, charlie st.cloud


, klockan fyra hemma hos maffe

idag va de martina som bjöd på en trerätters middag.
mycket gott måste jag säga, tidigare idag har Mickan varit och hälsat på!

Inatt ska jamie sova med mig han ska strax sova men först ska han duscha!





och till dig som är såklart ANONYM! : Ja vadå äter inte du? jag äter tre gånger om dagen och jag trodde de va normalt? eller du kanske inte äter alls? och de är klart du är anonym med eftersom du kanske inte vågar stå för vem du är som alla andra som måste komentera men inte kan stå för vem dom är.

, 21.16

Nu har alla åkt hem och jag blev ensam, skönt för mitt huvud kan jag säga.
ska ta mig en dusch sen bädda ner mig för imorgon tänkte jag gå upp tidigt för att göra igenting. kanske dricka kaffe på ballen om de blir sådär fint väder som de har varit idag. tack & godnatt

, yatzy och kaffe

spelar yatzy och dricker kaffe med gänget och väntar in solsidan!

, klockan fem hos mig

jag är först ut och idag bjöd jag på toast skagen som förrätt ,varmrätt :ryggbiff med hasselbackspotatis,sallad & beasås.
efterrätt blev en kanelkaka med kaffe.





,


haha glad jennifer!




, så mycket bättre

att vara hemma och ligga och slappa isoffan istället för att vara ute och dricka massa alkohol.
så ikväll ligger jag här,men de fattas godis tycker jag med så är de ju ibland , ligger och tittar på den svenska filmen på tv4.
nu ska jag äta något och titta klart på filmen sen tänkte jag lägga mig.



saknar stephany och våran lilla tripp till gotland!
tänker på dig hela tiden smulan♥

, Lördag

Hade en riktigt bra kväll igår,först god mat och trevligt sällskap sen åkte vi in till Gävle.
krogen har väl aldrig vart riktigt min grejj på sista tiden och känner väl att de står kvar,men i övrigt så va de kul bortsett från vissa saker , Kameran hängde inte med hela vägen så de vart knappt några bilder,

idag mår jag hyffsat bra men de känns i huvudet att de inte riktigt hänger med, men jag tänkte dra igång en film och sen ska jag umgås med min kära vän Mandy.

, en lycklig figur

ja de här är ju bara en bra dag, först får jag ett mejl från ett jobb jag sökt att dom vill kontakta mig mer, jippi!
sen nu är jag uppskriven på söderforsskola! känns faktist riktigt bra.
Jennifer är här och vi ska snart göra oss iordning sen dra oss vidare för att laga mat och sen börja dricka! ha en trevlig kväll allihopa! Puss & Kraaam

, fredag

idag är de dagen vi alla längtat efter,ledighet,helg och en massa festande ja "ledighet" menar ja till er som jobbar och är ledig ihelgen,själv är jag ledig 24timmar om dygnet vilket suger riktigt hårt.
fast ja idag är det fredag och jag har ett jobbpass att utföra innan jag kan börja med mitt till ikväll.
de ska handlas,duscha,sminka,fixa hår,laga mat och sen ska jag sätta mig ner i ett förjävla trevligt sällskap och äta middag och dricka sen ska vi ut på heartan!

.. dags att sätta igång!



Faith har åkt hem och jag saknar henne en smula men snart är hon tillbaka igen hos mig!
tänk så mycket ett djur kan betyda för en,faith betyder mycket för mig allt blir så mycket bättre med henne hos mig,utan henne blir de bara så tomt och tråkigt!även fast hon är riktigt jobbig ibland och ska springa längst fötterna hela dagarna och slicka en i ansiktet när man precis gjort sig iordning. Men jag saknar min böna nu♥


men sion gör mig sällskap om dagarna vilket jag uppskattar riktigt mycket,han är så gosig och jag älskar min lilla rulltårta,man vill bara krama sönder honom för han är så mjuk och söt! hihi

, step up 3

Jennifer åkte hem för ett tag sen och jag saknar henne redan men hon ska med oss ut imorgon så de ska bli riktigt kul,vilka mer ska ta sig en fredags pruttare-e och dra in på heartan?
sitter och lyssnar på hög musik och är riktigt taggad så jag hoppas min huvudvärk har släppt till imorgon..

ikväll ska jag titta på trean av step up men först en dusch!


