Jan. 30, 2013

Dagen började med flytt flytt och flytt och runt runt i bilen till alla möjliga ställen! Stefan min älskade har hjälpt mig med allt idag och jag kan inte vara annat än tacksam och karln gör bara så jag blir ännu mera kär i honom , lycka rakt igenom, min fina! Imorgon ska jag upp tidigt för att städa klart de sista sen besiktning av lägenheten.

Idag när jag bestämde mig för att sluta städa så gick jag hem till syster där jag kommer bo nu tills fredag, kom hem till middag serverad på bordet! Underbart.. Vi har bara dega framför Tvn och kommer fortsätta med de en stund till, de är mysigt här hemma, de känns som man flytta hem igen, de va tider de! Men som sagt det ska bli skönt att komma in i nya lägenheten och börja nå nytt med min Stefan. Pusssss

Jan. 29, 2013

Idag är jag glad och känner att allt bara blir bättre, imorgon flyttar jag ur min lägenhet på grevegatan och det känns både tungt men fruktansvärt skönt, jag hatar att flytta ( vilket folk inte tror ) eftersom jag flyttar hela tiden, man måste rensa ur och de är inte jag den bästa till att göra, "kan va bra att ha" .. Nä all skit ska ut den här gången! Eftersom jag flyttar ut två dagar innan inflyttning i min andra får jag kvarta hos syster till fredag!

Nä nu lär jag sluta blogga & kanske jobba istället !

I fredags.

Barnvakt

Mina små älsklingar, vi är barnvakt åt minelle medans Maffe är på bio .. <3

Jan. 26, 2013

Efter en rolig kväll med Bella igår har jag idag vart bakfull men hängt med Stefan medans han mjölka kossor och mata dom, haha usch säger jag bara! Dagens höjdpunkt va att åka traktor iallafall, sen åkte vi hem och lagade mat & slängde oss på soffan. Vi ska snart sova för imorgon ska jag upp och jobba klockan sju, senare vid fem ska jag gosa med minelle <3

Jan. 25, 2013

Blev aldrig stan häromdagen så idag sticker jag & Bella in till Valbo för shopping, både till lägenhet och till min garderob! Men först ska jag betala alla räkningar. De sög ju

Lycka för mig är Stefan.

Igår.

Ego

..

det är så tomt så det ekar,dels för att allt nästan ligger i kartonger och alla gardiner är nere men det är inte därför,utan för att stefan inte är här inatt,usch va jag hatar att sova själv när man bara vill vara med honom jämt jämt jämt, imorgon slutar jag klockan ett så då ska vi åka in till stan och köpa en tv till sovrummet och sen tänkte jag tvinga honom på ikea och sen äta mat. Nä nu ska jag titta på de okända och sova för klockan ringer alldeles för tidigt imorgon.Puss

-

Saga två år.

Tiden går för fort, idag blir saga två hela år! Grattis sötnos.

Jan. 22, 2013

Jag dör av trötthet just nu, har vart i full gång sen jag vaknade av att packa, städa och bädda rent.Känner lite smått panik över att jag måste ut från lägenheten den 30/1 och får inte komma in i min nya fören den 1/2, tur att min syster är så snäll och låter mig bo där i två dagar!äj nu ska jag ta en dusch och sedan göra mig klar för ett kvällspass!

Lycka

Fruktstund

Det blev kebab hemma hos Sofie med Stefan & nu är vi hemma med massa frukt och ska mysa till bra program. Puss

-

Elva dagar.

Det ska bli skönt att lämna grevegatan och få sova om nätterna då man ska upp och jobba,har inte sovit många timmar den här helgen , idag kliver jag av klockan tre och då ska jag hem och vila innan jag och Stefan drar vidare till hans syster och äter mat.

Imorse när jag gick till jobbet så kom en låt upp som fick mig att inse vad jag har och vad som verkligen betyder något samtidigt som jag log för mig själv och inte kunde sluta tänka på tefan som gör mig så glad, jag kunde aldrig tänka mig att jag skulle hitta en sån fin kille. Spåtanten hade rätt!

Det vackraste jag mött.

Christian & lilla minelle, man kan inte bli annat än rörd av bilden.

Vem fan behöver tv?

Inte vi i Tierp iallafall.

Jan. 18, 2013

Jobbar sju dagar den här veckan så klockan tre på söndag kliver jag av för en dag ledighet som kommer att spenderas med minelle. Idag efter jobbet somnade jag på soffan och har nu vaknat upp & ska ta och kamma till barret innan Stefan kommer hit, ikväll ska vi äta tacos & ligga på soffan till någon film, börjar sju imorgon så sängen väntas tidigt ikväll! Börjar även bli sjuk tror jag för jag fryser konstant hela tiden .. Blä

Lima minelle löfström

Kunde inte hålla mig så jag drog med mig Stefan till torslunda så jag kunde få pussa på min favorit! Kärlek på hög nivå

Jan. 16, 2013

Har pussat och myst med mosters lilla favorit minelle efter jobbet, vilken sötnos man kan inte slita blicken ifrån henne för hon är så vacker. Nu ligger jag iallafall ensam i min stora säng och önskar att Stefan låg bredvid och inte satt i en traktor i karlholm , andra natten utan han och de känns! Tur att han kommer hit när han slutar ("v")

.

Onsdag

Min lediga dag sprack så jobb mellan 13-21 fick det bli idag, jag som tänkte börja packa inför flytt och pussa sönder Stefan.

Tisdag

Fullt upp hela dagen på jobbet och har myst med världens underbaraste lilla minelle på em. Vidare på fika med Stefans pappa och syster och myst med honom som nu har dragit iväg för att ploga hela natten, helt sjukt hur man kan känna såhär för en människa på så kort tid men jag dör ju, jag är så kär i honom och jag känner mig som världens lyckligaste! Nu förstår jag mandy (:

Puss

Lyckorus

Allt är just nu bra i mitt liv, igår 22.33 kom världens vackraste bebis till världen och jag har blivit moster igen, jobbet rullar på och jag trivs som fisken i vattnet , jag har träffat Stefan som bara gör dagarna ännu bättre med sitt fina leende och jag flyttar snart in i min nya lägenhet! Allt är på topp och jag är så glad.

Onsdag

Ledig två dagar och nu är det dags för jobb i några dagar. Skönt att få tillbaka lite rutin när man är ledig går man bara hemma och inte gör det man borde göra. Ikväll när jag slutar hämtar Bella mig sen ska vi hem och mysa för nu har jag inte haft en ensam kväll med henne på ett tag. Nää dags att göra sig klar för jobb! Puss

Tisdag

Ligger just nu i soffan och tittar på tv & väntar på Stefan som är och dömer en hockeymatch , den eviga väntan! Ja jag har gått och blivit kär!

Min fina tvillingsyster

'
 
Min fina gravida tvilling som är fullgången och över 3dagar, längtar sååå efter bebismys.

-

Städat sen jag vakna och nu är det tvättstugan som gäller , bädda rent dusch och isäng! Älskar att vara ensam hemma och dona omkring lite!