underbart.

.

Vårkänslor

Härliga vårväder & varför har jag balkongen på fel sida? Jag vill sitta ute i solen och inte i skuggan, jag får väl nöja mig med solen påväg till jobbet istället som jag måste gå till nu! Längtar redan till ikväll då jag ska mysa till de med min fina vän..

28 februari 2012



Nyhetsmorgon kaffe och solen skiner,känns som en riktigt bra dag!
ska ta och städa igenom lägenheten och ta mig en dusch & sedan göra mig klar för jobb.
Mandy ska kvarta över hos mig inatt,som jag längtat! Hon har inte sovit hos mig nu på en vecka och de har varit så tomt. Puss & gos

myspelle.



Martina&Kidde kom hit igår och lämnade Faith,så vi myste hela kvällen till wallander i sängen & startade morgonen med en massa mys,hon är världens bästa på morgonen,Nu ska vi ut på en liten promenad innan jag ska göra mig klar för att jobba,egentligen skulle jag vara ledig idag men ställde upp att jobba endå när det krisar lite. Puss & gos

söndag.



Startade kvällen igår med Mandy & hade de förjävla kul, & avslutade kvällen med några sköna typer.
Idag har jag legat bakis & skakis tills jag bestämde mig för att gå ut i de fina vädret,köpte med mig thaimat till allihopa hemma hos mamma och sen knata vi hem till Fia för att spela monopol & dricka kaffe.

.

Lördag.

Jag är ledig och var klar vaken halv sju imorse så de var ju lagom kul, har legat och tittar på big brother och man kan ju undra vafan Hanna w har för fel i skallen, alla brudar är pinsamma och jag skäms ihjäl! Aja.. Idag tänkte jag hälsa på Lovisa en sväng och handla för jag tänkte laga mat åt min kära vän michaela & ikväll ska jag dricka vin med mandy , fullt upp alltså så man kanske ska hoppa ur sängen snart men först ett avsnitt av de okända (:

fredagskväll.

Har precis kommit hem från jobbet,har hoppat i mysdressen så ikväll kör vi på myskväll.
Efter let's dance ska jag ta mig en lång dusch tills filmen börjar på trean.pz

blått.



En ny blå i garderoben,mums!

24 februari 2012


De här med att skriva blogg har jag lagt åt sidan ett tag eftersom jag endå inte har något kul att dela med mig.
en sak är ju kul som jag kan berätta att de inte är långt kvar nu till min & Mandys semester som vi tänkte ta om ca en månad,vart tänker jag inte dela med mig ännu. Annars så händer det inte specielt mycket,sitter och kollar på lägenheter just nu men hittar ingen som faller mig i smaken,de är inte så att jag inte trivs i min lya utan jag vill bara byta upp mig lite till en större. Nu ska jag dricka kaffe & betala räkningar innan jag drar mig till jobbet, yeeey.

middag.



Fin middag till en fin vän.

Puk o peber

Känner att febern sakta men säkert börjar krypa i kroppen & jag mår just nu skit, så imorgon stannar jag hemma och kryar på mig, har inte råd att vara sjuk nu! Buhuhu

16 februari 2012

Nu har jag haft två lediga dagar efter 8 dagars jobb & nu väntas det nio dagar framöver med en massa jobb, imorgon tänkte jag hinna med lite sovmorgon sen ut och leta efter ett plagg att ha på sig på lördagens gala . Är alltid ute i sista minuten och jag har ju mig bara själv att skylla om jag får ett utbrott på lördag när man ska göra sig iordning ! Just nu ligger jag i sängen med faith och Kollar på Walk the line & tänkte strax sova, puss

En dålig dag bara

Har haft en fruktansvärd dag, blir så förbannad varje gång jag har tvättstugan så jag inte vet vart jag ska ta vägen, torktumlaren lag helt plötsligt bara av och där stod jag med fyra maskiner tvätt som skulle bli torrt med på något vänster , efter många sura miner och gap & skrik startade tummlaren igen, men som vanligt tycker folk om att sno andras tvätttider så nån idiot tvättade samtidigt som mig och tog över alltihopa och jag blev därefter ännu argare! Till slut efter många om och men så fick jag allt rent och torrt! Ikväll blir det Viggomys och lite lax! Gött söö

En ledig onsdag från jobb.

Från jobbet ja men inte för "hemma sysslor " har tvättstugan och tänkte ta lite storstädning idag , trots att man bor så litet så krävs de en heldel städning hela tiden , de blir lätt skitigt och eftersom de är så små utrymmen så ser de oftast skitigare ut än de va de är! Så nu tänkte jag dra i ma mitt kaffe och köra igång! Vore ju guld om man kunde hinna med frissan å!

alla hjärtansdag.



