ett kvällspass

Har precis avslutat ett kvällspass på jobbet,Dagen har gått riktigt fort och de har varit skönt,mindre skönt är att solen har lega på mot köket hela kvällen så de har vart riktigt varmt! ett stort plus är att mina skor+kläder & telefon kommer imorgon..
Martina ska hämta ut de åt mig om de går,annars får jag de inte förns på lördag och jag vill ha min Iphone imorgon ju!

Nä nu ska jag ta en kall dusch och slänga mig isäng för jag håller på och somnar här på stolen!pz

sista dagen i juni

När jag tänkt blogga har de antingen blivit strömavbrott eller så har internet lagt av eller vart allänt segt.
så slänger bara in ett kort inlägg nu innan jag drar mig till jobbet för att jobba kväll. Jobbar kväll imorgon också sen tar jag lite ledigt fram till Tisdag då jobbar jag igen,har vart ledig nu en vecka så man blir lite bortskämd med all ledighet och känner bara stor ångest att gå tillbaka,men skönt endå att ha ngt att göra så ja ska inte klaga !

Nu lär jag göra mig iordning och sen knalla iväg.

Klart med tävling sista helgen i juli!


Nu är det dags att boka in den sista helgen i juli! För nu är det klart att det blir tävling på Tierp Arena just det veckoslutet. Alla detaljer är inte klara. Men detta blir en av deltävlingarna i dragracing-SM.

Ett komplett program för detta event kommer publiceras så snart som möjligt. Håll dig uppdaterad här på tierparena.com och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev, så kommer du få senaste nytt.



Jag var där sist och kommer absolut att åka tillbaka! kan va bland de bästa jag gjort och upplevt.

.. just nu



Dricker en kopp rivit och tittar igenom massa på internet,tänkte ta och beställa hem ett snyggt skal till min kära telefon som snart är hemma!

29 juni 2011

Idag är det inte ett moln på himlen och jätte varmt ute.
Jag började dagen med en kaffe & nu väntar jag in mickan för att åka och handla sen åka hem och sola lite och fixa mat Ikväll när Maffe kommer hem ska vi ta och planera våran 20årsdag som är väldigt snart!

Iphone 4 - vit


Jag kände väl ungefär att de va dags att förnya sig lite,kanske lite sent ute men jag är så ju jävla kär i fyran så de finns ju inte,så jag klickade hem en och den skulle komma inom 2-5 dagar,så jag hoppas att den är min den här veckan. jag är så lycklig!

..Grillat


Fläskytterfilé,färskpotatis m bea & en stor fetaostsallad!

Sion har åkt korg

28 juni 2011

Idag har jag suttit ute hela dagen och solat och druckit kaffe,
har tvättat och bäddat rent isäng och gjort iordning till maten. Ikväll blir det grillning och sen ska jag ta och klippa gräsmattan och när jag har gjort de ska jag slänga mig i duschen och sen isängen för jag är redan helt slut av den här värmen.
Har inga bilder heller att bjuda på just nu men kanske senare från grillningen.



- 22 dagar kvar

godnatt

Har precis kommit hem ifrån söderfors,jag & mickan var och hämta jennifer och sen körde henne till tåget.
ikväll har jag umgåts med mickan vi har suttit ute på ballen och druckit loka och ätit chips och snacka skit,Lovisa kom också hit en stund och prata och de va så kul att se henne,tror nästan att jag ska bjuda över henne på Onsdag kväll på lite balkonghäng med mig.

Nu ska jag dra mig in på säsong två av andra avenyn så nu har jag lite att göra igen på kvällarna innan jag ska sova nu när Tobias jobbar natt,längtar tills han har semester så jag kan sova med honom hela tiden.

beställt

...Det jag har lärt mig, är just detta: När hjärtat svider sjung, blott, sjung!

Idag har jag tvättat och tvättat och tvättat och tvättat,Lagat mat och druckit massa kaffe medans jag hade min kära Mandy i telefonen,Himla bra tjej de där. Lagade iordning sjömansbiff m potatis tills Maffe kom hem,Fia & Jamie stannade också på en bit mat.
Ska bädda rent och städa mitt rum hade jag tänkt och de känns verkligen som att de inte tar slut,de är sjukt va stökigt de blir här hemma fort fast man städar ständigt varje dag!

Nu lär jag fortsätta om jag ska hinna med allt.pz

sover med min böna inatt.


Som jag har saknat min lilla böna,När jag kom hem ifrån Tobias låg hon i min säng så nu ska vi mysa och sova.

new shoes


En bild på mina nya skor jag fyndade i Valbo för bara 25kr ,de kallar jag kap!