, 18.03

Jennifer är här och hänger med oss , har precis varit på affären och köpt lite gott till ikväll,
ikväll börjar sveriges värsta bilförare 20.00 på tv4 .. Nu ska vi fixa naglarna och prata skit,hej!

, nelly.com


174 kronor.

, Torsdag

Min huvudvärk vill inte gå över verkar de som, så idag är de en riktig hemma dag bara,
sov ända till tolv och har haft de bara slappt,lagade nyss spagge och köttfärsås!
resten av dagen ska jag bara ta de lugnt,funderar på om jag ska lägga mig och titta på step up 3, eller om jag ska göra något istället, de visar väl sig! Imorgon är det fredag och de står mellan krogen och hemmakväll eller om jag ska dricka på lördag istället, ja den kan ju jag suga på ett tag!


, burrar ner mig

under täcket nyduschad och jag känner mig som ny igen.
blev ingen hälsokväll för mig kände inte alls för de och inte humöret heller för den delen,men de skulle ju ha vart trevligt att vara där men nää jag kände bara inte för de,istället åkte jag hem till Madde och fixade hennes naglar och hår så hon är snygg till imorgon då hon ska åka på kryssning, påväg hem fick jag köldskadoooooor på hela kroppen kunde knappt känna nått och min kropp va helt borta, ilröd överallt och de sved när jag ställde mig iduschen kan jag lova,fan de lär ju ha vart -20 ute,fyfan!  Nu har jag burrat ner mig med min drinkmix de är sista dagen imorgon enligt kartongen som ekar toooomt! funderar på om jag ska sluta med den och börja med något annat,träna har jag inte heller gjort varför vet jag inte,jag lär skaffa mig ett gymkort iallafall,ska flörta med pappa när han kommer hem och ett par nya träningsskor vore ju guld.

Neee nu ska jag titta på step up 2 och sen sova,
Om de är fint väder imorgon tänkte jag dra med lowe och saga ut på en promenad ,jag älskar verklligen saga hon är helt underbar,hon va så snäll och söt så jag ville ta med henne hem och aldrig släppa taget! ♥



detta hämta jag ut idag,de är kärlek de!

, myst med bebis

Vid tolv gick jag hem till Lovisa och myste med Saga,har suttit och hållt henne och bara tittat på henne,hon va ju så liten och så himla söt så man kunde inte låta bli att titta på henne,♥

Ikväll ska jag på hälsokväll?hemma hos lotta, och efter de ska jag hem till Madde och fixa hennes naglar och hår för imorgon åker hon på kryssning,de gör linnea med och jag vill också åka ju!

och juste,efter klockan 17.00 ska jag hämta mitt paket från H&M. mums


, dagens


kofta:gina tricot Leggings:hm Linne:Hm

, Onsdag

Har sovit som en kung inatt tills klockan slog 7 och sion stod och kraffsa på dörrn och skulle in till mig och lägga sig,somnade om med han under armen och faith på magen,
Ska strax göra mig iordning för idag ska jag träffa lilla saga och umgås med Lovisa en stund på fm. efter de kanske jag ska ta en promenad med faith och sen handla lite.

, 00.31

Jag vill bara tacka Mandy för hjälpen med bloggen,själv är jag så trög så jag skulle aldrig lära mig hur man gjorde,men tack min sötnos.Tack till min älskling linnea med som gjorde min header! :) , Har i övrigt precis tittat klart på step up alltså ettan,ska hugga in på tvåan nu men känns nästan som jag ska vänta tills imorgon för jag är ganska trött och datan bränner mot kroppen och faith har somnat och jag vill också sova nu,så godnatt allihopa!



Gästartist

Ursäkta röran, vi bygger om.
Såhär gör jag alltid när jag hjälper till med en bloggdesign, jag tar mig äran genom att agera gästartist med att skriva ett inlägg.

Bloggen är som ni ser under ombyggnad & inom kort kommer min Johanna vara nöjd med hur hon vill ha den.
I hope ....


Såååååå vad ska vi prata om?

//// Mandy

, Tisdag

Mickan kom till mig imorse och gjorde sällskap med en kaffe och tog lite bilder.
Mandy kom förbi och gjorde sällskap och sen kom resten av ligan,Mat och myste med jamie till katten gustav,
vidare till affären och handlade och sen hem till Maffe och spela yatzy & drack kaffe.

