money money

fick min skatteåterbäring(?) heter de så? jaja fick den idag och är hel nöjd,sen fick jag ju hem semesterersättning med från i somras, ja de känns faktist bra just nu men de skulle ju sitta fint med en fast anställning så man vet att man har så man klarar sig mer än va man gör idag,eller vad säger ni!



31 mars 2011

Är helt mör i hela kroppen o min rygg värker , helst skulle jag vilja gå och lägga mig nu men då kommer jag inte kunna somna senare ikväll,så de får vänta och jag får då fördriva tiden med tvätt!

dagens köp fick bli 4 glittriga nagelfilar,dom är så fina men dom suger nog skulle jag kunna tippa på,med tanke på de jag kan ju ta och fixa mina naglar också och duscha..

Imorgon ska jag jobba 07.15-15.30 och de känns riktigt bra att jobba,man får dagarna att gå och man ligger inte bara hemma som ett stök och ett stort plus är ju att pengarna rullar in! man kan ju försöka spara,jag sa försöka!


nej nu ska jag börja med naglarna tänkte jag innan jag somnar.



kanske dom sämsta bilderna de blir av camen på datan,någon kamera finns inte till hands för tillfället eftersom min överladdning från telefon inte vill fungera!

Natti

Nu är det dags att sova för våran del,
idag har vi ätit sjömansbiff och vart ute på jakt efter nytt yatzy medans vi va på affärn passa vi på att köpa lite onyttigt till spelet,Vi har titta på big brother och sett stjärnfall och önskat oss något! alltid värt ett försök :)


Nej nu lär jag stänga ner för imorgon väntas 10 timmars jobb!


sjömansbiff me potatis

Eftersom min sjömansbiff vart så lyckad sist så gör jag en sån idag igen & hoppas den blir lika bra eller kanske bättre endå.

trött som ett as

efter ha jobbat 8-15 är jag trött i huvudet och fötterna och de kurrar i magen min med.
ska strax kolla igenom fryser för hundrade gången och fundera över dagens meny, Ja efter maten blir det kaffe på ballen och yatzy med underbara. Imorgon väntas jobb igen 08.00-17.30 Wiihow! love it.

30 mars 2011

Uppe med tuppen och ska strax börja gå till dagens jobb, jobbar till tre sen blir det mys med mickan och god middag! Nu ska jag bara se till så ja har allt med mig och börja dra mig, ha en bra dag allihopa!


natti

Haha dom är ju helt sjuka i big brother huset,jävla dårhus :p ..
Nu ska jag sova med min lilla älskling faith och stiga upp tidigt för att jobba, efter jobbet kommer mickan hem till mig och myser igen och sover över,vilken kvinna! Nä Godnatt me er ..

mysdag

Har myst med mickan hela dagen , vi har spela yatzy fikat och laga mat,bakpotatis m skinkröra med massa lök,tror fan de är de godaste ja gjort,riktigt fint va de!
Nu ska jag hänga tvätt,sen duscha o slänga mig i soffan,ikväll blir de tidigt isäng för imorgon väntas jobb hela dagen lång!

( bild snodd från google)

faith



Tyra har fått in sin nya kollektion och jag hittade denna underbara ring som jag så gärna vill ha, och eftersom min lilla älskling heter Faith så skulle de passa riktigt bra!

29 mars 2011

Imorse vaknade jag runt 6 tiden och va klar vaken, men efter 7 somnade jag om och gick inte upp fören vid 10.
har varit ute och stor handlat med Mamma och nu är mickan här och myser i min säng,Vi ska fika och spela yatzy, mer än så händer de inte idag!


Mina ormar är äntligen tillbaka efter ha varit borta i två veckor!

ikväll.

19:30 Halv åtta hos mig
20:00 112 - poliser
21:00 En unge i minuten
22:00  Big brother

28 Mars 2011

Idag fyller Lovisa 20 år,ett stort grattis till henne :)♥

Idag ska jag storstäda,de blir stökigt på engång här hemma så de är inge kul att städa för man får storstäda varenda dag känns de som,Tvätthögen blir som berg fast vi bara är 2(3) personer här hemma.. Sen måste jag till Banken och lösa in min Lön från kommun också,sen kommer Mickan hit och dricker Kaffe med mig på ballen.