26 juni 2011

Idag är det söndag och alla ligger bakfulla och sover, själv har jag städat upp sen förfesten här hemma igår, en mycket trevlig dag igår måste jag säga,träffade många jag inte sätt på ett tag,dansa bugg och hängde i öltältet.
Ikväll blir det bara mys med tobias till en bra film sen sova tidigt för jag är riktigt trött.

Lövsta







midsommardagen

Som vi har längtat och som vi har väntat på denna dag,Ikväll blir det Lövsta och vi gör kvällen till den bästa.
Förfest med alla bästa och sedan bär de av,jag är taggad till hundra och snart drar vi igång! Ha en trevlig dag allihopa för de tänker jag ha!

smörgåstårta


Har för första gången i mitt liv gjort en smörgåstårta och lyckades riktigt bra,
Så imorgon blir det finfrukost och en braköl!

Midsommarafton



Idag är det midsommarafton vilket inte märks de känns som en helt vanlig dag.
Har sovit med min älskling inatt,som jag saknat honom! När jag kom hem idag käkade jag pizza med Fia och prata lite skit innan mickan kom,Vi har bara hängt på balkongen färgat håret och ätit godis.haha! Vi ska vara hemma ikväll och tagga till Lövsta imorgon istället,rätt tråkigt jag vet men vi kommer ha de så mycket roligare imorgon istället,Till frukost kör vi smörgåstårta med öl sen rullar dagen igång med massa kul.

Nu ska jag umgås med mickan lite så ni får ha en trevlig midsommar :)

23 juni 2011

Har precis vaknat så jag ska snart göra mig iordning för att sedan vänta in mickan så vi kan åka till Valbo.
Blir väl shopping och lunch och sen hem och jobba,Inte har vi kommit på vad vi ska göra imorgon heller,så får se vad vi hittar på,På lördag ska vi iallafall till Lövsta så de känns som att midsommarafton kan man lika bra jobba eller titta på film,haha! de är inte lika roligt längre som när man va små och plockade blommor och satt med mamma o pappa o gjorde kransar och sedan duka upp lång bord med hela släkten,Nu är midsommar bara en dag man dricker med sina vänner,som en helt vanlig helgdag! så ja,vi får se hur dagen blir imorgon!

22 juni 2011

Har inte så mycket att berätta för er mer än att de är jobb som gäller för mig idag från klockan två till halv tio ikväll.
Imorgon ska jag åka till valbo med mickan och shoppa lite sen åka tillbaka till tierp igen för att jobba en sista dag innan jag tar ledigt över midsommar. Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig ute innan jag knallar iväg till jobbet!

en midsommar present från mamma & Lars

water for elephants


Ikväll är det "water för elephants" som gäller och kanske en skål med popcorn,saknar Tobias med och jag kan inte pussa på karln fören torsdag kväll eftersom båda jobbar,värst är väl att jag jobbar dag/kväll och han natt så man vet aldrig när dagen kan passa för att umgås med varandra.

Aja,Nu ska jag burra ner mig i min sköna säng och ta ove under armen för att sedan glo på filmen.pz

21 juni 2011


Jag har haft fullt upp hela dagen sen klockan 7 imorse.
Först var jag till sjuksköterskan på lite deligerings prov,klarade de galant!hem igen på en kaffe och börja tvätta,klippt gräsmattan och tvättat lite till,spelat yatzy och tittat på film,lagat mat och stått vid grillen och nu mätt och har intagit ryggläge. ska duscha och sedan ta och fortsätta med all tvätt och kanske gå till Tobias om han inte åker tidigt till jobbet. Imorgon blir det jobb och på Torsdag sen ledig hela midsommar! gött.

min lilla flicka.

H&M paket - BILDBOMB











+ ett par svarta harem byxor!

lax m pressad potatis


Inatt har jag sovit med Tobias och imorse gick jag hem för att hänga lite med Fia och spela yatzy.
Idag har jag gjort lax m pressad potatis och ostsås. halv sex åker jag och jobbar och när jag kommer hem ska jag plugga sten hårt till ett prov imorgon.

cirkus - brazil jack



19 juni 2011

igår hängde vi på cirkusen & efter de parta vi vidare hemma hos mig sen vidare till en fest i Svanby.
Imorse när jag vakna stod mickan på balkongen brun och fin,som jag längtat efter henne vi åt pizza o pratade en massa sen åkte jag och jobba kvällspass och nu sitter jag hemma hos min kära Tobias,vi ska titta på skräckfilm och bara ta de lugnt,jag är så trött så jag somnar väl innan filmen har börjat!

nä nu ska ja lägga mig i soffan med karln, Pusshäj!