När jag kom hem rensade jag ut mitt rum där nere och packa ihop allt i kartonger,de kändes som att jag va påväg att flytta men inte än,ett tag kvar sen får jag flyga ur! som jag sagt förr dags att hänga tvätt och duscha! sen film, och snart kommer de en liten ändring här så titta in senare mot kvällen :)



♥steph-

, mina små älsklingar


, step up


ikväll blir det step up för min del.

, ett stycke yatzy

har varit hos fia nästan hela dagen och spelat yatzy och ätit mat,jag vann faktist en runda!
ikväll blir det tv och en lång dusch sen händer det inte så mycket mer.


, Lilla Saga

Lovisas lilla saga♥
hon är så bedårande och så underbart söt,lilla bebis!

, Måndag

de känns bara inte som måndag idag,tycker att de känns mer som söndag varför vet jag inte.
inatt somnade jag inte fören efter tre låg och vred och vände på mig och inbillade mig en massa ljud vilket jag inte borde eftersom jag sov ensam hemma och de gör mig skit skrajj,för jag vet inte hur faith skulle reagera om det skulle komma någon,sion skulle ju skälla tills han tappade andan,men nu va inte sion hemma så de va extra läskigt.

Ännu en värdelös dag,borde fortsätta tvätta så jag får de klart,och bädda rent i mammas säng och städa martinas garderob,ja de hör lixom till i mitt liv att sköta om min "stora syster" hon är ju trotts allt 20-40 minuter äldre?
sen så gör min mamma ganska mycket för oss så varför skulle inte jag kunna göra något för henne?de hör till för mig,

sen så är martina så bortskämd redan så det spelar ingen roll om jag hotar henne med att jag inte tänker tvätta eller laga mat åt henne de hör till i min vardag att göra de åt henne fast jag borde ta med henne ner till tvättstugan och visa hur man gör,men varför ska jag göra de när jag lika bra kan göra de så sker de inga problem? hon skulle ju kunna slänga i svart och vitt tillsammans eller sin favorit tröja som är vit med en röd tröja,hon skulle ju bli så förbannad så hon skulle aldrig mer tvätta längre och endå be mig göra de,så istället så sköter jag de så blir de inga problem! Men hon är ju duktig på annat istället,tex hon kan ta fram dammsugaren och städa lite ibland,ja men de är väl bra? haha.

.. dags att klä på sig och sätta igång för jag tror faktist jag ska över till Fia idag igen sen så de här har inte jag tid med nu, så vi hörs och ha en trevlig dag!

, japp den får de bli!

, 21.30

kom hem för ett tag sen ifrån Fia,
sabina och fia hade lagat iordning potatisgratäng med kassler i,satt fint som fan!
efter maten spela vi yatzy & drack kaffe.. jag badade jamie och sen blev de solsidan innan vi gick hem!

Nu ska jag åter igen hänga upp tvätten sen lägga mig och titta på film!

, städ-dagen

söndagar brukar jag stor städa och tvätta.
så är ifull gååång med allt nu och vid 4 ska jag hem till sofia på middag,sen måste jag hem igen och fortsätta.
håller på och bäddar rent i alla sängar med och fixar iskåpen i köket. saker som måste göras ibland!

nej nu ska jag hänga tvätten och göra mig iordning. hörshej!

, Middagen

Igår åkte jag sabina och martina in till Uppsala,
först lite shopping på stan ,köpte mig två par tröjor! sen gick vi hem till mamma för en trerätters middag,verkligen jätte gott! Vi drack vin pratade och lyssnade på musik och hade de trevligt ...

När jag kom hem va de tänkt att jag skulle dra iväg och bada tunna men de sket sig så jag hoppa ner isängen och tittade på white chicks och skrattade ihjäl mig, trevlig kväll endå!





, Lördag

Nu har jag druckit en drinkmix och ätit två ägg.
ska ner och hänga upp tvätt och slänga i en maskin till, sen ska jag duscha och göra mig iordning för sen ska jag in till Uppsala på en trerätters och njuta av bra sällskap och ikväll kanske de blir lite festligheter.