Inget jobb idag heller, jag vill jobba jobba jobba!


Stockholm - Båstad & Big brother

min kväll blir Stockholm - Båstad & Big brother och en kopp te!
så vi hörs imorgon!

27 mars 2011

Igår kväll hade jag bara myskväll och hängde i soffan med en film och en skål med chips,jag bestämde mig för att lägga mig och sova rätt tidigt så vid halv 11 ungefär låg jag i sängen och sov,vart väckt imorse av Mickan som stod utanför och ville komma in,vi åt frukost och sådär sen drog vi upp till Tirk och tittade på ponnyhoppning och vilka sötnosar,små B-ponnysar,hihi alla va ju så fina och duktiga!

När jag kom hem så tog jag fia och sabina en liten promenad och handlade och gick hem o laga lunch.
Nu är mina naglar fixade & jag längtar tills ikväll,vill att de ska vara mörkt så man kan tända ljus och titta på Big brother,


dålig bild.men alltid något!


då släcker vi ner!

myskväll

Bakfull och jävlig!

hade svin kul igår hemma hos floodan,va lite segt ibörjan men sen när Mandy rulla in så vart de full fart,precis som de ska vara, blev ingen outfit bild igår ( glömde ta ) men jag körde på mina nya kläder ,och jag råkade förstöra 2 nya linnen med som ja köpte igår,dom är full med röda fläckar från bacardi vattenmelon,smart tjej sådär!

Kom iallafall hem runt halv 8 då jag och mandy bestämde oss för att avsluta festen och sova istället,jag va ju lagom runt om fötterna då de börja svida i ögonen och jag kunde knappt se ett skit,haha!

Idag har jag bara degat i sängen,handlat och laga mat & ikväll tänkte jag köra hemmakväll med Sabina framför en film med massa onyttigheter!

Nääni nu ska jag hänga upp tvätten och se om fläckarna gått bort, hooooppppas!

gränby & nu fest

Har varit i gränby hela dagen med mamma sen tog jag en vända själv nere på stan innan jag åkte hem, har duschat och gjort mig klar för ikväll och jag är verkligen taggad!

Idag följde 4par linnen,1 par leggings , skor , nagellack och smycken med mig hem! happy happy..♥
riktigt bra fredag precis som de ska va "-Sol,Lön,Shoppa,God mat,Alkohol med vännerna" ja de är ju helt klart bäst.

slänger upp bilder imorgon på allt, senare kommer kvällens outfit!

Maffemus


Maffes lilla mus är överlycklig nu när våren äntligen har kommit :)

Gränby

Har gjort mig klar för en dag på stan med Morsan i gränby,
shopping och mat och kvällen bjuder på festligheter!

Panter


denna vackra panter fick också följa med i samma paket från style by tyra!

åsa nisse


Nu ska jag burra ner mig isängen och titta på Åsa nisse med kjell bergqvist och mysa med faith,hon ligger uppe vid alla kuddar och tror hon är mindre än va hon är,typ som en liten kattunge! söt

style by tyra


detta ligger i min brevlåda nästa vecka,me love

fyraåriga ebba är ledsen över att sandviken vann över bollnäs i bandyfinalen i söndags!

Min böna är hemma igen



full fart!

håller på och storstääädar hela mitt rum för fullt,synd bara på att lillmyran har snott min tvbänk så de ser ju för täskigt ut endå,men städat är det iallafall och bytt sängkläder och tvättar för fullt!

Mickan kommer väl hit om ett tag så vi ska bara ta de lugnt på varsin sida av soffan eller i köket med en kopp kaffe och yatzy,tröttnar man aldrig?.. synd bara att skiten är slut o desperat som man är gör man egna.

Känns som att jag vill göra om här inne, en fondvägg kanske? kan aldrig bestämma mig men man kanske inte ska göra om allt för mycke för man kommer ju endå inte bo i de här skithålet hela livet,

Nej nu ska jag hänga tvätt,kolla över va de blir för middag och sedan vänta in jäntan!




