.




Idag var vi till den nya Indiska resturangen i Tierp och de va inget att rekomendera er andra, lång väntetid och dålig mat.. eller ja de tyckte iallafall vi!

Barnvakt.

ginatricot.com



beställt lite kläder och bjuder syster på en lika T-shirt.

blåbärspaj och vaniljsås.


lite smått ledig i två dagar..


Efter att ha jobbat i sex dagar irad så passade jag på att hänga lite med min kära Lovisa,vi har ätit tacos och myst till en film medans de spöregna ute.
& på kvällskvisten drog jag till brorsans med Mandy och käkade mat och tog en braköl och vidare hem och pimpla lite likör och hade de trevlans. Imorgon ska jag hänga lite med mamma och sen ska jag mysa med mitt kära lilla hjärtebarn Saga och Lovisa. PUSS!

natti natti.

efter att ha vart vaken i ungefär 18-19 timmar känner jag att jag verkligen behöver lite sömn.
har haft en mysig kväll i soffan och ute på balkongen med tända ljus och mamma♥.
jag är glad över att jag valde att stanna hemma för imorgon har jag ingen lust att må som en påse skit för då väntas de jobb,kvällspass och de vill man ju inte såsa bort. pz och godnatt.

hemmakväll.


hemmakväll blev de med syster.

27 augusti 2011


Jobba har jag gjort,tvätta har jag gjort , krattat äpplen har jag gjort.
så nu ska jag ta mig en dusch så jag vaknar till liv och min huvudvärk kanske också släpper.
kan låta tråkigt och dött men ikväll ska jag vara hemma och mysa och kanske börja läsa på boken jag lånat " Det ska bli ett stort nöje att döda dig". japp idag är jag så tråkig och grå man kan bli! men de hör ju till..

.

bara massa punkter..

tack för att ni finns när jag behöver er som mest och som alltid ställer upp.
ikväll är bara en kväll som kan regna bort och aldrig mer komma igen,allt är bara dåligt och jag kan spy på allt känns de som. Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba,över!

pengarna rullar in.

Idag har jag jobbar i vanlig iordning och jobbar hela helgen plus måndagen med,jag klagar inte för jag har då inge annat för mig iallafall,jag längtar mer till nästa helg då jag & Mandy firar ett år tillsammans,och ja vi vet ju alla hur de slutar så mer än så behöver jag inte nämna!såja de är löning idag jag ska hänga lite med Tobias ikväll tänkte jag och äta lite tacos & titta på film,så jag ska göra mig iordning och glida dit,hejpa

de é inge annat.


efter att ja stressat och nästan haft ihjäl mig egen rygg gick jag hem och satte mig ute på balkongen med kaffe och nya SOLO och ensam hemma,allt är tyst,lugnt och bara så underbart skönt! Känner mig en aning trött så jag ska lägga mig och titta på " farligt förflutet" med mina älskade små djur som alltid gör en så glad när man kommer innanför dörren. pz

snart i brevlådan.


24 augusti 2011


Igår va jag hemma hos Tobias och tittade på "Hur många lingon finns de i världen" Och Mirrors 2.
& Idag har jag jobbat,städat och tvättat och nu på kvällen har jag vart med Lovisa och ätit mat och suttit ute.
Näje nu ska jag duscha och lägga mig för imorgon väntar det åter jobb.

..Here you come again

Kliver på en dag extra imorgon och går 6dagar irad,känns lagom bra sådär iallafall den 27 september.
inte har jag hittat mig ngt att tröst shoppa heller, allt känns bara trist och grått och för dyrt som lillen själv brukar uttrycka sig. Nej nu ska jag hänga tvätt & se lite glad ut.

