Nov. 30, 2012

Jobbade och drack vin med Bella igår & idag har jag jobbat & kör på med jobb resten av helgen. Nu är det dags att sova för imorgon ringer klockan halv sex ..

Nov. 28, 2012

Har vart i Uppsala och käkat kebab och gått på stan med Bella medans Sanna va hos tandläkaren .

Tips av syster vad jag ska äta idag.

Nov. 26, 2012

Känner mig lite halv död idag somnade inte fören strax efter två när filmen på fyran va slut. Idag har jag inte så mycket för mig så eftersom jag är ledig i veckan och jobbar hela helgen kan jag inte göra annat än att tjuvstarta med lite julpynt .. Mamma kommer hit med ett strykjärn så stryka gardiner och sätta upp stjärnor i fönstrena blir dagens! Mickan kommer förbi sen på en fika med! Gos

Cheesecake

Drog ihop en cheesecake med pepparkakor i till ikväll! Bra fint

Nov. 24, 2012

Ligger och försöker sova till ljudet av att någon i huset har fest- har jobbat kväll och börjar klockan sju imorgon så jag hoppas på att få sova inatt!

Imorgon efter jobbet tänkte jag baka och bara ha söndagsmys .. Har lyckats jobba kväll ett gäng söndagar nu så skönt med dagpass.

Joppelopp

Kväller

Har hängt hos Ronja ikväll vi har druckit kaffe & hon fick äran att platta mitt dunderkrull. Nu ska jag hoppa i lopplådan och sova för imorgon väntas jobb. Wieho

Torsdag

Blir knäpp av att bara gå hemma hela dagarna , jag avskyr att vara ledig i flera dagar för man har inte ett dugg att göra! Vädret suger och man blir bara trött & seg. Imorgon ska jag äntligen jobba och det ska jag göra hela helgen! Idag får jag väl fördriva tiden med att städa , vad annars?

Mmmm absolut.

Två sekunder efter vi lagt...

Haha kan inte göra annat än skratta , vi har alltid lika kul tillsammans!

Nov. 19, 2012

Ligger som ett stök i soffan och sörplar kaffe och tittar på lyxfällan.
Jag kommer förmodligen ligga kvar här idag för jag är trött och finner ingen lust att knalla ut.
Josefine kanske kommer förbi senare och kvartar över!mys

Väntar in morgonpersonal

Natt

Riktigt trött är jag, det svider i ögonen och jag vill bara hem nu! Skönt att det är sista natten och sen lite ledighet hoppas jag iallafall, två dagar sen kan jag jobba resten om jag själv får bestämma. Nu tänkte jag ta och städa klart det sista innan jag väntar in personal!

45min

45 minuter kvaaaar...

Nov. 18, 2012

Natten har gått fort men de är väl för mandy vart med mig halva i telefonen som sällskap, snäll hon! Om 1 och en halv timme slutar jag och då blir det dusch & isäng.. Längtar riktigt mycke efter min säng just nu! Buuhuu..

Återgå till jobb kanske istället för att sitta och klaga! Fördriva tid är vad jag ska göra nu- pz

åh gose (''v'')

Nattetid

Jobbade 8-15 hem för att sova och tillbaka igen för att jobba 21-7 inget mig emot med tanke på att man aldrig vet när man jobbar igen! Hatar att vara vikarie och ha eget boende och alla dessa jävla räkningar! Har nu fått nys om att flytta igen! Kan inte bestämma mig heller! Har fått brev om höjd hyra med start 1 januari och jaha ? Med hur mycket då kan man ju då undra! Mina grannar är ju ----------- . Vill inte bo kvar! Vill ha tillbaka min etta, ja de va bättre förr! Usch va less jag är känner jag.

Mandy har tvingat mig annars skulle hon kasta en sten i mitt öga

Bästa polare!

Vi brukar klämma varandras finnar och peta varandras tandställningar på matrester! Gos

Fredag

Ledig helg blev en jobbhelg. Inget mig emot! Tuppen upp på de & kör myskväll till x-factor innan sängen väntar! Skönt söö

-

If you don't mean it, don't fucking say it

Blääää

Känner mig som en påse skridskor.

Så trött så det svider i ögonen. Om en 25 minuter börjar jag jobba och om 65 minuter är jag påväg mot Uppsala till akademiska! Ska hänga där hela dagen i min ensamhet! Buhuuuu

Paaaaaain!!!!

Middag.

Bjöd över mickan på middag , Robin kom han o och käkade efter han jobbat! Alltid trevligt med sällskap.

Tisdag

Tvättstugan klockan sju måste ju vara de jobbigaste som finns! Va dock tvungen att ta den tiden annars fick jag vänta tills nästa vecka & de gick inte med mitt berg till tvätthög. När jag är klar med allt ska jag hänga lite med mandy och gå till jobbet för en fika & få lite mer information om morgondagen.

Dagens middag.

Drog ihop en förjävla god middag idag.

Städa städa städa

Det är det ända man gör när man är ledig är städar! Idag ska golv som tak bli rent! Tvättdag imorgon med! Juste en del fönster lär få sig en omgång med! dags att köra igång om man ska bli klar idag ..

Puss

Pappornas dag.

Idag har vi firat våran pappa med thaimat & massa prat. Tycker om när vi samlas allihopa för det händer alldeles för sällan. Det är kvällsjobb som gäller nu sen ska jag hem och burra ner mig framför en film!

Torsdag

Idag har jag börjat på en ny gruppbostad och kommer nog trivas lika bra där som jag gör på mitt andra jobb! Igår hängde jag med mandy och drack lite vin medans vi gick igenom våran galna resa till Thailand .. Haha åh vad jag saknar Thailand & jag önskar jag kunde åka i år igen! Man kanske ska ta sig en sväng dit i februari / mars om allt ser bra ut! Nä Imorgon är det dags för jobb igen så sova är vad jag ska göra nu!

Tjohow

-

Surkukar i mitt liv får gärna vända om eller tänka till. Pz

Jag saknar min skrotan.

Mys

Åh vad jag tycker och mickan! Hon är en riktigt bra vän och jag trivs varje sekund i hennes sällskap! Nu ska vi sova & imorgon blir de brakfrulle innan hon sticker iväg på möte.

Tisdag

Är trött och har åter igen huvudvärk. Efter maten tog jag en lång promenad & efter de ett bad. Nu ligger jag på soffan & väntar in mickan som kommer hit för att natta över! Har saknat henne otroligt mycket och de va inte precis igår hon kvarta hemma hos mig.

-

Tavlor i mitt sovrum.

Bara för att jag inte ska.

Så fort jag blir ensam så tänker jag mer än någonsin .. Bara för jag inte ska saknar jag det ännu mera, i de här läget tar känslorna över mer än tänkandet och att inte få något svar eller veta nått om vart man står är nå fruktansvärt frustrerande. Det är som det borde vara nu men jag kan inte se de så nu,inte idag! Men just nu saknar jag dig mer än något annat.

Ljus för våra kära

-

 
Denna snygga är påväg hem till mig.

Lördag

Sitter på jobbet och är tröttis, är inne på 6;e dagen och det är kris så snäll som man är ställer jag upp och jobbar natt imorgon istället för ett kvällspass på 5timmar! 10tim natthelg är fint dä! Jag älskar att jobba och jag trivs som fisken i vattnet! Jag är fortfarande bitter över killen som vann 5 miljoner igår på Nyhetsmorgon och spåtanten sa att jag bara kommer vinna småsummor på triss, ja de va ju kul! Eller? nä jobba vidare kanske . Sitta här & blogga !

Förvirrad.

Mitt liv är typ upp och ner just nu...