24 mars 2011

På morgonkvisten tog jag och lovisa oss till högbergs för att hälsa på våra gamla lärare, dom vart ju såld på lilla Saga :) Vilket jag förstår hon är ju så snäll och söt!♥


Nu ska jag äta thai till lunch tillsammans med Martina och sedan vänta in Sabina för att kanske dra oss vidare till Fia!

shopping


.. På fredag ska jag till stan och då ska detta inhandlas!

kvällsfika

Har fikat med kidd and maff på kvällningen och nu sitter jag och glor på big brother tillsammans med mamma,inatt ska jag mysa med min lilla faith och hoppas på att jobb kallar imorgon annars blir det en liten promenad med Lovisa till högbergs.




Våra fina tulpaner i köket.

kärleksmums

Idag bakade jag kärleksmums till mig och mickan till våra tidsfördriv yatzy och kaffe,
men jag måste ju säga att hon också är min lilla kärleksmums ♥


middagslur

har precis vaknat upp efter ha sovit på soffan efter maten,alla slocka på varsit ställe..
nu är jag bara tung i kroppen och känner egentligen inte för någonting men jag kan ju inte sova igen för då kommer jag inte kunna sova senare..

saknar min lilla favorit saga med, hon är ju så himla go :) ♥
juste fick hem en massa foton idag som jag beställde i måndagsnatt,så har klippt och satt in i mitt nya fotoalbum idag med,kul för er att veta de!


nää nu ska jag dra mig en stund till och hänga med morsan!

23 mars 2011

Mickan har hängt här hela fm med fika och en massa yatzy,sen har vi kollat igenom massa lägenheter i gävle,mest för skojs skull!
Idag är de en såndär dag då de inte finns ett skit att göra,man bara finns men de händer inte ett skit,
så jag ska strax fördriva tiden lite med att laga iordning kycklinggryta m ris!

.


sämsta bilden,Iknoow! ,men den är ifrån igår när vi duka upp med massa tacos i finrummet och fia,jamie&Sabina kom förbi och åt med oss..

Man kan inte låta bli när man väl är inne på Ikea



på jakt efter en tvbänk

eftersom min skadade syster alltid ska göra de bättre för sig själv och sämre för andra har hon snott tvbänken i mitt rum och gjort de skit fult så jag bara vill spy grina och kasta ut skiten på e4, Men efter som min mamma är snäll får jag leta upp en ny till mitt rum så om någon har en SNYGG TVBÄNK att sälja så hör av er,eller så väljer jag ut en på Ikea


en unge i minuten + choklad


Ligger i sängen och ska se på "en unge i minuten" och äter lite choklad sådär innan middagen,
ikväll blir det Tacos till middag och de tackar ingen nej till här hemma..


Igår va jag och myste med Saga och pratade en massa med Lovisa,Vi ska troligtvis hälsa på ensväng på högbergs imorgon och träffa gamla lärare osv.. ska bli trevligt!

Idag har vi alla varit till söderfors och tänt ljus för våran lilla stephany och lagt rosa rosor bredvid,så fint! saknaden är enorm och jag vill bara spola tillbaka tiden då du står och kramar mig i köket.♥

-


sjömansbiff m köttfärs!


Dags att laga mat till mina kära vänner och systrar!

21 Mars 2011

När jag vaknade imorse hade Mickan redan dragit iväg till skolan så de var lite ensamt, Men Fia&Sabina kom över på en fika och ett parti yatzy, sedan har jag och mamma vart och slängt massa och varit och handlat!

ingen fantasi till att komma på något maträtt heller,någon som har förslag?
... tar mig nog till Fia senare på yatzy och lite kaffe & mys med Jamie.


aj aj aj


I Lördags när jag vaknade så hade jag ren smärta i armen och tänkte inte mer på de,sen i spegeln när jag skulle klä på mig och jag lyfter på armen, heeeeelt blå? vafan har jag gjort? Inget minne av att jag skulle ha ramla,slagit i mig någonstans,den bara va där! jadu alltid är de något..

min lilla älskling


en helg fylld av fest

Fredag-Födelsedagskalas för Mickan & heartbreak fylld av dans,skratt och champagne.
Lördag- Drack mig full med en gammal polare,drack vin på altan,va ut till Mandy och sen hamna vi på tattar stället i Tierp.

