barnvakt.



Idag körde jag ett kortpass på morgonkvisten på jobbet,sen hem på fin frulle & somna på soffan!
Mickan väckte mig och plocka upp mig så vi åkte hem till mamma och drack kaffe.

Har haft min fina hos mig hela dagen,vi har myst och lekt för fullt.. saknar henne redan!♥


Neeej nu skriker magen efter mat,så de är väl tur de att Mandy står i köket och fixar iordning foodii

ljushuvet.

salongen.



Mandy ska bli en aning ljusare är vad hon är nu,dock är bilden omgjord så de ser ut som att hon har svart hår,men här är iallafall en för bild. Ååh hon är så fin.. Min MAndy

30 januari 2012



Tog mig till jobbet imorse för ett kort morgonpass & ska tillbaka vid ett för att jobba kvällspass till halv tio,men innan de ska jag hänga på salongen med Mandy och gänget för idag ska Mandy ta och bli ljushuvud.
Har precis smällt i oss frukost så vi ska strax knalla iväg. Ha en bra dag hörrni

29 januari 2012



Skönt att inte vakna upp bakfull på en söndag kan jag ju börja med att säga..
Har varit ute och ätit mat med Mandy och hyrde två filmer på väg hem så ikväll blir det myskväll hemma hos mig.

28 januari 2012

Det är lördagkväll & jag bestämde mig för att vara hemma , så jag har nu dammsugit och torkat golven samt tagit mig en lång dusch & ska strax hoppa ner i lopplådan för att ta en lång lång sovmorgon ... Puss och gos

Natti Natti

Ligger isängen som ett stök och tittar på walk the line med Mandy , vi har bara myst och vart ute och gått ikväll så nu ligger vi och ska sova för imorgon är det möte på morgonkvisten sen blir det dubbel jobb till halv tio på kvällen! Puss & Gos.

26 januari 2012



Min morgon startade hemma hos mammi med kaffe och frulle , vidare drog vi till skärplinge och tittade in på present boden & jag hann därmed fynda lite saker till lägenheten.

Just nu sitter jag med Mandy i soffan och medans jag bloggar håller jag på med maten samtidigt som jag springer upp och ner i tvättstugan,mandy.. hjälpsam? nää!

nytt mys till lägenheten.


Fyndat inne på rummet rita. 139 kronor

style by tyra.



kvällsmys.

24 januari 2012

Helt slut efter kvällens jobb,de bästa va väl att komma hem till en städad lägenhet och nybäddat isängen,Vi har nu tagit oss en kvällsfika och tagit en varsin dusch..  De är så mysigt att mickan är här & ska natta över hon åker tidigt till stockholm imorgon så jag ska vara barnvakt åt lilla viggoluring. Själv hoppar jag över stockholm eftersom att syster inte slutar fören halv nio och vara ute så sent på stockholms gator vill jag inte..

Nej nu ska vi dricka te och mysa framför tvn.♥

En punkt.

Kan inte sova fast jag egentligen borde, de är så tyst och dött och jag önskar bara att Mandy kunde vara här och skratta med mig, nu ska jag försöka plåga mig igenom kvällens avsnitt av Sofias änglar- allt påminns om dig, våran fina älskade saknade vän steph <3 saknar ihjäl ma!

nattinuffsan.

Vill börja med att säga att de är tråkigt att jag börjar tappa läsare men de kanske beror lite med på min dåliga uppdatering,har inget att dela med mig känns de som,jag jobbar väl för de mesta & hänger med Mandy och vi gör väl samma saker varje gång vi ses! Idag fyller ju mitt gudbarn år med och de är med stor sorg i hjärtat att jag inte kunnat dela den stora dagen med henne pågrund av att jag jobbat hela dagen.. denna vecka ska jag jobba rätt mycket och hinna in till stockholm med mickan för att sedan pussa på mina söta små systerbarn.
Nu ska jag hoppa i säng för imorgon börjar jag sju. Pz

de är ingen vanlig dag för det är sagas födelsedag,hurra hurra hurra!



För ett år sedan föddes världens finaste lilla saga,mitt fina gudbarn♥
Grattis på din stora dag sötnos.

21 januari 2012



Myser i min sköna sparkdräkt ikväll framför en film..
Idag har jag jobbat kväll så jag är en smula trött & imorgon är det jobb igen så snart är det dags att inta sängen och ladda om batterierna.

19 januari 2012

Kan inte bli bättre just nu,jag är så lycklig & jag vill bara skrika ut vad vi precis gjorde men nä tyvär så kan jag inte göra de just nu..  Nu ska jag gosa vidare med min älskade Faith & Mandy som också är här och sällskapar!

Lilla Frasse.




Idag har jag & Mandy varit och gosat med Axas nya lilla bebis frasse som han så sött heter,han är ju så söt!

Middag med vän.






