en liten smygtitt.


första lasset.



Idag har vi kört första lasset till lägenheten,ställt upp i alla skåp och fyllt garderoben..
På kvällen var jag dit igen med Maffe & Kidde.  Kidde hjälpte mig att montera ihop soffbord och tvbänk.

Imorgon ska pappa hjälpa mig med soffan och sängen + tvn, sen är allt på sin plats och det är redan såååå fint så imorgon ska jag sova min första natt i lägenheten och bara mysa men först är det jobb till klockan 13.00 sen kör vi igång.

30 november 2011

Idag är det sista dagen i månaden och imorgon är det 1 december och snön är borta.
Idag går även första delen av flyttlasset som mickan kommer att hjälpa mig med,Imorgon ska jag köra möbler så vi tar alla andra saker idag som jag inhandlat och kläder osv..

Ska även vara där ikväll för montering av tvbänk&soffbord , ja vi får väl se hur de slutar jag har ju inget tålamod till sånt där. Nej nu ska jag koka på lite kaffe ,vrida på musik och packa ner allt! Tjohej

till faithan




Jag köpte nytt halsband & ett reflex täcket som är fleece fodrat till Faith igår , riktigt bra nu till vintermörkret och kylan.

nya smycken.




lite tjurskallig.

är lite sur över säsong 7 & 8 av desperate housewives,går inte att få tag i, har fått tag i dom tio första avsnitten i säsong 7. jag får helt enkelt slösa några hundralappar för att få se dom,vet dock inte om säsong 8 går att köpa?. eller om någon vet vart jag kan hitta säsong sju någonstans eller vet vart man kan köpa kan ni ju alltid få skriva de (:

Nu ska jag fortsätta se mina otextade avsnitt.  

28 november 2011

Har haft en helt underbar dag istan med Mickan & Emma.vi har handlat en massa julklappar och myst på stan samt ätit god mat och druckit kaffe. Nu sitter jag och mickan på mitt golv och dricker glögg äter pepparkakor och slår in alla julklappar och lyssnar på julmusik och har det mys.

Imorgon tänkte jag knalla upp till lägenheten och se hur det går,förhoppningsvis blir det flytt på onsdag men det kan bli Torsdag med,tog lite längre tid än planerat men inget mig emot för då blir det som bäst!

Nu ska jag ta och vara social ett tag innan mickan åker hem.♥

titta,de snöar!




I brist på annat och en aning osäker gick jag upp till lägenheten igen för att mäta fönstrena så jag inte beställer fel storlek så nu är det rätt och nu ska jag bara hitta mig ett par fina hissgardiner.

& Snör gör det så fint med på första advent.

advent middag




Idag har jag & mamma varit ut till strutsen på helgbufé.
jag tog mig en tacotallrik och lite annat gott som kött&potatisgratäng och en jätte god sallad.
Sen åkte vi ner på kvällsöppet och titta runt och jag hittade lite fint till lägenheten.

första advent.



Första advent & de spöregnar ute,inte lika roligt och mysigt de här året eftersom det inte finns någon snö än..
Idag är det julmarknad och kvällsöppet så man kanske ska ta sig ut lite senare och titta.

Ska åka till lägenheten nu och fixa lite och kolla hur de går för målarn som hållt på hela kvällen och natten..

lördagsgodis.



Ikväll blir det bara en sån dära hemmakväll med godis och desperata hemmafruar.
Kom även nyss hem ifrån lägenheten igen då jag skulle kolla läget hur de gick,Han håller på för fullt och kan nog tänkas vara klar på måndag så vi får väl se då :) gud va jag vill flytta nu.

underbara lördag.

Har precis kommit hem ifrån lägenheten, Målaren kom två dagar tidigare och de är just nu i full fart och grejar.
de innebär ju också att de kan tänkas vara klara på måndag,yepp då lär det flyttas och grejjas,tur att jag är lite långledig nudå. Idag ska jag väl bara kolla igenom allt och fortsätta med min rensning och packa ner allt,Nästan hela mitt rum är kvar då jag knappt packat ner något för jag tror att jag kommer ha nån användning för de innan jag flyttar. Nää nu är mitt kaffe klart så nu ska jag ut i solen. hejpa!

fredagsmys.



Har precis kommit hem ifrån Sabina som har bjudit på middag och massa kaffedrinkar,väldigt gott&trevligt.
Är nu nå sjukt trött så jag tänkte bara ta mig en dusch och sen lägga mig. Imorgon ska jag bara längta tills mamma kommer hem så jag äntligen kan få min, MIN nyckel till min lägenhet,gud va skönt de känns att bara kalla den för min min min min min.

julljus.



Köpte mig ett par vita fina julljus som ska pynta till min lägenhet,Imorgon bär de av med lite saker,Tänkte ta och packa upp i skåp och fylla upp i garderoben, mer kan jag inte göra fören på Onsdag då hela lägenheten ska målas och tapetseras om,jag hatar att behöva väääänta....