Idag är det alla hjärtansdag så jag köpte med mig tre bakelser & knalla hem till systrarna på en fika♥
.. Börjar jobba klockan fyra så nu ska jag passa på att umgås lite

Snaaaark

Efter att ha jobbat kväll, duschat och dragit i ma nudlar ska jag nu tacka för mig o sova för jag är nu onödigt trött. Puss o gos

Jävla oflyt

Jag är så bitter nu man kan ju tro att de är nå fel, detta år för mig bara en ren jävla olycka och oflyt i allt! Jag trodde att dagen skulle bli bra, men icke jag gick till jobbet och trodde att jag började klockan ett men nej jag började fyra, gick till affären och välte ut mandariner på golvet så de spruta saft ur dom, kom hem och krossade ytterligare ett vinglas! Har knappt nå porslin kvar för allt går sönder heeela tiden.. Jag tror fan att de spökar i köket för de är där allt krossas och ramlar ner saker heeela tiden ! Nää dags att byta ut sig lite och varva ner, en resa skulle ju sitta fint!

Faith & Sion.


13 februari 2012



Har haft en riktigt bra helg men nu är det dags att återgå till verkligheten igen med lite kvällsjobb,har dragit i mig frulle och lagat iordning matlåda. Har ont i magen och i halsen så jag får väl se om jag åker på nått igen snart.
nej nu ska jag pussa lite på mandys som är lite putt på'ma! hehe

pz.



ikväll är de vi tre och inget annat.

fredagskväll.



Har smällt i mig massa thaimat & legat på soffan hela kvällen till massa program på tv,men nu är det gaygalan tills jag tänkte säga godnatt,jobb sju imorgon! Pussss & Gooos

för mina två.



Denna tatuering är gjord speciellt för två stycken som ligger riktigt varmt om hjärtat!
Lovisa sundh blom

storstädning.


Har haft storstädning i min lilla lya efter jobbet,så nu doftar det gott och ser förjävla fint ut! Jag är nöjd och tar kvällen i soffan med lite thaimat & gaygalan.

9 februari 2012

Ligger nerburrad i sängen och tittar på angel som går på tv. Har jobbat kväll och ska upp och jobba klockan sju imorgon så snart är det nattinatti.. Juste jag och mandy drog en liten spontanare till Uppsala igår och testa på nya fjortiskrogen som sög mer än väntat. Men vi hade väl ruligt endå vi! Nä godnatt på er mina ögon svider av trötthet..

något fint till hemmet.



Idag köpte jag mig ett gäng fina tulpaner till mitt rumsbord & när jag kom hem skulle jag sätta igång med städningen men skulle bara vila en smula på soffan innan,ja jag vaknade vid sju tiden på kvällningen och nu är en vän här me så städningen får allt vänta ett tag till.

8 februari 2012

Sitter i soffan & glor på nyheterna samtidigt som jag försöker få i mig lite frukost,ska göra mig klar för ett kortpass på jobbet medans alla andra sitter på möte.
en sak som jag absolut måste göra när jag kommer hem är att stääääda har skjutit upp på de i några dagar så idag får de bli en städdag,eeh ja kanske inte går hem efter jobbet endå!Pz

Hjärtis.

Har nu burrat ner mig isängen med faith på magen och mandys ligger på soffan och pillar navel, känns bra att ha mina fina här inatt.. Imorgon blir det sovmorgon och promenad med faith. Puss o godnatt

.

en gång i phuket

Igår var vi på bio "En gång i Phuket" & de fick mig att länga nå fruktansvärt tillbaka både till Thailand och till värmen.. men vem vet man kanske är där snart igen. Ska iallafall ta och duscha och göra mig iordning snart för ett kvällspass på jobbet..  

4 februari 2012

Bakis & skakis kan jag väl börja med. Min kväll ska spenderas med mickan & lite bio..

Myskväll och säng tidigt för imorgon blir det jobb till sena kvällen! Pz

3 februari 2012



Igår kom Mandy hit efter jobbet så vi myste med grönsaker & dipp och pratade om våra bekymmer samtidigt som vi tog oss ett glas vin och plattade hår,rätt mysig kväll!

Idag har jag jobbat morgonpass och ätit mysfrukost och packat ihop lite kläder jag inte kommer att använda nå mera. ska strax ner i tvättstugan och sen ut på city och inhandla lite saker.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dra ihop all tvätt. Pz

halva halva.




Har fyndat två stycken väldigt fina partyplagg för 50 & 80 spänn.

tacomys en torsdag.



Hela dagen på jobbet har jag varit sugen på thaimat och bestämde mig för att jag skulle äta de till middag,väl inne i affären när jag hamna vid thaihyllan har jag tacohyllan bakom mig,jag sneglar bak och blir genast sugen på tacos istället,så nu har jag fått i mig mat och tagit mig en varm dusch och burrat ner mig i soffan!

jag är så trött så jag skulle kunna durra av på plats,ja jag har ju inge bättre för mig så!

1 februari 2012

Har avklarat mitt morgonpass och tagit mig en lång dusch så nu sitter jag i morgonrock och en handduk på huvudet med en kaffe och tittar på nyheterna. Ska ta tag i all disk och städa och bädda rent i sängen innan jag knallar iväg för att jobba kväll. Underbara liv