18 juni 2011

Idag har jag jobbat fm sen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt, Sabina,fia,malin & jamie är här sen kommer Mandy så då ska vi gå på cirkus,haha! sen hem och hinka vin och sen får vi se hur kvällen slutar!

Efterrätt - nougatkräm m grädde och frysta bär



Efter maten och lite vila så gjorde jag iordning efterrätt till mig & maffe som bestod utav nougatkräm m grädde och frysta bär.

be kind rewind

tacos


Jag & Maffe har precis dragit i oss ett lass med tacos och nu ligger båda helt utslagna i varsit rum ner bäddade.
Vi hade tänkt att bara ta en lugn ikväll och poppa lite popcorn till nån bra film.

10 månader av saknad


Idag är det 10 månader sen du lämnade oss med stor sorg,vi saknar dig och önskar att du kunde vara här med oss,man kan fortfarande inte riktigt inse att du är borta, jag känner fortfarande din närhet och jag hoppas jag kommer känna den hela tiden. de är så svårt och jag finner inga ord! - Jag älskar dig stephany ,våran egna lilla ängel♥

17 juni 2011

De bara regnar hela dagarna,snart har det regna i en hel vecka och hela helgen består också av regn tydligen,så jävla värdelöst! Aja,Imorse va jag på teknik kurs och de gick jätte bra trots min feber och förskylning! Ska strax gå och jobba på firman sen hem och vila ett tag innan jag börjar med tacosen,Så ikväll blir det en lugn hemmakväll!

middag med kärlek

Har precis kommit hem ifrån Tobias,ska upp tidigt imorgon så jag kände att de va lika bra att sova hemma plus att jag tror jag börjar få feber med på köpet, När jag kom till Tobias idag hade han lagat iordning mat åt oss och efterrätt,vilken pärla han är! Mandy kom också sen efter hon jobbat och prata lite,tycker om henne himla mycket ja gosrumpen,på lördag är det hon och jag! så innan dess ska jag försöka bli frisk,heh!

Jag lär sova nu för imorgon är det kurs och sen jobb,på kvällen tänkte jag mysa till de med tacos och bara ha en lugn hemmakväll för på lördag är det jobb. Puss & godnatt.

16 juni 2011

Har tillbringat hela morgonen i telefon med min kära Mandy,medans har jag städat ,tvättat och druckit kaffe & ska nu fortsätta med tvätten och städningen! funderar lite över att klippa gräsmattan med men min huvudvärk vill inte gå över och min hals gör fortfarande ont.
Ikväll ska jag umgås med min Tobias och bara mysa men de blir nog tidigt isäng för imorgon ska jag på kurs hela fm.



Ääh nu lär jag fortsätta här hemma

Katy perry - last friday night

tröttmössa

Jag har sovit 3timmar på dagen med lill ove i min famn.
tittat på tv och poppa popcorn & nu mår jag illa och har ont i öronen.
Nu ska jag ta en dusch och lägga mig igen

.


Har varit på möte hela morgonen och beställt tid för att skriva ett prov.
Nu har jag precis lagat iordning lunch/middag - skink&broccoli paj! dricker kaffe och har vart ut med sion,ska hänga tvätt nu och äta och sedan slänga mig på rygg innan jag knallar iväg till tandläkaren! gillar inte att gå dit men ibland får man offra sig.


15 juni 2011

Uppe med tuppen idag,tråkigt väder och jag har både ont i halsen och i magen.
ska strax dra mig till ett möte som håller igång i 4timmar så hur de går lär väl visa sig,just nu vill jag bara dra i mig en karta alvedon och somna om och vakna pigg o kry!
Igår va jag på thai och åt lunch med syster och hängde med henne ett tag innan jag gick hem och inte gjorde nånting. På kvällen hängde jag med Tobias innan han åkte och jobba natt sen gick jag hem och sov! Nä nu lär jag kila iväg,ha en bra dag hörrni!

happy birthday


Grattis till min fina systerdotter som fyller 6år idag,tyvär kan jag inte vara där och gratta henne men jag får ta nån helg då jag är ledig och åka och gratta henne lite i efterskott!♥