, glädje tårar!

ligger och fäller några glädje tårar, Min kära vän har fått ett dotter inatt :)
Åh de va på tiden måja säga :) hon va ‎53cm, vägde 3670g ,,, läääängtar tills jag får träffa dom!
all lycka till Lovisa & Fredrik ♥



, vilka är ni ? tell me

Jag börjar bli riktigt nyfiken om vilka som läser mig blogg så,vilka ääääär ni?? :)

, himlens hjärta

har aldrig sett eller hört talas om den filmen, men eftersom mickael persbrandt är med så lär den va riktigt bra,inte nog med de han är ju så satans snygg med så filmen kommer vara bra vilket som.


, brorsans

har världens godaste fetaostfylld schnitzel med potatisklyftor.
äter de varje gång och kommer nog aldrig lessna. ni måste pröva!

, ingen rubrik

Har precis tittat klart på filmen och höll nästan på att somna till,
börjar få huvudvärk med så de va väl lika bra att de blev en hemmakväll idag..
om 1 timme ska jag till brorsans och äta middag med Maffe&Kidde sen hem igen och mysa till någon film.

Nej nu ska jag byta om och platta håret

, hip hip hora

igår kväll låg jag och skrattade ihjäl mig för mig själv till filmen "the hangover" förstå och ha en sån jävla baksmälla och vakna upp utan en tand? eller ha höns och en tiger i badrummet? haha.. herregud!

idag har jag städat undan lite,tvättat och vart & jobbat.
är riktigt sugen på krogen ikväll men alla är ju panka som kyrkråtter eller helt enkelt inte klarar av att gå ut på krogen utan att starta krig! så jag får bli hemma ikväll och ruttna mig igenom kvällen,men jag har ju mina sötgrisar att mysa med så helt värdelöst är de ju inte.  Kanske drar iväg och äter lite mat senare med Maffe, Imorgon ska jag till Uppsala på en tre rätters middag! inte så tokigt.


Nej nu ska jag se "hip hip hora" älskar gamla/nya svenska ungdomsfilmer.

, the hangover

Mickan har precis åkt hem,Jag bjöd henne på middag idag,fetaostbiffar med potatisgratäng!
de vart riktigt gott,efter tog vi kaffe och satt och pratade en massa! ♥

Tänkte ta och gå ut med sion ensväng nu sen in iduschen!
efter de ska jag ta mig ett kopp te och lägga mig isängen och titta på baksmällan! älskar den filmen,man kan se den hundra gånger utan att lessna! ;-)




, Körsbär är min älskling

, H&M

Har precis klickat hem dessa skönheter!
och kommer ligga i min postlåda nästa vecka.

, Naturdiet

Idag börjar de.
sitter och dricker en drinkmix nu,jag tog caffe latte för man tackar ju aldrig nej till en sån på morgonkvisten!

Jag tänkte köra både morgon&kväll och äta en vanlig middag.och såklart träning!

jag tror på de här,så nu jävlar!

 

 



Man känner ju latte smaken men de smakar rätt mycket mjöööööl med! sånt man får ta I guess!


Vill man -så lyckas man!

, just nu



, huuuuuug mee

Nu ska jag ta och dra med mig faith in till mitt rum och bädda ner mig till en svensk film "Krama mig" från 2005.
har aldrig sett den förr vad jag vet men den sägs vara bra,den har ju trotts allt fyra stjärnor!

, yoga

Har precis kommit hem från ett yogapass på aktivera,hamnade på den engelska versionen,lika bra gick väl de!
de va väl inte riktigt min grej men de känns skönt i kroppen nu iallafall!

ska hoppa in i duschen strax sen ska jag lägga mig och titta på en film.


, Riven kaffe på ballen

Vaknade av att faith ville gå ut så de va bara kliva upp,satte på kaffe eftersom solen skiner idag!
har ätit frukost och sen satte jag mig ute ett tag och drack en riven kaffe,perfekt kok! inte sådär blaskigt så man kan vattna blommorna med de!

De fick bli Änglagård 2 igår och Date night eftersom the bounty hunter inte riktigt ville fungera.
jag sökte även jobb i stockholm igår ,ett nattjobb på ett hotell 7dagar iveckan sen ledig 7dagar! tyckte de lät perfekt så jag slängde iväg mitt CV+personligtbrev. Tänkte sätta igång och bläddra igenom lite andra jobb nu med och skicka iväg CV, Men först ska jag njuta av mitt kaffe och sätta mig ute ensväng igen! så jävla skönt väder!