23 augusti 2011

Idag är det Tisdag och de känns som torsdag eller något. Idag har jag hängt framför datorn ihopp om att kanske klicka hem något men jag ångrar mig lika fort och tar bort allt.jag har druckit kaffe med mamma och plattat igenom hela håret,lagat iordning lasagne till mina syskon och ätit själv,pratat med Mandy i telefonen och tvättat. jag ska fortsätta med att tvätta så högen minskar någon gång,ska träffa Tobias lite senare och sen ska jag hem och glo på en film.onödig fakta! Nää nu ska jag ta och klicka hem ngt höstfint om jag inte ångrar mig i sista sekund, igen

ziperall.

idag har jag och Lovisa hängt hela dagen i min säng och vid matbordet till en god middag.
ätit godis & kolla på skräckfilm och suttit och prata massa strunt. Just nu internetshoppar jag men de går inte så bra för när jag väl lagt sakerna i varukorgen raderar jag och klickar bort sidan och går in på nästa och gör om samma sak igen,tror ja känner lite som jennifer,bara måste! men jag klickar bort medans hon klickar hem :).

Nu svider de i ögonen så jag funderar på att lägga mig ner för att glo på en film och sova för imorgon ska jag,inte göra någonting! eller ja,jag ska umgås med Tobias på kvällskvisten , de är väl de enda!

22 augusti 2011


de bästa som finns är att vara ledig en måndag och eftersom det är måndag idag och ledig är jag med så varför inte bara ligga i sängen och kolla på en bra film? dagen verkar inte erbjuda mer än så.
Igår va vi till ett Medium och försökte få kontakt med steph men jag tror inte att vi lyckades, vi gick nog bara till helt fel person helt enkelt.

kanske att en ny älskling får komma hem till vinter.

valbo.




Imorse åkte jag in till Valbo som sällskap för Lovisa men även jag hittade några fynd, kavaj,tröja & kofta för 49kr styck och ett par leggings.

en natt med sällskap.


Har nu tittat klart på fast fave och den får fem av fem,en ruggigt bra film!
Inatt tänkte mickan sova kvar hemma hos mig och de tackar man ju inte nej till så jag hoppas de är fint väder imorgon så vi kan ta en såndär lyxig frulle ute på ballen, I övrigt så ska vi nog bara ligga i sängen och glo på film tills de är dags att sova,så ser min lördag ut!

lördagen den 20 augusti 2011

ville bara säga att jag hade förjävla kul igår & idag är jag inte okej.
har ätit hemköpssallad me maffe & nu ska jag titta på fast five.pz

19 augusti 2011

Är just nu riktigt irriterad på att spotify inte fungerar och om man ska städa ska man ha volym på max annars fungerar det inte. Men de måste göras så jag för använda mig utav youtuben istället, & klockan tre börjar jag jobba och idag är det sista dagen på min sommarrad som jag har gått på men kommer att ha tider endå på samma ställe ungefär en månad till så de känns väl sådär.

Ikväll ska de firas,för vårat älskade hjärta skulle ha blivit 20år & vi kan ju bara tänka oss hur hon skulle firat den så vi ska fira och göra kvällen lite halft galen.pz

Grattis på din 20årsdag våran älskade stephany.


Som du hade firat din dag ,men de gör vi istället för dig ikväll då alla slutat arbetat dragit på sig make up och sina högsta klackar ska vi shotta och dansa för dig för idag är det din dag och de är du som ska firas fjärtis!

16 augusti 2011


Idag är jag ledig så min morgon började med att Mandy kommer in och lägger sig i min säng & burra ner sig,
Vi tog en fin frulle ute på ballen med mamma och satt och pratade och sen kom mickan över så vi drog ner på Tierp en sväng och kolla runt sen hem igen på en varsin bit tårta & kaffe. Nu har hon åkt hem och jag tänkte ta och tvätta lite men medans maskinerna går ska jag kolla på Maria Wern - drömmar ur snö.

gófika


Har firat med lite tårta här hemma för mamma idag.
sen åkte jag & lovisa åter igen och leta efter ett hus vi inte kan hitta på och jag förstår inte varför vi aldrig kan hitta de när vi vet på ett ungefär vart de ligger. Ikväll blir det rökta räkor m lime aioli med systrarna sen ska jag ta mig en lång dusch och lägga mig till Irene huss - de lömska nätet.

ett stor grattis på födelsedagen.


Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag,hurra hurra hurra♥

.

jag är så trött så jag inte orkar hålla huvudet uppe så jag ska ta och lägga mig för imorgon väntas de åter igen jobb 7-13. så godnatt med er

s-söndag ..


Igår jobbade jag 13timmar & när jag kom hem tog jag en stänkare med Lovisa sen lag mig och tittade på film med dom tre musketörerna Sion,Faith & Lilla Moa! Ska strax äta frukost och sen åka och jobba 12-21. h-härligt..

tröttmössa.

är så trött just nu så jag skulle kunna somna på engång men först vill jag titta lite på en film jag aldrig såg klart i förrgår,och nu kan jag ju titta på min stora tv som jag är så mallig för,ibland är det bra att sätta sprätt på pengarna.. Nä men tidigt blir det ikväll för imorgon ska jag arbeta 13timmar och jag börjar klockan sju. pz

12 augusti 2011

Snål Ove försvann och jag ska strax åka & köpa ma en tv som kommer bli förbannat fint såhär in mot hösten då man tillbringar extra mycket tid framför tvn. ska bara ta & göra mig iordning sen åka. jobbar ett till halv 10 så jag ska kolla om kidde är snäll så han kan ta bort min gamla tv och ställa på den nya eftersom jag måste ställa tvn på golvet sen åka & jobba , skulle ju vara riktigt fint att bara komma hem ikväll och slänga sa i sängen och dra på en film!

ett år sedan, ett år


I sleep with the light on,just in case you come home and kiss me goodnight..I miss u steph.♥

ska jag,ska jag inte ..

har ångest över om jag ska slå till på att köpa en tv eller om jag ska vänta,men hittade precis en 50'' för ett förjävla bra pris men av någon anledning har jag blivit riktigt snål som Ove sundberg typ,eller ja nästan iallafall. ääh pengar är ju till för att spenderas? så ja jag får helt enkelt slå till.

nytt till sängen.


Beställde nyss två av varje till min säng & gjorde ett kap på samma gång alltså 4st för 200kr plus att man fick en fönsterlampa på köpet.kaaaaap!

tusen gånger starkare.



Saga var fri. Först älskade vi henne. Sedan älskade vi henne ännu mer. Hon förändrade allt. För oss alla. Varenda en. Hon blev ett hot. Och ett löfte.

Signe är 15 år och går i nian. I klassrummet är hon nästan osynlig, det är killarna som dominerar. Men en dag kommer en ny elev till klassen: Saga, en tjej med självförtroende och styrka. Hon är tusen gånger starkare än de andra och vågar ta plats på samma sätt som killarna. Signe och de andra blir nyfikna, saker och ting förändras i klassen. Men till vilket pris?



Lovisa har varit här med mig ikväll och tittat på film "Hämnden" med mikael persbrandt,en riktigt bra film! Men nu har hon dragit hem och jag har fikat med mamma så nu tänkte jag slå igång tusen gånger starkare och med tanke på Saga så ska jag vara barnvakt imorgon innan jag åker och jobbar kväll,gud vad jag kommer pussa sönder den lilla bebisen!

jag saknar dig

Nytt i fönstret.


Mamma kom hem med nya fina gardiner till köket idag.


Till dig som undrar vart dom är köpta är det i en gardinbutik i Uppsala..

tvätta fönster är inte min grej.

Kan bli tokig av att tvätta fönster när det blir fula märken efter man dragit och dom går inte bort eller så hittar man bara flera så de där tänker jag överlåta till någon annan frivillig. Annars så är jag ledig idag och springer runt i min onepice och städar för fullt och slänger massa saker,skulle mer än gärna hyra en stor lastbil och fylla den med skit o rensa ur förråden för där inne kommer man inte ens in vilket är tråkigt för jag brukar gilla att rota bland gamla grejer och hitta massa kul men nä. är det någon som letar säng? har två stycken i fårrådet som bara står en 90 och en 120 ,dock är det bara madrasser och dom bortskänkes ska inte ha en krona för dom bara dom försvinner! du kan ju tänka på't & har även en 42'' platt tv som säljes för ca 200kr pgr av att bilden inte fungerar de är bara ljud så in på lagning lär den för nytt "bildkort?".. dock vet jag inte vad de kostar att skicka in den på lagning men bort ska tv:n iallafall för den står bara och samlar damm..