17 januari 2012



Mitt tisdagsgöra. Mandy är här i vanlig ordning & gör mig sällskap,vi ska fortsätta tvätta sen vidare ut för att sedan käka middag tillsammans.

Igår jobbade jag & sedan åt jag mat med mina systrar & mamma.
Vidare gick vi till faster för att fira henne med hela tjocka släkten,mycke trevligt!

Min fina vän ..

middag med syster.



Idag har vi legat som deghögar och tittat på baksmällan ett och två,När Mandy dragit sig till jobbet knallade jag hem till mamma och lagade mat tillsammans med Martina,efter de lag vi oss på varsin soffa och myste med ljus framför tvn. Jag tänkte ta och slå på en film & sova för imorgon är det jobb klockan sju som gäller.

lillen by night.

Mandy Anglehed är ju bara bäst... ♥

12 januari 2012

Sitter på golvet och får mitt krulliga hår plattat utav Mandy , kom precis in efter en promenad med faith som jag sen ska lämna hos Martina för ikväll jobbar jag till 11, ska gå dubbelt för att börja jobba natt! Nää hörs

Jag saknar dig.

'

Igår gav jag mig på filmen - Jag saknar dig,Har länge velat se den men inte riktigt vetat om jag skulle palla med den,dock måste jag säga att den va riktigt bra & jag grät i stortsett i hela filmen men på något vis är jag lite besviken.Helt klart värd att se & den får nog en tia endå.

11 januari 2012



Idag stod det jobb på schemat där efter har jag hämtat Faith,handlat & köpt lite nytt till mitt fönster.
Mandy kommer hit sen & umgås med mig,känns lite tomt här utan henne men nu har jag ju Faithan men jag behöver prata av mig en smula känner jag och då är ju Mandy de rätta sällskapet. Love

fyndat.


Barnvakt.



Sitter barnvakt åt lillpungen som steffy så fint döpte honom till,dock är han ingen bebis längre utan 3 hela år & de är full fart på honom,just nu visar han mig alla sina fina bilar :) Tänkte ta och mysa ner mig med honom till en film sen för det var evigheter sen jag träffade lilla Jamie.

När ingen annan ser.



Verklighetsbaserade böcker har alltid fascinerat mig,jag älskar att läsa dom och gråter varje gång för vad barn har gått igenom men har ork att dela med sig av sin historia till andra,Jag kommer aldrig sluta läsa dessa böcker.. Nu har jag gett mig in på en ny bok som Mandy tipsade om - När ingen annan ser. De handlar om en pojke som blir sexuellt misshandlad av sin far!

Finmiddag med en fin vän.



Min kväll spenderar jag med Mandy,som vanligt! Vi har ätit finmiddag & sitter just nu och muttrar över våra liv,så nu blir de ändring.. ja man kan ju alltid försöka iallafall.. Vi har ju varandra de är väl huvesaken de-e.

tatuering



Idag har jag äntligen gjort min älskade tatuering jag länge velat göra,gjorde även en till bakom örat som står för mitt käraste gudbarn&min fina vän.Puss på er!

en gåva från min vän.




Mandy är snäll,jag fick ett Iphoneskal av henne.. fin va? haha

6 januari 2012



Har precis kommit in efter en promenad med Lovisa & Hundarna i de fina vädret,skönt att komma ut lite!
Igår kom Josefine hit och tittade hur jag har det och pratade resor och myste en stund innan Mandy kom hit med efter att hon jobbat,vi tog oss en kvällspromenad i snön och släppte faith lös så hon fick leka en stund.
 Nä nu ska jag vila lite,min feber & förskylning måste bort till imorgon!

.

Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig, slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig,slösa inte dina tårar på människor som får dig att gråta om och om igen utan att fälla en enda tår för din skull. Le mot människor som får dig att le , lita på de som är värda att lita på! Slösa din tid på dem som uppskattar de.

god natt & sov gott



Faith sover så gott nu i soffan efter ha fått mat i magen och två kvällspromenader. Jag själv ska hoppa in i duschen sen ska jag burra ner mig bredvid henne.mitt hjärta!♥

smörgåstårta.


Brist på annat så drog jag ihop en smörgåstårta efter att Mickan&Mandy åkt hem,vi har ätit kebabrulle och skrattat oss igenom småstadsliv tre. I morgon kommer Mandy hit igen innan hon drar till jobbet så det får bli fin frulle & lunch med henne innan jag tänkte hälsa på Maffe lite.

3 januari 2012

Jag mår bra,jag har bara inte haft tid eller lust att sitta och blogga då jag varit med Mandy hela tiden och haft de hur bra som helst,de känns redan som att de här året kommer att bli bra då vi gjort en lista på saker vi ska göra 2012,hah kommer att bli riktigt bra! Just nu är hon hemma hos mamma sin för middag sen kommer hon tillbaka och gör mig sällskap, I övrigt har jag blivit sjuk med en uppsvälld hals och en snorig näsa så de känns ju dock mindre roligt. Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig iordning innan hon kommer.