Brolle på ön ikväll ..

Kräftor med fint sällskap.

På kvällen knalla jag hem till Sabina & mamma för lite kräftor med familj och Kidde.. Mys! Nu är det dags att sova för imorgon väntas jobb + ön! Puss

Söndag.

Igår efter jobbet färgade jag håret och städade upp i lägenheten dock ser de förjävligt ut idag då jag hade folk hemma igår, festade till de lite med Bella juttan & Ronja! Idag mår man som man förtjänar men på jobbet är jag - pigg och glad :) ..

Lördag.

Jobbar & jobbar , slutar halv 3 idag så hem och bocka av alla små lappar jag skrivit som måste göras, har dragit ut på så mycket saker nu så jag hänger lite efter ! Ikväll tänkte jag hänga lite med mina fina & sen knalla ner till sportbaren där organismen befinner sig! Kan bli en lyckad kväll! Dock blir det lugnt för imorgon är det jobb igen! Yey

Äntligen hemma!

Hemma nu efter en kväll i gränby, vi shoppade & käkade mat med mig hem fick jag ett snyggt nagellack samt kläder smink & hårfärg! Är nu helt slut efter att ha gått upp 6 och jobbat och sen stan! De blir sängen för mig nu för jag har dragit på mig ett extrapass så klockan står på 05.45.. Pz

Gränby

Har slutat jobba och vart hem en sväng för att byta om så strax drar jag till gränby med Bella för lite shopping! Jobb är det ända fram till tisdagkväll & sista ön lär de bli å!

Ön.

Drog till ön igår med jutti Sabina & Malin, rolig förfesten men ön levererade inte så jag drog mig hem innan stängning , idag är det jobb som gäller till ikväll!

Måndagskvällen

Nu är det snart dags för oss att hoppa i lopplådan, vi har badat skummbad och druckit lite cider & lyssnar på musik! Efter de vart de film med popcorn! Tycker så mycket om min fina vän jutti.. Nu ska vi titta på tv och sova! Puss

Myspelle

Juttan står i köket och fixar varma mackor, ikväll blir det film och smulan sover över! Bad & cider ska vi nog också klämma in, dock får hon bada själv :)

1 timme & 30 minuter

Det kryper i kroppen av trötthet, har som inget att göra längre nu än att vänta in personalen.. Jag vill bara duscha och krypa ner i min stora mjuka säng.

Sista natten

Kör nu sista natten och sen ledigt i tre dagar innan jag jobbar igen,dock inga mer nätter fören augusti och de känns riktigt skönt! Känner mig rätt pigg endå fast jag inte hann med någon vila innan jobbet, när jag vaknar imorgon ska jag ta med mig syster för att kolla ut lite tapeter till lägenheten! Om jag har tur hinner jag flytta in innan jag åker till Turkiet men det skulle även vara skönt att flytta efter så man slipper all stress! Dock blir inte lägenheten helt klar utan bara de hyresvärden kmr att göra! De jag ska göra är en fodtapet och lite ommålning och de kan inte göras fören i mitten på september så de känns lite surt att inte få klart allt på engång! Men de blir nog bra till slut! Nu lär sluta blogga och hänga tvätt istället..

Söndag.

Sovit lite för länge idag så vi får se om man hinner med en timmes sömn innan jobbet.. Buhuu

En dag i februari

Som kanske alla vet kvarta mandy hos mig i nästan 2månader och när hon skulle flytta tyckte jag väl att de inte riktigt gick att lita på henne, hon lämnade inte mig hon flyttade bara ut och skaffade sig en Henke & jag är glad för hennes skull att hon träffat en sån fin kille. Tomt är det än idag men nu ser man bara fram emot alla gånger vi ses igen! Fina fina du. Tanken slog mig bara när jag bläddra tillbaka i våra bloggar! Åh vi hade så kul!

8 mile

Det har bara varit skit på tv men nu äntligen börjar en film man inte sett på bra många år, medans filmen går ska jag moppa golv & springa till tvättstugan!

Fyfan så jävla värdelöst!

Om 17dagar..

Om 17 dagar är jag & mamma i Turkiet och solar och badar, det ska bli så fruktansvärt skönt att få komma iväg o speciellt till värmen då våran sommar här i Sverige regnat bort totalt . Annars idag har jag bara sovit och firat mig och Martina igen men med pappa.. Är nu på jobbet igen tröttare än tröttast! Huvudvärk har jag med.