Idag söndag - Vaknar upp med nån snygg jävel bredvid mig och sen slänger ihop lite kaffe för att vakna till liv,några parti yatzy sen taggar till för en dag i Uppsala på Bandyfinalen, Jag hade kul trotts min bakfylla och vi hade kanon väder,solen stekte rakt i ansiktet och alla vråla o hejja på sina lag! Sandviken vann med 6-5 mot Bollnäs,en riktigt bra match!


Här har ni en bild från idag på Mig och Mickan!♥




Just nu ligger jag och mickan i varsin soffa med en varsin skål med chips och dipp,tittat på solsidan och nu blir de Big brother :) och sen ska vi krypa ner och sova!

alltid svart


Ikväll kör jag på svarta strumpor,svarta leggings,svart tubklänning,svart kavaj och en svart ring sen så har jag ju svart hår också,ja bli inte rädd om ni möter mig i mörkret inatt om ni inte skulle se mig i mörkret.heh jaja nu ska jag ta och äta sen drar jag till Månkarbo och kör all in på heartan ikväll ;)

18 mars 2011

Jag kom precis hem ifrån att ha varit på Ica och handlat och sen kramats med farbror på resturangen,va så kul att se honom och se att han mår så bra efter allt. Och ensak jag blir så förbannad på folk när man handlat dom står o korsar alla gångar med sina kundvagnar och pratar,ser dom inte att jag vill förbi? gamlingar som pratar om trav,folköl o knäckebröd,jatack vi vet va ni gör när ni är hemma de är ingen nyhet, blir bara så arg över att dom inte SER en och fortsätter prata o inte flyttar på sig,eller ser en och tycker att man ska gå en annan väg,blää-


aja,ska strax gå ner till firman och städa sen ska jag börja göra iordning mat och förbi resturangen igen för att ta en kopp kaffe innan jag slänger mig i duschen och gör mig fin för att åka på kalas i Månkarbo hemma hos Mickan :)

Grattis min vän


Idag är det mickans födelsedag,hurra hurra hurra!
ska se till att fira henne en smula ikväll och supa henne under bordet.haha
Grattis min fina vän♥

fyra bröder


Nu ska jag lägga mig ner och titta på film och mysa med faith..

men,va jag vill haaaaaaaaaaaaaaa!




17 mars 2011

alla mina dagar ser lika ut,mickan-kaffe-yatzy!

sju månader av saknad


sju månader av enorm saknad och sorg, varje dag tänker jag på dig och vill bara krama om dig och säga hur mycket jag älskar dig. jag kommer aldrig acceptera att du är borta,att du verkligen är de. För mig har du bara gått över till andra sidan. Jag längtar tills vi ses igen min underbara♥ "Me law ya"

16 mars 2011

Idag har jag hängt med mickan hela dagen och spelat yatzy i ungefär 6timmar,vi har suttit ute i solen med en varsin kaffe och pratat en massa,vi har lagat mat och bara haft en lugn hemmadag! va ute på en liten promenad innan med Martina och hundarna ,jag älskar våren för solen skiner och allt smälter och man får sån bra energi i kroppen.
Imorgon skulle jag vilja jobba så därför hoppas jag att dom ringer mig imorgon och vill att jag ska jobba hela dagen, Nej nu ska jag fortsätta titta på 112-på liv & död.


är med och tävlar om earcuff


Sandra är så snäll så hon har startat en tävling om earcuff,va med du också :) HÄR tävlar du!

Dagens (tis)

DAGENS VILL HA: Nya kläder
DAGENS KLÄDSEL: leggings,linne och kofta
DAGENS SMINK: lite puder ba
DAGENS FRISYR: hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: myst med jamie
DAGENS LÅT: Grenade (Bruno Mars Cover) - by Alexa Goddard
DAGENS PLANER: sova
DAGENS SAKNAD: steph
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS DROG: kaffe
DAGENS ROLIGASTE: Mandy och vårat prat om helgen som varit,slår allt! hah
DAGENS FAVORIT: Jamie & Mickan.
DAGENS KÖP: två liter mjölk
DAGENS GODIS: kladdkaka blev de
DAGENS HUMÖR: tjurig & envis

nattbesök

Efter big brother så förflyttade jag och martina oss in till mig,hon ska tydligen sova här inne inatt med mig så vi tänkte väl dra igång en film och sova snart,

Mickan kom hit efter skolan idag och drack kaffe och fixade naglarna med mig , sen har jag myst med jamie isängen och tittat på katten gustav och disney bilarna,♥






I will always love you my angel


I will never forget you, you have a special place in my heart♥

en liten promenad

Har varit ute i solen en sväng och förbi Caroline och hälsade på,Sen blev de en kaffe ute på ballen & nu ska jag fixa med tvätten och grejja lite, och självklart mysa med Jamie ensväng och hoppas inte jag blir ännu sjukare,eller att ja smittar honom så han också blir förskyld!