22.33

ligger just nu isängen ny duschad och har pratat i telefon med mickan som just nu befinner sig på Mallis,saknar frun min riktigt mycket redan fast hon bara varit borta sen i lördags,nåja jag får klara mig några dagar till!
Jag saknar tobias redan fast ja pussa på honom innan han åkte till jobbet vid nio och de som känns jobbigast är att han ska jobba natt enda till på torsdag.bah! Nä nu ni nu blir det film sen ska jag durra av för natten,pz

13 juni 2011

Har varit på brorsans och ätit lunch med mamma sabina fia & Jamie,Nu ska jag strax gå och jobba lite på firman,efter de kanske jag knallar hem till Fia eller så stannar jag hemma och vilar en stund sen ska jag gå och pussa på Tobias innan han åker och jobbar natt.
Martina kommer hem senare med min "janice top" som jag lag ut tidigare idag så jag är riktigt glad över de som tack så städa jag hela martinas garderob så nu är det rent och snyggt,så jag hoppas hon blir glad!

Nu lär jag kila iväg så vi hörs senare!

kan aldrig hålla fingrarna i styr


Linne byxor och skor är beställt!

janice top

.


ååh tänk om alla kattbebisar hade klarat sig,då hade jag kunna myst & pussat på dom hela dagarna.

en bebis på besök

Idag har jag städat tvättat och käkat burra på grillen med maffe sabbe och fison.
har nu tittat klart på film med mamma och bäddat ner mig bredvid jamie,han sover med mig inatt och just nu ligger han med armen om mig,lill bebisen! så jag ska mysa vidare med honom nu och titta på en film innan jag sover.


12 juni 2011

sådär ja nu kan man väl säga att bakfyllan börjar lägga sig,men fifan så kul jag hade igår,först va jag uppe på arenan hela dagen lång och hade världens bästa dag,tittade på EM i dragracing och mådde som en kung! När jag kom hem korka vi upp och satt ute på balkongen och hade de gött,sedan drog vi upp till arenan igen och festa vidare i öl-tältet tills de stängde sen dansa vi vidare hem..

Man kan säga att jag hade världens bästa dag igår och jag va lycklig hela dagen!
idag står städ-tvätt på listan,så nu är det bara att sätta igång!


Tierp arena - lördag




hej min snygging!


11 juni 2011

Idag hittar ni mig på Arenan från morgon till kväll,åh va kul de ska bli!
Mickan sticker utomlands idag med,hoppas hon får de gött!:)

Nu lär ja koka rivet kaffe och göra mig iordning!pz

10 juni 2011

Fredag och jobb står på listan,håller på och dör av värme och alla andra har åkt och badat men själv ska jag arbeta.
Imorgon åker mickan till Mallis och jag kommer sakna ihjäl mig efter tösen. har väl inte så mycket mer att bjuda på än att önska er en trevlig helg!


,

Blev inge stockholm för mig endå,men dom andra åkte och jag hoppas Mandy har riktigt roligt ikväll till sin största kärlek. Själv har jag suttit ute i solen hela dagen,fikat med Caroline & nu ska jag strax hem till Tobias en stund innan han drar och jobbar natt får se om jag går hem till Caroline lite senare och hälsar på. Imorgon väntas de först jobb på firman sen jobbar jag kväll på bokis,Lördag blir jag på arenan hela dagen med Mamma och på kvällen tänkte jag och Mandy köra en favorit i repris,kommer bli en riktigt härlig helg & jag hoppas på en massa sol!

9 juni 2011

Idag är det dagen Mandy har räknat ner till sen i Oktober då hon fick reda på att Bryan adams skulle till sverige och spela på grönalund,själv har jag inte bestämt mig än och de gör mig riktigt irriterad på mig själv.de slutar väl med att jag sitter hemma och rullar tummarna och ångrar att jag inte åkte med, Vi får se först ska jag ta en kaffe och vakna till liv!

en liten ove

såld på hus

Idag har jag hängt med mickan från morgon till kväll,Vi har ätit frukost,lunch & middag tillsammans och åkt och tittat på massa hus,våra drömkåkar kan man väl kalla de så inom en kort framtid så är både jag & mickan husägare, man kan få drömma ,eller? ibland blir drömmar till verklighet.

Nu är jag iallafall barnvakt till världens sötaste unge,jamie!♥
Har även bokat två biljetter till tierps arena på lördag till mig & Mamma, de ska bli riktigt riktigt roligt!

frulle med mickan imorse


Hade mysfrukost med mickan imorse efter hennes möte.♥

valbo

Kom hem för ett tag sen från valbo,hade hoppats på att få med mig några snygga plagg hem men nä,bara ett par vanliga svarta leggings! bättre lycka nästa gång kanske. Nu ska jag iallafall gå hem till Tobias och laga lasagne och mysa till fotbollen. så ha en fortsatt trevlig dag!