, the bounty hunter

Först ska jag ta en lång dusch sen ska jag bädda ner mig isängen med Faith och titta på the bounty hunter!
.. är rätt seg eftersom jag inte sätt den filmen ännu men ikväll så.



, Middag framför tvn

Eftersom min kära syster flyttat nu i 2veckor så är det rätt ensamt att äta själv så jag satte mig framför tvn istället och tittade på bygglov! ska över till henne sen med en matlåda! snäll som man är.


, Saknar dig mer för varje sekund



Stephany

, Måndag

Dagen starta med att någon stod och slickade mig i ansiktet och va allmänt över pigg,jo faith!
de var bara till att kliva upp och släppa ut henne och leka av sig en stund, Åt frukost med Mamma och sedan gjorde mig iordning för att gå och handla,medans jag väntade på Mandy gick jag in på milis och hittade ett nagellack!

Handlade och gick hem & lagade mat,kyckling med sallad i pitabröd!
satt och tittade på äckliga video's på youtube och höll på spy! förstå och ha en larv i skallen .blää jag spyr bara jag tänker på de,efter Mandy åkt hem så gick jag över till Lowe och hälsade på,pratade en massa och ingen bebis ännu har tittat ut!tycker så synd om henne på onsdag har hon gått över 2veckor!


Hem igen och kröp ner isoffan med täcket och tittade på "de okända"



en bild från igår innan jag åkte till Mickan!

, månkarbo

Har precis lagt mig i sängen och slagit på en film ,har varit i månkarbo hela kvällen och haft de mysigt ,vi har fikat tittat på småstadsliv och pratat en massa,känns skönt att allt börjar reda upp sig igen! Tycker så mycket om människan så vill aldrig släppa taget igen. Alltid melfis' puss & godnatt

, tacos

har precis dragit i mig tacos med maffe & ska snart åka till Månkarbo på en liten dejt.
igår somnade jag runt 11 tiden,alltså de blev inge bastu&dricka ,min kropp va helt öm och jag va jätte trött eftersom jag bara sovit i 3timmar..

Igår va vi upp till isbanan och svinade ännu mera och de sluta med att vi körde fast igen..haha
jag har börja fått in snittsen nu så de är skit kul att sladda runt i banan,Mandy har blivit as duktig ju! man vågar gasa o sladda mer o mer för varje varv så fan va kul de är,ska tvinga upp henne någon dag iveckan,haha! då ska jag knäppa massa kort och filmer också..


Nej nu ska jag platta håret och sen dra mig mot Månkarbo!



, Lördag

är kvar ute hos Mandy med tanke på att vi inte kom isäng fören halv 8 imorse!
tog oss en liten lång promenad sisådär halv 7 imorse, haha men fyfan så kul vi hade!
.. Ikväll ska vi ut till Tommy & dricka och basta.. Men eftersom jag bara fått 3timmars sömn lär jag nog sova en stund innan vi kan köra igång igen!

, nattens bravader




, nagelfix

, mysfaktor


, fläskfilé med potatisklyftor!

Dagens middag.


, nytt i rummet





21.09

jag har så ont i fötterna så jag knappt kan stå upp, Har vart i full gång hela dagen runt i affärer istan och handlat,
så jag fick med mig ljus,tavlor,krukor,blomma,lampa och lite annat! Kan lägga upp bilder imorgon när jag orkar!
När vi kom hem har vi packat upp och hängt upp gardiner i köket och släng ner alla dessa julsaker tvättat och grejjat, Nu ska jag titta på film och vänta på tvättmaskinen!



, IKEA

Nu är jag klar för att åka till Ikea & ha en heldag med min kära familj istan!
Hoppas ni får en trevlig dag ni med.

, 21.27

sitter just nu i köket & har sådär onödigt ont i min mage så jag vill bara spy igen..
aja,kom nyss hem ifrån Madde har varit där nästan hela dagen,Innan jag drog dit va jag upp till Lowe och träffade henne och tittade på deras nya lägenhet! så sött med bebissängen och alla små kläder ,vart ju helt kääär!

Hemma hos Madde lekte jag med Robin och bakade kakor av lera.haha synd att inte vi hade sånt kul på våran tid (eller hade vi de?) minns inte.brukar alltid köra med att jag inte minns när jag va liten,klart jag minns men inte vissa saker,som tex om vi hade lera man kunde bygga små grejjer av i olika färger? Får suga på den ett tag

Annars så var de kul att träffa Madde igen och de är nog dax att ses lite oftare som förr itiden..