Grenade (Bruno Mars Cover) - by Alexa Goddard

15 Mars 2011

vaknade för ett tag sedan och nu ska jag äta fin frukost med mickan innan hon går till skolan,sen ska jag försöka sysselsätta mig med något annat,kanske ska kolla igenom program jag missade igår och sedan ta en kaffe!


årets första grillning

jodå de kunde ju vart så om man kunde få igång grillen,den ville inte riktigt så de fick bli till att dra fram stekpannan istället,mickan kom hit på middag,yatzy och kaffe! hon ska natta över så vi ska strax lägga oss och sova!
Juste,jag drog ihop en blå bananmilkshake den satt ju fint som fan till big brother!

nej,godnatt!


14 mars 2011

Ligger hemma isängen och är helt död i huvudet ,snoret rinner och nyser var tionde sekund och kan knappt andas,Hoppas de blir bättre under dagen för idag måste jag göra lite saker som att te.x städa,tvätta,handla,laga mat,fixa naglarna,dricka kaffe,spela yatzy ,tvätta håret ,bädda rent isängen , fixa bland mina kläder i garderoben,  Ja ni ser ju själva.. jag har lite att stå i idag fast att jag inte riktigt är frisk,buh!


mean girls 2

tack igen


Sanna åkte ut ikväll och de tackar vi för!

vem åker ut ikväll?

H&M


Vilka godsaker,kanske för aprilpengen!

mr.woodcock


.. nu ska jag lägga mig och titta på film och mysa med faith!

men skål på dig

ikväll tänkte jag dricka vin och bli lite full för att fira in helgen,
det blev ingen "fira emma" ikväll för min del eftersom ja ej har busskort eller nån som kör, så de blir hemmaplan ikväll fattig som man är,jaja!  ääh skål på dig


11 mars 2011

Äntligen är det fredag vi alla längtat efter, efter 2pass jobb idag så känner iallafall jag att de är skönt att de är helg,Men jag har ont i huvudet och är trött och vill bara sova men de är ju så fint väder ute! Bollar lite mellan att åka till emmis ikväll eller bara vara hemma men de dyker säkert upp nå festligheter bara för att,ja jag har ju köpt 2 vinare så why not? .. men fattig som jag är kan jag dock inte ta mig någonstans! vad gör man? ska jag gå till månkis? eller vill nån köra+hämta mig?  äääh får suga på den ett tag under dagen,

Näj nu ska jag göra nytta nere i tvättstugan och sen tänka över dagen/kvällen.


, godnatt

Ni kan ju inte klaga på dålig uppdatering nu iaf ,haha
skulle bara säga godnatt till allihopa för jag ska sova nu för imorgon ringer klockan strax innan 6 ,de blir jobb i söderfors hela dagen sen hem igen för att jobba på min andra jobb som jag har på fredagar!

Puss på er allihopa!♥


.. faith hälsar också godnatt. hihi såå sööt hon är

, en liten faith & hennes päron


Här har ni en liten faith på tre månader,kan ni tänka er? haha hon va ju förjävla söt!
och nu är hon ny badad och ska mysa med mig inatt igen för hon kom tillbaka nu på kvällen.♥

"Hayden"
Dkuch, Such Bullseye American Dream är Faith's pappa.


SUCH SV-04
Rockonite's Maya Maja är Faith's Mamma




 

, en vacker stor sak


.. vackra vackra Örn kan du bli min ? Jomenvisst jatack!

, bandyfinal


haha dålig bild men det är iallafall 6 biljetter till bandyfinalen den 20 Mars, en liten present till mickan som ska med och hinka nån öl och käka varmkorv & glo på bandyfinalen, precis vad vi kanske behöver,förnya oss lite? annat de än sitta och dricka sig smet och sen dra på sig partyblåsan för att dra på krogen, nä lite öl och varmkorv är finte! en liten födelsedagspresent bara!

