tröttmössa.

jag är trött & har ont i hela kroppen.

31 oktober 2011


Imorse var jag in till Gävle med Lovisa för lite mera shopping till lägenheten.
men nu får det vara nog shoppat för jag kommer snart inte att få plats med allt om jag ska fortsätta såhär,haha!
De är iallafall inte långt kvar men att börja slå ihop hela rummet är lite väl tidigt. Mickan kommer hit strax på en kaffe sen ska jag ta mig till jobbet för ett kvällspass.

söndagkväll.


Idag lagade jag iordning en riktigt god middag ungefär som tacos fast med kebab.
har hängt i soffan hela kvällen med muff&kidd fast dom har mest bara legat tysta med varsin telefon.
kollar iallafall in beck nu på fyran och myser med hundarna. Imorgon åker jag först till stan och sen blir det ett kvällspass.

middag.


en soffa.


(Dålig bild,tagen från blockets annons)

De här är min nya sköna fina soffa som jag hämtat idag,jag är jätte glad att jag äntligen har hittat en efter all letande varenda dag! Har även tagit tag i och rensat ur min garderob så en hel sopsäck fick åka iväg,så nu är det bara alla andra lådor och skåp och skit som ska rensas ur och en massa ska kastas! ååh nu är det inte långt kvar :)

30 oktober 2011

Klockan har vi dragit tillbaka en timme så dagen kommer vara extra lång,men inget mig emot eftersom jag själv tycker att de är en väldigt bra dag idag, ska strax ta mig till örbyhus för att hämta min soffa.kan ju faktist inte bli så mycket bättre! De börjar minska på min "flyttlista" Nu är det ju bara en ny tvbänk och typ en golvmopp? ää jag känner mig bara förjävla glad idag bara för att jag äntligen fått tag på den perfekta soffan,för ett grymt bra pris.Sen har jag köpt lite mera nytt till lägenheten som jag tänkte visa er lite senare medans jag kanske kan visa upp min soffa också.


Nu ska jag fortsätta sörpla på mitt kaffe & vänta in pappa.

Jag bara älskar henne

lite nytt till flytten.


väldigt upprörd.

börjar bli väldigt upprörd på folk utifrån och i min närhet,jag själv är inte guds bästa barn men jag kan iallafall försöka. Vi kan ju börja med utifrån då jag fick se en sån hemsk bild på en staffhund som fick mig att gråta och vilja springa och spy,den va så pass misshandlad och skadad att den knappt kunde sitta upp,varför gör man så? är det kul att sparka på någon som ligger? är det kul att se någon skadas så pass hårt att den inte kan resa sig? jag fattar inte,jag kommer aldrig att förstå hur en människa tänker när den skadar en annan så mycket,nä jag förstår inte och de gör mig väldigt förvirrad och arg,jag är så arg just nu så jag vet inte vad.
punkt två tänker jag inte gå in på,de gör mig minst lika arg. jag ville bara avreagera mig lite och bloggen stod närmast,och jag tänkte att man kanske kunde få lite medlidande från första punkten!

27 oktober 2011



Bjuder på två bilder från idag.
Min dag började med jobb sen tog jag tåget in till Uppsala för att först gå på stan själv,tog sedan en promenad till luthagen för att möta upp mamma,vidare åkte vi ut till gränby för shopping&mat,Ikea och massa andra affärer.löning och fullt med folk och mina fötter värker! Ska hoppa in i duschen nu sen lägga mig för imorgon har jag sovmorgon.me like

Hjärta

When I look around i see blue skies

Efter att ha kollat en snutt av ett avsnitt började jag må skit och ville bara sova så jag drog täcket över huvudet och somnade till strax efter fyra. Nu är mickan här och gör mig sällskap till kaffet! Ikväll ska jag gnalla över till Lovisa och mysa lite med Saga och umgås lite.Imorgon är det jobb igen som gäller sen tänkte jag köra en dag istan med min mamma.

26 oktober 2011


Kul att min klocka på min gamla mobil ställt om sig själv några dagar tidigare,så den ringde 04.55 imorse!
min första tanke va "åh va skönt att sova en timme till" visst,jag va tvungen att kolla så att klockan verkligen va 5 men de va den ju inte för den va sex,så de vart ingen extra timme kvar isängen utan de var bara att kliva upp och sen sätta sig på cykeln i mörkret.
Slutade elva idag så har hela dagen framför mig att inte göra någonting! lite avsnitt av desperata hemmafruar får de nog bli medans några maskiner tvätt får gå. Pz så länge

Kan inte sova.