Depend

Fina sommarfärger..

Lördag

Jag har vaknat till liv och haft mickan här på kaffe en stund. Nu ska jag städa upp lite här innan det är dags att fira lite med pappa på resturangen , så thaimat idag igen, man får som aldrig nog! Efter de är det återigen dags för en liten tupplur innan nattjobb.. Puss & gos och grattis till mig idag igen som har namnsdag..

1 timme & 25 minuter kvar..

Slutar jobba om 1 timme och ca 25 minuter och jag vet inte vad jag ska hitta på för att få tiden att gå lite fortare.. I brist på annat bloggar jag och glor runt lite på nätet.. Usch vad jag saknar min säng just nu!

Du är bra, för bra!

Jag älskar dig, och lite till

Puss

 
Fina josefine hade med sig tårta och presenter när vi åt lunch på thai, tack så mycket min fina vän & Tack till alla som sagt grattis och grattat! Puss på er

Nya till sommaren..

Lunch på Thai med älskade jutti

 

Grattis till mig & martina idag, hurra hurra hurra!!

Våran dag firades igår så idag ska jag bara äta lunch med systrarna och sedan hem igen för att ladda till lite jobb!

Yankee candle - pink dragon fruit

Nu kommer det dofta ljuvligt här hemma, tack muffis!

Räkmacka-or

Torsdag

Snart dags att åka upp till torslunda för lite kalas, ikväll ska jag hänga med Bella och fixa hennes hår & kanske nått glas vin.. Jobbar natt hela helgen så nått glas får man väl ta! Nu kommer Sabina så nu lär vi dra oss vidare!

-

älskade hjärta..

Thai med jutti

Myspelle

Har köpt en overall och lite kläder åt mosters lilla bebis som är påväg.. De ska börjas i tid med att skämma bort h*n ! Åh va jag längtar efter att snosa bebis hela dagarna..

Plaine

Efter jobbet idag va jag på en lägenhetsvisning som jag tackade ja till på engång,Eftersom jag bor i en etta nu har jag inte haft något matbord och jag funderar lite på de här runda vita, de skulle göra sig ganska bra då de va rätt litet kök.. Åh va jag längtar! Den ska bara renoveras sen inflytt på engång så om nån vecka flyttar jag in. gött sö

1 timme & 45 minuter ..

Kanelbullar

Nu är jag klar med bakningen så nu är det dags för städning! Booooring..

tidsfördriv..

1. Är du singel?- Ja
2. Längd?-168 tror jag
3. Röker du?- ja
4. Fullständigt namn- Johanna Jasmine Löfström
5. Födelsedag-20 Juli
6. Ålder?-20
7. Vart du bor?-Tierp
8. Bästavän?-Mickis & mandy,
... 9. Vem ringde dig senast?-Mickan
... 10. Vem smsade dig senast och vad stod det på smset?- Mandy / jaha.haha nej
11. Vem kramade du senast?-Jannice
12. Din relation med dina föräldrar- Mycket bra
13. Hur är relationen till dig ex idag?-ingen kontakt
14. Skönaste personen du vet - jaru, finns endel :)
15. Vem träffade du senast & vart? Mandy & Linda, utanför jobbet
16. Har du nånsin förlorat en vän?- ja de har jag..
17. Din musiksmak- lyssnar på de mesta
18. Vad har du på dig? - mjukisbyxor , svart linne och en röd kommun tröja.
19. Vad åt du senast? - godis
20. Vad drack du senast? - kaffe
21. En vacker person - alla mina vänner och familj :)
22. En snäll person- Mamma :)
23. En gullig person-Bella
24. En jobbig person-
25. En konstig person-
26. En med magrutor- haha jadu räknas en? isf bönderna (;
27. När skrattade du senast & varför?- Åt mickan, för att hon drog väl nå rolig nyss i telefon på fyllan..
28. Ögonfärg- brun gröna
29. Vill du ha ditt ex tillbaka?- nej
30. En du saknar- Stephany
31. Ditt humör just nu- bra men jävligt trött
32. Har du skilda föräldrar?- ja
33. Hur många syskon har du?- tre
34. Någon du vill träffa- say från thailand :)
35. Äckligaste du vet- bra många äckliga saker
36. Har du någonsin brutit mot lagen?-ja
37. Är du kär just nu?- nej

lördagnatt

sitter på jobbet och håller på och bakar kanelbullar för fullt.. inatt tänkte jag vänta lite med sysslorna så jag inte sitter där 2 igen och inte har ett dugg att göra .. 
 