" De kostar pengar Mats!"


idag ramla två fakturer in som ska betalas med,ska dra en flört med Morsan för just nu är jag lika pank som en kyrkråtta!

, halv åtta hos mig


.. eftersom jag missat alla avsnitt av halv åtta hos mig tänkte jag ta med mig Sion in i sovrummet och slå på alla repris-avsnitt och hänga på vinnaren ikväll på tv;n. är för trött för att umgås idag så jag tänkte stänga in mig resten av dagen och sedan hänga lite tvätt,buh!

, trött i huvudet

Är hemma nu efter en heldag på jobbet i söderfors, som sagt de har gått riktigt bra och dom ville ha mig imorgon med så klockan 8 börjar jag imorgon och ska ha klass 5-6 hela dagen!

Nu ska jag äta den nya Geisha-Dreamy caramel. har aldrig äti nå godare!yamie

Senare ska jag gå till Lovisa men jag blir nog bara där en liten stund för jag är riktigt trött och helt slut i huvudet och behöver en alvedon och minst 12 timmars sömn!


Söderfors

Tio minuter efter jag vaknat i morse satt jag i bilen till söderfors för att hoppa in som vikarie,dagen har gått jätte bra och nu har jag fika rast sen tillbaka för att ha bild med klass 3 & 4, nej nu ska jag dra i mig sista kaffe slurken sen återgå till arbete! Hejs

, 23.00

herregud va jag hatar vissa i big brother,ja te x Roza och hennes fjortisspråk och sanna med sina ankläppar som bara gnäller över sina cigg. nej tackafan för Gurkan & Christian :)

Nu ska jag ta faith & Sion och lägga mig och sova, så godnatt hörrniii!

hur många lingon finns det i världen



Den 18 Mars är jag på bio och ska se den här.
den verkar bra & rolig, hihi

, 21.4

gud va trött jag är,som ett slakt rent ut sagt, springer omkring i min morgonrock och har de gött medans jag väntar in big brother sen jäklar blir det sova för jag har vart vaken sen tjugo över 5imorse.
Om jag inte jobbar imorgon ska jag umgås med Lowe och pussas med Saga♥




& Imorgon åker min lilla böna, och är det någon jag kommer sakna så är det henne,min säng kommer eka och gosch va jag ska mysa med henne inatt, min älskling

, 9 Mars 2011

Imorse klev jag upp vid halv 6 trött som jag var och nervös som ett as så gick dagen på jobbet riktigt bra! trodde aldrig jag skulle våga stå och undervisa för klass 6 men jodå jodå :) skulle kunna göra om dagen.

Mickan kom och hämtade mig när jag slutade så vi åkte hem till mig och spela yatzy och drack kaffe ( Vad annars? ) .. sen laga jag iordning spagge o köttfärsås!

Jag hoppas jag får jobba redan imorgon igen! hihi


, 8 Mars 2011

Inatt spelade jag yatzy & vaknade av att jobbet ringde, med glädje skuttade jag iväg och arbetade halv 9 till 4, Imorgon börjar jag klockan åtta och de känns bra att dom ringer och vill ha mig.hih! Jag jobbar mer än gärna för jag är trött på att sitta hemma och ruttna :)


Just nu ligger jag trött i soffan och väntar in big brother sen ska jag krypa ner isängen och sova med faith för imorgon ringer klockan 05.30! nattinatti hörrni




hihi bilden fick bli upp & ner, om en månad är det exakt 1 år sen jag satt ute med mina klass kompisar och grillade och hade en helt underbar måndag i vårsolen..  

, 23.34

ligger isängen med mickan vi ska spela yatzy och mysa lite till innan vi ska sova,
 dagen har bestått av yatzy,lunch på thai , fixat naglar , big brother och en fika!

Imorgon ska jag titta igenom alla program som jag missat ikväll,
& på Onsdag ska jag jobba heldag i mehedeby!


äää-ä gonatt!