" är jag lika liten som en kattunge?"




Faith dundrar alltid ner i ens knä eller ska sitta i knä,precis som att hon tror att hon är en liten liten kattunge och inte alls tung. Men inget mig emot för jag älskar att ha henne nära min stora fisrumpis.

24 november 2011



Idag har jag jobbat och vi har pysslat lite,så kransen här ovan har jag mixtrat ihop!
Just nu sitter jag på golvet och gäspar och ska strax ut me hundarna en sväng innan Maffe kommer hem.

Imorgon är det dags för jobb igen sen tänkte stora syster bjuda på middag och sen ska vi mysa till Idol.

det går bra nu kompis.

Idag har jag haft tvättdag,håller på för fullt med duntäckena och kläder.
packar inför flytten som är väldigt nära nu . Jag fick mig en riktigt bra nyhet imorse då jag kommer få nycklarna en vecka tidigare,så målaren kommer redan på måndag och nycklarna på lördag,Känns onödigt bra just nu.
jobb imorgon och på fredag,en tripp till stan och på lördag ska jag till lägenheten och mäta fönster och se efter vad som ska målas och hur allt ser ut, ja de kan väl inte bli bättre för stunden,  Nu ska jag fortsätta pyssla lite och fortsätta med min tvätt, tjingpling

ett hjärta till vän.

tröttmössan.

.

22 november 2011



Ove sover som en stock,lika sion och faith så jag ska ta och städa undan lite och sedan göra mig iordning för ett kvällspass. Har även haft ett samtal på morgonen om mina pass runt jul & nyår,rätt okej!

en dag på stan.



Morgonen startades med en kopp rivet i verkstan , Mickan hade lovat på sig att besikta Filips bil & efter det tog vi en tripp till stan då vi knalla på Ikea och gick i massa affärer.
Jag fick med mig ett par nya saker till min lägenhet , bl.a en tvbänk och massa annat fint :)
Nästa vecka flyttar jag och jag jobbar nästan hela veckan och tiden då jag är ledig ska jag packa,packa och tvätta rent allt och greja lite.

19 november 2011

Idag står det jobb på schemat för kvällen , men först ska jag förbi bolaget och affären innan jag knallar hem till Lovisa för att äta lunch och hjälpa henne lite hemma. pz

fredagskväll.

sitter just nu och ryser i hela kroppen till Moas sista låt ikväll,så jävla bra!
ja juste,jag som även skulle vara ledig i helgen åkte på ett kvällspass imorgon därefter tänkte jag göra kvällen riktigt osäker med Mandy. Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande och sedan krypa ner i lopplådan med min Faith.

Jag och Jamie

18 november 2011

Idag är det helt vitt ute,dock inte med snö utan bara massa frost och de är dessutom svinkallt!
ska strax göra mig iordning och knalla iväg till jobbet därefter gå till mitt andra jobb så jag slutar nio ikväll & är ledig hela helgen,skönt för mig som aldrig är ledig helger annars!Pz

i morse


Möttes jag utav de här,man såg på engång vem den skyldige va så jag jag behövde inte skälla på den oskyldige.
Sion låg som ett ljus bredvid min säng,jag tappade en tvdosa i golvet bredvid honom och han rörde sig inte , annars brukar han flyga upp och springa iväg,jag tittade på honom och mötte hans blick innan han sneglade ner i golvet igen och skämdes för de han gjort.

Annars idag har jag städat,tvättat & på em kom mickan hit och drack kaffe,senare kom Mandy&Nellie hit med så jag kunde gosa bebis, Nu ska jag hänga tvätt och kolla desperate housewives.

promme


Tog en promenad med Faith efter maten,vi knalla ner till jobbet för att hälsa på.
Sen gick jag hem till Lovisa för att mysa bebis till bonde söker fru,Nu ska jag hoppa in i duschen sen tänkte jag sova.

Onsdag

Imorse tog jag sovmorgon & de behövdes verkligen,Martina sov sin andra natt inne hos mig och hon hade tydligen sovit som en kratta men själv sov jag som en kung.Vid elva tiden knalla jag iväg till jobbet och gjorde några timmar,ska strax dit igen med Faith och hälsa på en stund innan jag går vidare hem till Lovisa för att se bonde söker fru och mysa lite bebis,Imorgon är jag ledig så då tänkte jag ta en sån dära städ-tvätt dag för att sedan sälja iväg sängborden och rensa lite till,för imorgon är det bara 13dagar kvar tills jag flyttar! de är mer än lycka de..

. desperata hemmafruar

På mindre än en månad har jag tittat på fyra säsonger & ska nu in på min femte,ja snart är jag ju ikapp!
Nu ska jag hänga tvätt och greja lite sen ta mig en dusch innan jag kryper ner isängen.

fina flickor.