på kvällen idag va jag hem till mamma och grillade med henne & lasse, riktigt gott vare och efter de blev de en stödvila på nästan två timmar! skönt .. så nu är jag inte ett dugg trött men de är ju sju timmar kvar så! nu är det dags att fortsätta baka..

Lördag

Nu har jag vaknat till liv efter nattens jobb, ska väl fixa iordning lite och sedan dra mig mot mamma för att grilla! Ska försöka träffa Josefine där i mellan också , nu har hon äntligen flyttat hem igen mitt lilla hjärta! Som jag har saknat henne .. Nä dag att kliva upp kanske och dra igång nån kopp kaffe å

Som en kamel vare..

Tur att lowe höll mig sällskap där ett tag.. Nu ska hon somna om och jag ska göra sista rycket innan jag går hem.

Mandy Anglehed.

 
Jag blir lika glad varje gång jag tänker på dig. Första gången vi träffades talade du om för mig hur mycket du älskade mig och redan där började vårat vilda äventyr tillsammans. Vi har gjort så sjukt mycke roligt tillsammans som jag aldrig kommer att glömma.. När man bläddrar tillbaka i bloggen och läser alla våra sjuka saker får mig bara att le, våran spontan resa till thailand slår allt! Du är en förjävla bra vän du Mandy! haha din sjuka jävel , alla borde ha en vän som du!

.

Att jag älskar dig känns uppenbart,
och lika självklart som att finnas till

Du tror säkert att jag inte är din längre
men du har lämnat ett evigt avtryck i mig
och därför kommer en del av mig
alltid att tillhöra dig.

Tillbaka till värmen..

Längtar sjukt mycket till augusti då jag sticker iväg till värmen en vecka med min älskade mamma..

natten har bara börjat ..

Det svider redan till i ögonen av trötthet men jävlar va jag ska sysselsätta mig i natt säger jag bara, kan städa hela byggnaden om det ska vara så, tvätta & städa är vad jag ska göra!
 
Måste bara tillägga att jag faktist saknar mina systrar som är borta i gotland och har de bra.. dom kommer hem på söndag så då ska jag umgås med dom efter jag har vaknat till liv..
 
Nä nu ska jag ta och gå vidare till tvättstugan och fortsätta arbeta! Hörs hej

Typiskt..

Idag har jag ätit lunch med mandy och druckit kaffe hos mamma.. När jag väl kom hem för att sova en stund kunde jag bara sova i 1 och en halv timme så jävla drygt! Undrar ja om man såsar ihop totalt inatt! Men jag tror nog att de kommer gå bra endå! Nej om man ska göra sig lite klart och ta ett stopp hos mamma först på en bit mat innan man drar och knegar..

Åska och spöregn..

Fredag den trettonde.

Ligger på soffan och glor på tv, har sovit som en kung inatt efter kryssningen som va sjukt kul! Riktigt lyckad resa och Jannice va riktigt nöjd över sin present :) .. Idag ska jag inte göra något speciellt innan jag börjar jobba! Kanske man ska ta och gå till sjukhuset eftersom jag fortfarande har ont i halsen sen jag åkte på halsfluss ..

Mina fina systrar.

Ni är så fina, mina älskade systrar <3

Full fart

Firar Jannice med en kryssning ! Sitter på bussen in nu till Stockholm ..

24timmar

Har dragit ut hela garderoben och har sn panik över vad jag ska packa ner till ikväll , ska åka på 24timmars kryssning och vet fan inte vad jag ska ha på mig! Vi ska iallafall ses klockan tre nere på Thai och vi är ett jävla gäng som åker för att fira våran nyblivna 20åring.. Nu lär jag kolla igen och dricka upp mitt kaffe! Hörs hej

Party nails..

Tisdag.

Har slutat jobba för idag och tar nu några dagar ledigt innan jag kliver på några nattpass i slutet av veckan. Tror inte de blir ön ikväll med tanke på att de spöregnar & Bella jobbar imorgon. Så i dag ska jag bara hänga hemma & ta de lugnt ..