Blir galen snart, Ove(katten) snarkar och ligger raklång över ena täcket & faith ligger över de andra täcket och snarkar,nyser och gnisslar tänder! Bra för mig som ska upp klockan sex och jobba! Och tyvär har jag inte hjärta till att knuffa bort dom heller när dom sover sin skönhetssömn som jag också skulle behöva!

25 oktober 2011

Idag är det löning och lika på torsdag,Idag ska jag även jobba fyra till nio sen ska jag skynda mig hem till min nya dagssyssla,rabbla avsnitt efter avsnitt av desperata hemmafruar! Igår hängde jag med Lowe,faith&leja fick leka av sig lite medans vi körde några parti yatzy och drack kaffe.

myskväll.

Myser framför tvn med tända ljus och lite godis av sällskap med muff&kidd som ligger på andra sidan.
ikväll blir det bara lugnt och skönt,strax gustafsson tre trappor upp,sen ska jag fortsätta med massa avsnitt av desperate housewives,jag älskar söndagar!

bakishäng.


Idag har vi kört bakishäng på brorsans sen i min säng till baksmällan två.

lördagskvällen.





Inte sådär överdrivet långt kvar.

39 dagar ..

.


fixar frillan.


Sitter med färg ihåret och ska sedan börja med maten,och på menyn står det Fläskfilé rotfrukter i ugn med potatisklyftor & rödvinsås. Ikväll ska vi ut & bowla och sedan slå klackarna i taket.

desperate housewives


Tänkte ta och burra ner mig bredvid Ove som just nu ligger så sött i min säng och snarkar.
medans tänkte jag dra några avsnitt till av desperate housewives , har börjat titta från första säsongen då jag ALDRIG änns kollat på de nångång och va sänds på tvn nu? säsong 8 lr 9? ja jag har ju lite att göra sattsäga.

pizza.



Idag har jag gjort pizza på jobbet och till efterrätt blev det sverigekaka.
& eftersom jag slutade halv tio så spenderar jag min kväll hemma med imorgon då ska vi ut och härja.

ginatricot.





två paket från gina.

19 oktober 2011

Har slutat jobbat för dagen & ska snart slänga i lite tvätt och mat i magen för ikväll tänkte jag mysa med Saga och umgås med min vän Lovisa. Imorgon jobbar jag 7-11 så efter det tänkte jag fråga mickeluring om hon ville hitta på något om hon inte jobbar. ja jag har väl inte sådär jätte mycke intressant information,lägenheten står still & jag har ingen aning OM jag kmr få flytta in tidigare än första december,man kan ju hoppas på första november iaf.

Mitt uppe i

En hel jobbvecka + att jag är på ett nytt ställe.

en ny mascara.

17 oktober 2011


jahapp då var det måndag igen och ett kvällspass står på schemat, Men först tänkte jag dricka kaffe med Sabina,fixa matlåda och städa upp lite på rummet,Snart är det dags att börja rensa ur allt och de ska verkligen bli skönt. I övrigt är jag foftfarande förbannad för gårdagens händelse så ja,jag får gå till jobbet idag och resten av tiden tills ja fått cykeljäveln lagad,hatar att gå .. speciellt klockan halv 7 på morgonen när det är svinkallt och man vill bara skynda sig in till värmen.ja tack då nu kanske jag fryser ihjäl påväg till jobbet.

en dag i uppsala.


Klockan ett tog jag tåget in till Uppsala för att möta upp mamma & shoppa lite till lägenheten.
fick med mig rätt behövliga saker hem,vi tog sen en varsin pizza från Ali's nya resturang i Luthagen,förjävla go var den! Möttes av en mindre rolig sak hemma i Tierp, Nån liten jävla ouppfostrad H--unge har sparkat sönder och förstört hjulen på min cykel.Varför gör man nå sånt?är det kul de eller att stå och sparka på en cykel? ää ja blir bara så jävla förbannad och kan bara inte förstå VARFÖR?. Aja början av dagen va iallafall bra med min mamma. Nu ska jag ta & kolla på Gustafsson tre trappor upp, & imorgon jobbar jag på ett nytt ställe,spännande!

mina tre.



