Hejdå älsklingar.

Tänker lägga ner bloggandet så följ mig på instagram istället ! Pz

En ny blus från rean.

Miss you .

<3

Alla hjärtansdag

Ångest ångest och åter ångest för att jag ska jobba ikväll istället för att mysa med Stefan. Vi tar igen de imorgon istället då båda är lediga <3

Feb. 13, 2013

Min hela lediga vecka blev en lång jobbvecka istället, jag klagar väl inte då jag inte har något annat för mig! Dock skulle de inte vara helt fel att vara ledig imorgon på alla hjärtans dag men icke. Nu ska jag pussa vidare på lilla minelle som är här sen gå till jobbet.

-

Feb. 12, 2013

Idag står jobb på schemat till klockan nio ikväll. Jag är fortfarande sjuk och jag tror jag ska avlida varje morgon och kväll då det är som värst, men jag hoppas att de ger med sig snart! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag gör mig klar för jobb (Y)

De vackraste jag mött.

Lycka för mig är att leva med dig.

Lördagskväll

Strax kommer systrarna & mandy och senare kommer Jennifer hit, vi ska dricka vin samt titta på melodifestivalen & gaygalan.

Feb. 09, 2013

Ligger som ett stök på soffan sjuk och jävlig men dags att rycka upp sa och ta tag i disken, ska även göra slingor i löshåret och städa, bädda rent och sedan ut för att hämta ut paket och in på bolaget för en flaska vin, mandy kommer hit ikväll och lördagsmyser lite! Nä nu lär jag sätta igång med allt "

Trött , sjuk & kär

Idag är jag trött av feber och känner mig allmänt sjuk . Jag är på jobbet och ska jobba resten av kvällen & imorgon . Jag är så kär och lycklig just nu med Stefan & jag längtar efter honom nu.

Underbara människa.

Fick mig en bukett med tulpaner av hjärtat igår! Älskade <3

Blondi

Va till Ronja igår och blev ljusare i barret, nööööjd!

-

Feb. 03, 2013

Äntligen är allt på sin plats i lägenheten , lite små saker kvar att göra bara! Det känns skönt att få börja något nytt och jag är lyckligast på jorden med min Stefan som gör varje dag till den bästa med att bara vakna upp och se honom ligga bredvid.