7 Mars 2011




Sitter och väntar på mickan så jag fördriver tiden med lite bilder, så här över ser ni mig idag och nu tänkte jag bädda rent i min säng och sen koka på lite rivet kaffe.

ett stort tack

till alla som röstade ut Cilla ur big brother.äntligen!

är trött som ett as och kommer sova nå fruktansvärt bra inatt,faith snarkar redan och jag ska stänga ner här och sova med henne, Imorgon kommer mickan i vanlig ordning på en kaffe yatzy och middag! gött sö



grekland 2009

Jag hoppas hoppas hoppas

att svenska folket har röstat ut Cilla ikväll, de vore ju guld om hon kunde lämna huset!

, lilla saga

här ivåran kökssoffa låg lilla saga igår och myste medans vi spela yatzy.


skjut'ma

idag är jag bakfull för igår härjade jag och somna 8 imorse, orkar inte detta just nu så vi hörs hej!

, en massa mys

Idag har jag bara gosat med lilla Saga och spelat yatzy med lowe och varit ute en sväng och handla.
gud va jag älskar lill tjejen hon är så mysig och helt underbar!

Sen lagade jag iordning brakmiddag till mig och maffeliten,
schnitzel,stektpotatis,broccoli med beasås! Göööööttt.


Men ikväll kl 21:30 är det A lot like love .. Mee like!


new


klart den godaste, 10 av 10

, ren jävla haaat!

jag hatar Cilla i big brother , jag hatar henne jag hatar henne jag hatar henne jag hatar henne jag hatar henne jag hatar henne jag hatar henne jag hatar henne.... efter kvällens program så gick hon för långt,för de första är hon FALSK rakt igenom hon sitter i bikten och säger " ah de är inte riktig kärlek obalbla" sen går hon ut o kramas med sanna o rodney som precis förlovat sig o säger att dom är så gulliga o att dom gjorde de rätta, eh what? .. sen grinar hon för att Katerina sagt att hon borde åka hem till sina barn,ja du borde åka hem till dina barn istället för att sitta o grina o skämma ut dig i tv du är fan 39år o borde inte va i de huset,du ska va hemma med dina baaarn! ja va bara tvungen att skriva skiten för jag är så jävla förbannad på henne, och ja de är ett program men jag stör mig på de och de gör mig så arg och de är inte bara de som stört mig ikväll.gaaaah inte min kväll! är så less på allt o alla,alla är som aporna i big brother!


, skrattar ihjäl mig!


hahah skönaste pungråttorna ever! me love

, fredagskväll

de är fredag och jag ligger som ett stök isoffan helt dö i både kropp o huvud.
kommer fortsätta ligga här hela kvällen sen tänkte jag ta mig en dusch och sova!

runt 5tiden kom mickan hit och åt köttfärspaj med mig och maffe och fixade naglarna,jennifer degar hemma ikväll istället för att umgås med mig. nej usch va trött jag är och snart börjar ice age 2 på 4+,yeh!

, Gääävle

Imorse drog jag in till Gävle / Valbo och handlade lite småsaker,lite saker tills jag ska packa mina flyttkartonger och dra mig,men de får vänta ett tag men de är ju alltid bra att ha lite saker till dess! ätit Ikea korv och haft en bra dag med en kär vän.  Om ett tag kommer mickan hit på en bit mat och vi ska fixa naglarna & ikväll kommer jennifer hit och myser med mig,nej lär springa med maffe till hemköp nu så vi hörs senare!

, sex månader av ren kärlek

min kära vän Mandy har jag haft i telefon i 2timmar nu och vi har pratat om allt allt allt och de kändes riktigt skönt, igår (3mars) hade vi våran 6månadersdag och titta H Ä R i hennes blogg vilket sött inlägg hon har gjort. kan inget annat än & hålla med om allt hon skrivit i inlägget, de är min bondbrud de!♥

, ooh no


Förlovningsringarna kom fram

Det blev onekligen en intressant kväll i Big Brother. Rodney bestämde nämligen att det var dags för honom att fria till sin favorit i huset, Sanna.

, 19.30

thai vart de till lunch och middag idag och en massa yatzy med syskonen.
nu ska jag titta på halv åtta hos mig & sveriges värsta bilförare sen är det big brother!

imorgon tänkte jag ta mig en sväng till gävle för lite shopping!