Wallander.

Har slutat jobba för idag och ligger nu i soffan efter en dusch och kollar på Wallander , jobbar imorgon med sen tar jag två dagar ledigt och firar de lite med att åka till ön för att dansa lite bugg med Bella, ja och självklart dricka nån öl! Hoppas dock inte på nå regn utan fint och varmt! Nää hejpa..

Fifty klubban..

Måndag.

Regn regn regn.. Startade iallafall morgonen med tvättstugan! I väntat på att de ska bli klart har jag nu kokat ägg och kaffe och ätit frukost framför nyheterna. Idag står det jobb så jag måste väl dra ihop nån matlåda med! Usch man blir så låg av de här vädret..

Rolig vecka..

Trött & less..

Besviken på att de va gamla avsnitt av solsidan! Sitter isf fortfarande hos Fia och Jamie sover nu! Regnet öser ner och de har blivit översvämning på vissa ställen så dom blivit tvungna att stänga av vägar! Hoppas inte de här håller i sig, den här sommaren har ju bara regnat iväg och det förvånar mig inte om det fortsätter. Näää sura vidare tills Fia kommer hem..

Söndag

Hallå på er, Sitter och tittar på rent hus och dricker kaffe.. Gick och lag mig tidigt igår och tog en riktigt lång sovmorgon så jag åt precis frulle .. Vid fyra ska jag ställa upp och vara barnvakt åt lillpungen Jamie .. Ikväll börjar solsidan me äntligen! Nu ska jag titta klart på de här & göra mig iordning för idag!

Hachiko

Filmjävel. Ligger hemma och bölar som en idiot och önskar bara att jag hade faith här att krama om, ska väl fortsätta böla mig igenom filmen innan jag tar en dusch & hoppar isäng! Är helt död idag efter att ha druckit hela kvällen med Bella igår, vart dock inte så hårt men man är väl bara allmänt klen! Nej puss på er..

Candy..

Myser på balkongen med Lovisa med lite godis..

I want to be a bird, just fly away

 
skapligt med fåglar ute ikväll,undra ja vart dom är på väg ...

idag körde jag på blommigt.

Man blir så glad.

Tycker om att vakna så har man fått fina sms från en fin vän.Puss på dig Mandy.

jordgubbs milkshake..

 
Nu ska jag titta på film & mysa innan jag hoppar isäng..

kandelab & fyr.

 
Ibland känns det riktigt bra när det är städat och fint,då ser man sin fina inredning & uppskattar de mer,när de är stökigt och jävligt vill jag bara packa ihop och flytta.. men nu känns det bra här uppe i skokartongen :)

hot shot's.

 
Jag bella & josefine körde hot shot's på min balle för nån helg sen,fan så fint ! Även i lördags körde jag & mandy några stycken innan vi drog oss vidare..

Tisdag.

Känner mig jävligt slö idag,de måste vara solen som gör en stekt,har vart ute med jobbet hela dagen och haft de mysigt.. efter jobbet handlade jag och pussade på sion,men sen jag kom hem har jag fan inte lyft ett finger, eller jo jag stack till sabina och hämta en film.. Ska strax in i duschen sen röjja upp lite här innan jag slänger mig på soffan till filmen 21 jump street,Maffe tjatar om att den ska va så bra så vi får se om den levererar :)

en heldag i uppsala.

 
Åkte in till Uppsala för att möta upp mamma och sedan åka ut till gränby för shopping & mat, vidare åkte vi in till stan med martina för mer shopping och ett stopp på cupido,de är ett måste om man är i uppsala! jag fick med mig en hel del hem & jag är riktigt nöjd över mina kap trotts att jag brände nån tusenlapp. Nu ska jag glo vidare på Wallander innan jag ska sova,jobb imorgon!

new shoes

söndag

Äntligen är denna sexdagar med jobb över,jag är ledig en dag och den ska spenderas i stan med min kära mamma, de blir shopping & mat,ska bli riktigt trevligt! Sen går jag på jobb hela veckan igen..
 
ligger just nu för mig själv och kollar på pineapple express & äter popcorn..
funderar lite på om jag ska sova här på soffan inatt,jag ligger ju förjävla bra!