Nu ska jag slå på rygg framför en svenskfilm "vingar av glas".. Godnatt för imorgon ska jag in till Uppsala för att glida omkring på Ikea och andra ställen för att bli fattig.





min böna

 

, Tisdag

Är redan hemma från syster,hon skulle iväg och sola&träna med Fia så jag passade på att gå hem med henne då,
ska strax äta frukost,duscha & göra mig iordning .sen ska jag dra mig hem till Madde och mysa lite med henne och Robin.

Igår såg vi nån sjuk film om en äcklig psykopat som satt ihop människor som en trefoting,lika hade han gjort med sina 3 rottweiler. jävla sjuka människa! den va äcklig men så jävla dålig!


,

drar en natt till hemma hos syster, ska strax åka dit!
ikväll blir det skräckfilm och joppjopp!

Imorgon ska jag umgås med Madde,har inte träffat henne på jätte länge så de ska bli riktigt roligt att träffa henne igen..
Nu lär jag avsluta här och dra mig vidare ..

, en ny badad hund

, Måndag

Ännu en ny vecka och de är desamma om dagarna ..
vaknade upp hemma hos sabina efter klockan 12 ,städade och sen hem,jobbade en sväng & Hem igen..
lagade iordning Fisk & stekt potatis till middag, & ska strax dra med mig Sabina ner till Ica för mitt paket har kommit med mina uggisar,kofta & läppglans..

nä hej

, myskväll

Ligger i soffan hemma hos Sabina och tittar på jallajalla & myser... Mår lite bättre nu har spytt idag igen direkt efter maten fick knappt i mig ngt alls tills jag kände att allt vände sig, men nu mår jag bra igen och hoppas jag kommer göra de nu framöver. Nej nu ska jag titta klart på filmen sen sova, natti

, Söndag

har aldrig vart så dålig som jag var igår,jag bodde med huvudet i toaletten och låg och hinka som en gris,
på kvällningen åkte jag hem till Sabina och tittade på film men jag fick även doppa huvet några gånger där med,uschaa!! sen kom Mandy och gjorde oss sällskap tills jag kände att de fick vara nog så jag åkte hem och duscha och spydde ännu mera. hinken och vatten flaskan fick följa med in i sovrummet!

men när jag vaknade imorse mådde jag bra igen ,men är så matt i hela kroppen och seeg!
har bädda rent isängen idag och tunnat ur håret.. 

ska strax göra kyckling med wok & liiiiis..


, fredagskvällen







, bye tjockskalle!

Både jag & mandy har tunnat ur vårat hår den här helgen.


här är mandy's hårboll som försvann och fick sedan vara en hamster under fredagskvällen.. haha



här är min hårtuss som nyss försvann, några kilo lättare i skallen!

, Fredag

sitter och gäspar för mig själv ,inatt somnade jag inte fören runt 3tiden jag låg och bläddra igenom gamla bilder som leder till gamla minnen som sedan leder till massa tårar.. när jag sagt åt mig själv att de får vara bra så torkade jag tårarna och slog igång en film och när jag fick se att min babe va med i den vart jag på bättre humör igen ( fifty cent) .. jag säger som Maria montazami - Mums!



har precis varit på hemköp och handlat hem lite tacosaker så ikväll kör vi på Tacos och tar oss några järn,jag & mina kära!
.. och juste jag och martina har haft städ-dag så nu är det rent och snyggt igen,men som sagt att städa med martina är inte de lättaste,jag bryter ihop och blir som hitler emot henne! för hon ska ständigt ÄNDRA på saker och FLYTTA på saker hela tiden, blir galen på henne så de slutar alltid med att vi står och skriker på varandra sen återgår till de vi har sagt åt varandra att göra , bra teamwooooork?


medans vi städar ligger hundarna i varsin soffa och sover..



,

all the darkness inside me make me feel so small,
... you were my everything and I really miss you

, Torsdag

vaknade vid 7 av att jamie började grina men somnade sedan om till kvart över 10 men vi låg i sängen och myste ett tag innan vi klev upp för frukost,Idag har jag hängt med syskonen fia&Jamie,vi har ätit bakpotatis med kyckling&curryröra..

på kvällningen kom Mandy hit så vi har myst och ätit kladdkaka (torrkaka) eftersom den inte riktigt ville bli kladdig..
här sitter jag i soffan nu ensam och nästan lite övergiven,haha inteeråå min lilla faith håller mig sällskap!