, 3 mars 2011

Vaknade upp tidigt med solen i ansiktet och kände att de här kommer bli en bra dag.
har suttit ute med en kaffe och pratat med mickis i telefonen och haft de bra i värmen.

Ska ut på en liten promenad strax med martina sen ska vi till thai och äta lunch tillsammans,
senare under dagen ska jag städa och tvätta de sista..



de här är jag idag.













Idag är det våran 6 månadersdag♥

, 23.41

sådärja,nu ligger jag i sängen ny duschad och känner mig riktigt fräsch.

jag orkade aldrig fixa mina naglar för jag har varit så himla trött ikväll så jag har bara degat framför tvn, Om de blir fint väder imorgon ska jag ta mig en lång promenad i de fina vädret och ha musik i öronen,nästan så jag längtar lite. Inatt ska jag mysa med faith extra mycket för imorgon åker hon "hem" eftersom Martina är hundvakt åt elliot tor-fre så då är faith hemma hos Christian.

 

Nej nu ska jag stänga ner här och sova tänkte jag. Natti natti

Jag på ön för ca 2år sedan, jag tror denna hårfärg kommer komma tillbaka snart fast lite ljusare! gud så jag längtar,synd att de ska ta sån tid eftersom håret måste vila osv ..

, fuskbyggarna


Ligger och tittar på fuskbyggarna med Maffe.
tycker så synd om alla familjer/personer som blir utsatta för de här och bli lurad på en massa pengar och byggfirmor som blåser dom på bygget,nä usch!

, därför lämnade jessica big brother


Jessica lämnar Big Brother-huset



Straxt efter klockan 15.30 på tisdagen lämnade Jessica Karlén Big Brother-huset.

Varför lämnade Jessica huset?
- I samråd med psykolog valde vi att plocka ut Jessica ur programmet med hänsyn till hennes hälsa. Hon hade inte sovit på två nätter och vi märkte att hon inte mådde bra och då gjorde vi bedömningen att hon inte var i skick att fortsätta att delta i programmet.

 

Det här är tredje personen som lämnar på kort tid. Vad beror det på?
- Vi sätter våra deltagares hälsa främst och när vi bedömer att de inte mår bra agerar vi omedelbart.

 

Vad gör ni om fler börjar må dåligt?
- Vi bevakar deltagarna dygnet runt och gör bedömningar från fall till fall om vi behöver agera.

 

, present från pappa



Eftersom pappa har varit i Thailand så fick vi massa nagelstuff.
så ikväll ska jag fixa mina naglar så jag kan visa er senare ..

, lunch med mickan

Tog mig en promenad med faith till högbergs och mötte upp Mickan för att gå till hemköp och köpa sallad&fylla på telefon, Riktigt skönt väder har de varit idag 4+ riktigt skönt!
Vi har spelat yatzy (ovanligt va?) & kaffe.


, fick brev från tyra idag.




, Gina tricot


detta står högst upp på min vill ha lista.

, 2 Mars 2011

Vaknade ungefär för en timme sen (08.20) och va ovanligt pigg.
möttes av helt underbart väder så jag hoppas verkligen att de håller i sig nu så jag kan dricka kaffe i solen sen efter frukost! Idag ska jag åter igen titta på lite jobb på internet och se om jag kan hitta något denna gång,de vore ju guld! annars då,så har jag fått torka kattspyor nu på morgonen,spirren är ju 17bast nu och tycks vilja spy upp allt han äter,stackarn! han är så gammal o gaggig nu så..

nej lite frukost kanske ...

, 19.28

ligger som ett stök i soffan och är riktigt trött och de svider i ögonen också,
ska snart äta potatis/kasslergratäng med maffe och titta på tv, och de kommer jag fortsätta göra hela kvällen med, alltså titta på tv..

, soprent!

, 1 mars 2011

Idag har jag i stortsett inte gjort ett skit.
har tvättat och vart ute på en bilrunda med Maffe när hon övningskörde.
ska åter igen ner i tvättstugan och hänga tvätt och slänga i en ny maskin , Om ett tag kommer sabina hem med thaifood , gööött!! sen blire kaffe&yatzy. Min kära vän mickan kommer över sen också!

, min stora kärlek


är faith , hon är helt underbar!