7 juni 2011

Helvete vilken värme de är idag,klockan 7 imorse var de 31 grader och nu ligger den på runt 30.
skönt att de blåser ute annars hade man smält bort i denna hetta.

Har precis gjort mig iordning för att åka in till Valbo med tjejerna,ikväll ska jag & Tobias laga mat och mysa innan han drar och jobbar natt. Nu lär jag packa iordning här för snart kommer mickan hit när hennes möte är slut. ha en bra dag hörrni!

grillat




Vi har spelat trädgårdsyatzy,druckit kaffe och nu har vi grillat! En riktigt härlig dag måste jag säga, Nu ska jag bädda rent i sängen sen ska jag vila en stund..

..just nu


6 juni 2011

Idag är det skinande sol och varmt ute,så jag sitter just nu ute med Maffe och Kidde och dricker kaffe..
Håller på att tvätta och städa lite,Faith löper så jag lär tvätta kuddar i soffan o lakan.

Eftersom att de är så varmt idag tänkte vi grilla och sitta ute hela dagen och njuta lite av värmen och sedan kanske ta en liten promenad. Igår kväll gick jag hem till Tobias och myste lite till beck innan jag drog hem och sov..

Nä nu ska jag hänga tvätt och fortsätta sitta ute,hörs!

Bryan adams


Som Mandy har längtat,På torsdag tar vi oss till gröna lund för att sjunga med Bryan adams & ha en förjävla bra dag!

5 juni 2011

Jag kan börja med att säga att jag har haft en riktigt bra helg,har bara hängt med mina bästa vänner i solen,grillat,ätit glass i solen och bara myst,har även druckit vin och vart uppe alldeles för länge,pussats med tobias. Harprecis  tittat på big brother finalen,simon vann och han va en värdig vinnare från första dagen! Nu ska jag ta en liten promenad med hundarna och Martina och sen kanske jag går över till Tobias och tittar på en film.




ny målade naglar

3 juni 2011

Herregud vilket sommarväder de är ute,har varit ute hela dagen idag,ätit lunch och glass i solen..
Nu ska jag strax duscha och sen göra mig fin för ikväll ska jag gå över till Fia och dricka vin med henne och peo på balkongen sen får vi se vart kvällen slutar! Och idag kommer Tobias hem med så jag hoppas jag får pussa lite på honom med. Martina har åkt till gräsö idag med Miah och ska sola,bada och ha de gött :) de behöver hon,lill skruttan!

Nej nu ska jag fortsätta här och göra mig iordning!


skink&broccoli paj



Lagade iordning en paj till lunch,Fia&jamie och peo har varit här!
Snart ska jag gå o jobba på firman och efter de ska jag ta en glass med dom och sen hem och städa,håller på o tvättar soffan o lägenheten!

.. Just nu



vääääääder

sovrum




ååh vilka fina sovrum, jag tycker nästan att sovrummet är viktigast,och de ska bli så kul att inreda när jag ska flytta! nu ska jag fortsätta titta på en massa fina inredningar och drömma mig bort en smula.

.


Idag har jag hängt på brorsans med Mandy Micke och Perra och käka en pizza och bara myst en stund.
Tycker om mandy himla mycket ja.

jaha,vart ska jag ligga då?


Ja,min säng har vart full idag,allihopa va bakfulla (ja inte jamie då förståss),så nu äre dags att bädda rent!heh

beställt


klickade hem lite kläder från H&M allt för endast 203:-

min gullrumpa

studentfirande


Gud vilken härlig dag,de va så kul att de mickis så lycklig och glad när hon sprang ut och tjoa & skrek.
efter allt tittande på alla fina studenter gick jag och mandy till ronja på salonger och drack kaffe och prata massa skit, Sen åkte jag till Månkarbo där mickan skulle ha studentfirande med släkten,En massa god mat och fika och goa drinkar va på plats,riktigt trevligt! När jag kom hem gick jag till Tobias en snabbis och titta på Big brother, Nu ligger jag i min säng och ska titta på några avsnitt av andra avenyn och sedan sova..

1 juni 2011


Idag ska mickan firas och alla andra studenter så vi ska strax dra oss ner mot skolan och gratta mickan & jennifer,sen ta en tripp ner mot Tierp för att titta när dom åker flak och skriker hur jävla bra dom är :)

Kör även på långklänning idag och smycken från ginatricot.