Imorgon ska jag fan dra med mig Mandy på något kul,men först lite Tacos till middag!
ska försöka jobba en sväng med om dom har öppet imorgon? nån som vet om affärerna är öppna imorgon eller om dom är stänga tills på måndag?


Nej nu ska jag in i duschen sen krypa ner till min favorit film " tomten är far till alla barnen " heh, tittar på den varje dag & älskar den fortfarande lika mycket..




Min mamma är söööt hon!♥

, kan inte sova

var jätte trött för bara 1timme sen men kan aldrig somna eftersom jag ligger lycklig som miljonär i mina tankar,haha!
så eftersom jag inte kan sova ska jag slå igång en film.. men de är ju så jävla varmt här inne så jag smäller av,jamie ligger bredvid mig och sover så sött och faith ligger vid mina fötter och snarkar men jag ,jag kan inte somna!


, barnvakt

istället för att dra en massa braköl efter varandra så valde jag att vara med jamie istället,
så ikväll har jag myst med honom och just nu sitter han upp isängen och tittar på katten gustav,att han inte somnat än är lite underligt.. men om jag stänger av filmen och datan kommer han somna på engång han är nog bara rädd att han ska missa ngt så han måste hålla sina blå öppna :p


nej nu ska jag stänga ner de här och klia jamie på ryggen tills han somnar! Nnnnnnaaattiiii

, thaimat

thaimat till middag.lika fint att laga hemma som på resturangen

, småstadsliv

ligger isängen med systrarna och Miah , liggar och tittar på småstadsliv firar jul!
haha de är ju bland de bästa som finns.. haha dom är så jävla sjuka!

Idag har jag varit ute och handlat med mammi och sabina sen har vi suttit i köket och fikat & pratat..

ikväll ska vi hitta på nå roligt att göra, kan bli att vi drar några braköl

, 4 januari 2011

Vi somnade inte fören halv 5 imorse och gick upp vid 12 för att sen ta oss mot stan för frukost och shopping.
igår låg vi i soffan och tittade på skräck film,jag är aldrig rädd när jag tittar på skräck men när vi såg the last exorcism va jag riktigt jävla rädd!
När jag kom hem har jag lagat mat och vart lite med Mandy innan micke hämtade henne..

jag har även fått iordning lite på rummet och ska strax ner för att tvätta lite sen blir det duscha & sen soffan.

, Love



en julklapp från mamma.

, en svala en ros en sten


, gääävle

Igår kväll kom Jennifer hit,vi tittade på film och bara myste.. tanken va att vi skulle slå igång titanic men de blev aldrig av för klockan vart runt halv 2 och titanic är 3timmar så vi skippade de och hoppade ner isängen istället.


de är snart dags att åka till gävle för att umgås med min underbara ,
de blir först stan sen en bit mat som ska med upp till lägenheten , känner på mig att de kommer bli en riktigt mysig kväll och eftersom jag älskar att mysa så blir det en hel del mys till massa filmer också..

... annars idag har de inte hänt ett jävla skit,jag måste ta tag i en massa saker! kan nån sparka mig i röven?


, titanic



, black jack & ogifta par

nu är det black jack på tv,en av mina favoriter sen efter är det ogifta par förr innan sabina lånade ut den filmen så tittade jag på den minst 2 gånger om dagen i över ett halv år, så sjukt bra och nu är det tomten är far till alla barn som gäller innan jag somnar.haha! man lessnar aldrig.

Ikväll kommer lill pullan jennifer och ska sova med mig,
vi ska titta på film och mysa med nått gott till! ♥

, tjenare kungen

sitter i soffan och tittar på tjenare kungen och käkar godis,
idag har jag haft städ-tvätt dag ,och gjort stuvade makaroner och köörv!
har även hunnit med en shopping på HM's hemsida, tråkigt inlägg så vi hörs!


, internetshopping

, 1 Januari 2011

hade en kanon kväll igår hemma hos Sabina med middag & trevligt sällskap.
kanske ett lite misslyckat tolvslag men de får duga ,jag pussades iaf med Mandy då så de va ju kanon!
efter de rullade jag och några till hem till sören för lite "efterfest" hem drog vi inte fören runt halv 5!