Torsdag

Besök med min husläkare och tandläkarbesök är avklarat idag! Blev sjukskriven fr.o.m. Idag tills jag går på min mammaledighet .. De innebär no more work -.- jag älskar att jobba men just nu när jag är gravid funkar det inte för min kropp. Illamående sitter fortfarande kvar och foglossning smyger sig på.

Efter mina sjukhusbesök åt jag lunch tillsammans med Mandy & Jejjee innan Stefan hämtade upp mig för att köra mig hem! Nu ligger jag på soffan och ska se Beck .


Puss & kram

Solen skiner i Årsta!

Hundarna chillar i solen & jag tänkte hålla mig inne för att måla lister en gång till i barnrummet efter de är det klart för inredning :)

Vecka 27

Idag går vi in i vecka 27 och det märks att de är mera tydliga rörelser & magen växer (:

Lördag

Har varit vaken nu ett tag men bytt plats från säng till soffa , kallt inne är de med så två filtar är på!

Saknar minelle som varit här i två dagar och levt om så nu är det tyst här i huset igen och de känns bara tråkigt! Längtar lite tills våran skatt kommer och livar upp vardagen när man bara går hemma ..

Stefan har fullt upp med skörden och han ser man inte mer än på morgonen innan han åker och på kvällen innan vi går i säng, tråkiga tider nu när man får spendera vardagen helt själv ute på landet med.. Inget körkort och alla andra jobbar! Blää..

Under hundra

99 dagar kvar till BF och jag längtar mer än något annat <3

Är för tillfället barnvakt åt systerdotter minelle som skenar omkring i sin gåstol & ler .. Vilket morgonhumör om man jämför med moster (:

Idag ska vi ta och gå ut på en promenad och hitta på något, kanske ta en filt och sätta oss på gården & mysa.

Måndag

Ledig och en riktig slapp dag med bara soffhäng. Bebisen sparkar för fullt och nu väntar vi bara in Stefan som ska komma hem så vi kan äta mat!

Beställde precis hem 68 kanaler från Canal digital - väldigt bra om man ska gå hem på mammaledighet snart! Nu tänker jag hänga tvätt & fortsätta vänta in karln

Tillbaka för att dela med mig av mitt liv igen :)

Imorgon går vi in i vecka 26 och 104 dagar återstår till beräknat datum .