Igår jobbade jag långpass & lika idag.
har även hunnit med några maskiner tvätt och lite desperata hemmafruar,& de kommer jag fortsätta med ikväll ,Och i morgon är det jobb igen :)

söndag



Igår festa jag till de med Lovisa & vi hade en riktigt lyckad kväll,Idag har jag mått mindre bra men maffes goda middag fick mig att piggna till lite så jag knallade över till Lovisa och gosa bebis & spela yatzy. Nu tänkte jag poppa lite popcorn och titta på mina älsklingar-desperate housewives.

en ny jacka.


.


11-11-11

Som vanligt har jag jobbat,har nu kört 12 dagar irad och tänkte då vara ledig i två dagar,hela helgen är uppbokad med massa kul och de börjar redan om en timme då jag ska iväg på mysmiddag med några vänner.pz

Torsdag


Idag har vi haft ruligt på jobbet och åt fin lunch på de.
När jag slutat jobba tog jag faith ut på en promenad med Lovisa & leja för att hämta mammas bil på jobbet,vi drog vidare till affären för att köra middag tillsammans som blev lax&potatis.

Nu har jag tagit mig en lång dusch och ska hoppa isäng för imorgon är det dags för jobb igen,inget mig emot!

i hagen, i vattnet



Idag har jag vart ut i hagen med hundarna och Lovisa, Hundarna va galna som vanligt och tog sig ett bad i mellan varven,heh

Sen så har jag faktist rensat ur en heldel i mitt rum och städat undan så nu är det bara sakerna jag kommer att använda innan flytten framme allt annat är i stortsett nerpackat. Har även dragit ett kvällspass på jobbet så nu blir det till att knoppa för imorgon väntas de jobb igen.

.

Känner mig inte ett dugg sugen på att blogga efter alla elaka kommentarer men bloggen är ju till för att få skriva av sig lite så jag tänker inte sluta för att någon/NÅGRA stör sig på mig,till dig vill jag bara säga fuck you & sköt ditt eget...


Idag har jag jobbat i vanlig ordning och tänkte dock inte ta på mig nå jobb ihelgen då jag har lite smått planerat,På fredag ska jag äta en god middag tillsammans med mina underbara vänner Mickis & Jannice,jannice bor just nu i Norge så henne ser man inte till så ofta så det ska bli rikigt kul att se henne och höra hur hon har det. Och på lördag tänkte jag festa till de lite med Lovisa!


Håller just nu på och tvättar och ska sen ta ut hundarna med Lovisa så dom får springa av sig lite sen ska vi hem och mysa bebis.

söndag.

Känner mig helt färdig i hela kroppen,har jobbar hela helgen eller ja,hela veckan & jobbar imorgon! Just nu ligger jag bara i min sköna säng och glor igenom mina nya favoriter,dom desperata hemmafruarna.

har även tagit mig en lång dusch och tänkte faktist dra i en maskin tvätt innan jag somnar till. äääh hörs

söndagsmat.


5 november 2011

Idag är det jobb som gäller till sena kvällen & imorgon är det dags för jobb igen så för mig blir det en lugn helg med massa jobb bara,kan ju vara skönt de å! Nu ska jag sörpla i mig kaffet och göra mig klar.pz

ogilla.




Jag personligen ogillar de här,mitt konto är tillfälligt spärrat & jag kommer inte in. att vara utan facebook är som att ha mobilen ligga död i fickan en hel dag eller att glömma den hemma när man åker på 14dagars solsemester,Nä men ni förstår nog vad jag menar, Ni är säkert också helt naken utan fejjan! Jävla piss ..

banvallen.



Två nya t-shirts.


3 november 2011


Idag har jag jobbat & sedan druckit massa kaffe tillsammans med Sabina.Har även rengjort bakom spisen eftersom vi kmr få hem en ny imorgon,de råkade visst gå hett till igår när kidde va framme med skruvdragaren och skulle va snäll och laga lite. senare tog jag med mig hundarna ner till banvallen så dom fick springa av sig så nu har jag skavisar på fötterna men imorgon ska vi ut igen med Lovisa och Leja.

hjärta,hjärta

Nattinatti

Efter en mysig kväll med mickan och en lång dusch säger jag godnatt, imorgon blir det jobb till 13.00 sen tänkte jag ta och rensa lite och små packa! Min blogg fick sig en liten makeover med såhär på kvällskvisten.

två nya smycken.


.

rapunzel of sweden

1 november 2011

Tiden går så jäkla fort så jag hinner knappt med, Klockan två är det dags att ta sig till jobbet igen och köra ett kvällspass! Sitter just nu med en kopp kaffe och väntar på att posten ska trilla ner,där kanske de ligger ett litet paket jag beställde i söndagskväll! & idag är det ju första november och de innebär ju att de bara är 29dagar kvar :)