sen duscha och lägga mig på soffan till big brother!
jag slänger upp bilder osv imorgon från gårdagen..