Trevlig kväll med tjejerna.


Hängde hemma hos Malin igår med en massa godsaker + alkohol med mina tjejer.förjävla trevligt sådär att vi fick till de när vi alla va lediga de borde hända oftare.

lunch mä mandy.

lilla viggo på besök.


.

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone.

forrest gump


Forrest gump får vara min kväll.

7 augusti 2011

de tog ju inte alls emot att kliva upp 6 på en söndag för att åka & jobba.
Men när jag jobbat klart ska jag umgås med Lovisa & pussa lite på min lilla favorit Saga!
Nä dags att åka och göra lite nytta kanske.pz

6 augusti 2011


Min dag började med en massa kaffe sen glass på thai med pappa.
sen hängde jag en stund med Lovisa och käkade lunch innan jag stack iväg för att jobba kväll.
Imorgon börjar jag sju så de blir sängen för mig tidigt eller jag ligger redan men jag tänkte titta på en film först så vi hörs imorgon istället.pz

härliga dag.


Dagen kunde inte ha startat bättre än att vinna två tusen kronor på triss,man blir ju alltid lika glad när de fylls på i plånkan. Mickan kom hit så vi åkte upp till Lovisa & Saga på Tirk och tittatde på ponnytävling och åt glass ,jag myste mer med Saga än att titta på hästarna,jag bara älskar henne! Hem igen och lagade iordning lax&potatis i ostsås och satte oss ute och prata tills nu när alla åkt hem,så jag ska burra ner mig isängen med hundarna och titta på film.

lax och potatis.


drog en vinst i morse.

4 augusti 2011

Morgonen startade jag med en kopp kaffe i solen med mamma och frukost.
nu håller jag på och tvättar & grejjar sen klockan tre åker jag för att jobba kväll,mer än så har jag inte att erbjuda i detta inlägg.. pz

några gåvor.




Mamma har som sagt varit i göteborg i en vecka , lasse har spelat på choklad hjul o vunnit en massa,jag fick en flaska av doft från göteborg ( hon tänkte på mig eftersom jag aldrig kom iväg dit ) så den va ju rätt passande ,hah! Sen två stycken doft ljus av vanilj. Man blir alltid glad när man får presenter :)

mamma är äntligen hemma.

När jag kom hem från jobbet halv tio satt familjen samlad&kidd och käkade kräftor,ost o kex så jag slog mig ner jag med och gick inte in fören nu,har suttit ute med mamma och pratat och haft de mysigt med tända ljus.
Nu tänkte jag burra ner mig med faith och sova ut för imorgon börjar jag klockan tre.

en fika med syster.


Har fikat med syster nu på morgonen innan hon åkte till jobbet.
Nu ska jag städa undan här lite och göra mig iordning för klockan ett börjar jag jobba.

pizza på ballen.



efter att ha jobbat 8½ timme,klippt gräset,tvättat och handlat kände jag att magen kurrade till och jag börja fundera över vad jag skulle laga för middag,total hjärnstopp men sen tänkte jag att jag lika bra kunde slänga ihop en pizza,sagt & gjort 1timme efter satt jag och njöt så de värkte i fötterna av ensamtid,lite ledig och njöt av värmen på balkongen.

Gófika me jobbkompis.

mitt hjärta.




dagens middag.


Kände inte alls för att stå framför spisen idag så de fick bli färdig mat som man bara kastar in i mikron

1 augusti 2011


har nu slutat jobba för dagen & imorgon skulle jag ha varit ledig men fick hoppa in 7-15 så hela veckan består av jobb.
idag tänkte jag bara vara hemma och städa & tvätta lite och vila för just nu känner jag mig som faith gör (på bilden).
har just nu tre tröttmössor i sängen med som jag ska pussa lite på innan jag börjar städa!