15 oktober 2011


Sådär ja,nu har jag vart & handlat efter jobbet så jag kunde få mig lite kvällsfika.
jag spenderar min lördagskväll hemma & är ledig imorgon.gött sö! Imorgon ska jag titta på hästhoppning uppe på Tirk så nån liten hästbild kanske jag bjuder på. Min blogg står still just nu så jag vet, Men har varken någon rolig information eller nån kul bild eftersom jag inte gör annat än jobbar.

Nu ringde Mickan och kommer förbi med Dito.
De är nämnligen Faith's man & dom kommer att få valpisar.. Nångång i framtiden!

14 oktober 2011



Estrellafest hos Lovisa.
jobbat,& till nästa jobb,druckit kaffe med Mickan och ätit thaimat. sen har jag spenderat min kväll hos Lovisa och myst järnet med mitt älskade gudbarn,hon är ju förjävla gó den ungen! har även kikat på Idol och jag kan väl kanske inte påstå att "rätt" åkte ut,jaja nån ska väl åka & idag vart de hon,ja vad hon nu heter.

mina nästa köp.


För varje dag närmar det sig till flytt.
ska ta mig in till stan i slutet på månaden igen och köpa de sista och kanske lite till.. som dom här tre fina sakerna som man bara måste ha i fönstret & i badrummet. Jag har en stark känsla av att de här kommer bli bra & förjävla fint.. de är bara den dära jäkla soffan kvar som inte vill komma fram.

höstmarknad.


Efter jobbet tog jag Faith ner på marknaden,samma gamla skit som alla andra år så jag gick hem tomhänt den här gången med,stod och vela bland allt godis,strumpor & nå snygga skyltar men inte ens de följde med hem.
Nu ska jag fortsätta städa & tvätta! Och ja, de är det ända jag gör.jobbar städar & tvättar!

12 oktober 2011

Idag har jag så mycket som,jobbat,vart i min lägenhet,hängt med mickan,handlat,lagat mat,tittat småstadsliv live,vart barnvakt & ätit kladdkaka, tror nog att jag fick med allt! ja jag är rätt slut så därför avslutar jag kvällen med en film & imorgon är det dags för jobb igen klockan sju. så nu tänker jag säga godnatt mina vänner!

saga har blivit en liten saga.

hamburra.


Idag stod det burra på menyn. Har hunnit med en lunch me på salongen medans sabina vart klippt + en kaffe mä brudsen. ja de va väl min dag,morgonen spenderades i solen med Lovisa på baksidan medans hundarna fick springa sig svettiga. Nu ska jag knalla hem till Lovisa och hälsa på ensväng! pz love

hundarna.



godnatt.

Hemma efter ett kvällspass,imorgon är jag ledig då väntas lite saker som lär göras & en lång promenad med Lovisa och hundarna,ska bli skönt att få vara ledig & sova ut och slippa stressa sig igenom en hel dag.
Nä nu blir det en film sen ska jag ta & sova för min feber verkar ha kommit tillbaka ikväll.pz

10 oktober 2011

trött,seg & snorig är just vad jag är idag.
sitter & dricker kaffe just nu och ska strax göra mig iordning för ännu ett kvällspass,ja mer än så hade jag faktist inte tänkt att dela med mig i detta inlägg.pz

9 oktober 2011


Sådär då va jobbhelgen över,dock väntas det jobb imorgon med mellan 15-21.30 innan jag kan vara ledig en dag sen kör vi några dagar till på rad. Idag har jag bakat kanelbullar på jobbet så då låg man på plus igen.Min jäkla förskylning vill inte gå över,hostar och halsen gör ont & de blir alltid värre mot kvällen!
Nu tänkte jag burra ner mig under täcket till någon film och sooova ut

mitt hjärta slår för dig.


du är det finaste för mig♥

8 oktober 2011


De bjöds på tårta både idag&igår på jobbet,de sitter ju aldrig fel!
ikväll ska vi upp till guldladan,min hals gör fortfarande ont och febern har väl inte lagt sig riktigt än,men jag följer med enbart bara för att morbror är i Tierp!

7 oktober 2011


Febern har lagt sig men halsen gör ondare & lika axeln min.
ska strax göra mig klar för mitt första jobb sen vidare till mitt andra & slutar halv 10 ikväll.

ingenting är bra.

Ingenting är bra just nu, har ont i ryggen axeln och halsen,febern smyger sig på och tar över hela kroppen som snart skriker efter alvedon och lite ompyssling. ää jag kanske överdriver en smula men ont har jag och feber har jag å, ska lägga mig med en kopp te och knapra alvedon,tur att jag har sovmorgon imorgon och jobbar kväll. hoppas bara inte jag är dåligare imorgon så jag inte kan jobba,då blir jag arg! nä dags att hoppa i lopplådan & krya på sig lite.

6 oktober 2011

Idag har jag hunnit med endel innan jag åker och jobbar kväll.
har tagit en promenad med hundarna för att köpa matlåda,jag har hunnit tvättat,städat och kollat på en film.
ja de är väl inte sådär jätte roligt väder ute så man är väl bara glad att man jobbar,jag jobbar ju hela helgen också men på lördag kommer min morbror till tierp för att vara uppe på arenan och jag måste ju säga att de lockar lite att åka upp till ladan på kvällen. Nä hörrni dags att hänga upp lite tvätt & dra till jobbet. hörs hej

ginatricot.


Påväg hem till mig.

massa bus med Leja.


Tog en promenad med Lovisa & hennes nya lilla staffvalp upp till Tirk, Hon är ju för söt den lilla saken.
Faith har skaffat sig en ny tjejpolare & dom kommer få så kul tillsammans.

Mina fina.


en vägglampa.



Titta vad jag fyndade idag då,sista lampan med! synd för er mena ja..

en lapp.


En lapp som låg i min ficka efter arenan i lördags.. hmm

sitter fast.

rumpan värker och fingrarna börjar bli överhettade, har suttit framför den här datan sen jag kom hem från jobbet,eller ja nästan! dags att runda av kanske och hoppa in i duschen lr nått.Imorgon är jag ledig och då tänkte jag gå och köpa mig en sån dära snygg vägglampa till min nya lya. åh va jag längtar tills tapeterna är på plats och färgen och sen att de bara är dags att flytta in och börja små pynta och greja.härlig känsla!

dagens middag.


två raggarballar.

åtta avsnitt av tratten & Finkel.

ju mer dom spottar.

3 oktober 2011




Jag har haft en kanon dag i Valbo/Gävle med Mickan,vi har hängt på Ikea,Rusta och i massa affärer. jag tror nog att jag köpt "klart" allt,eller inte allt men de får jag ta sen när jag börjar flytta in. Tur att jag hade presentkort inne på Ikea då. nöjd med dagen & nu kan jag sova gott inatt

Mot Valbo

Sitter just nu i bilen påväg till Valbo för storshopping till min lya,åh va kul vi ska ha :)

inte trött än..

Eftersom jag sov så länge idag är jag inte speciellt trött just nu,Har tagit mig en lång dusch och ska väl strax lägga mig och titta på film,Mickan kommer ju vid 9 så då lär jag väl vara vaken antar jag!
Vi ska köra en heldag inne i Valbo-Gävle för att storshoppa till min lägenhet,Man vet ju aldrig när det är dags att flytta in,och eftersom både jag&mickan är lediga imorgon så passar de ju riktigt bra! nu vart de massa babbel här så godnatt med er.pz

2 oktober 2011

Bakis & skakis till nå program på Tvn . Sion ligger också här och myser med mig, resten av gänget är hos Malin. Nu lär jag få ngt i magen & vila vidare

Guldladan

Ändrade planer, ist för att ligga hemma en dag till så tänkte jag köra all in med Mandy på arenan. Förfestar just nu med Sofia Sabina och Martina tills Mandy slutat jobba.

.

Sitter ute med Sofia & lurar..

tacomys.


Fixade iordning Tacopaj till mina systrar.
Dom ska in till gävle ikväll så mickan kommer hit senare och gör mig sällskap. Funderar lite på om jag ska ta ut Faith på en liten fotostund i kvällssolen.

promenad


Har precis kommit hem efter en långpromenad med alla tre hundarna,gick även till jobbet och hälsade på en sväng.

en till sak...


115 kronor inne på stenborgs.

1 oktober 2011

Idag är det 1oktober, morgonen starta jag och Martina med en tårtbit och nybakat bröd inne på royal, Systembolaget och stenborgs. Nu avnjuter jag en kaffe sen tänkte jag ta ut hundarna på en promenad.