Godnatt

Har jobbat sen halv två idag så jag känner mig lagom seg och trött så min fredagskväll tillbringar jag i sängen med faith. Känns skönt att vara ledig ihelgen med,med tanke på att jag jobbat flera helger irad. Nej godnatt hörrni

Morgonmys

Ligger fortfarande kvar i sängen och gosar med sion & Ove , faith ligger på soffan och skäms för att hon tuggat sönder en massa inatt. Idag ska jag först jobba på sencum därefter till mitt andra jobb, slutar halv tio ikväll så de lär bli lugnt för min del. Nej om man skulle ta o koka på lite kaffe.

Myskväll

kan vara den bästa ...


Kan vara den bästa versionen av Bob Marley - No woman no cry, eller så kan de vara de bästa i Idol 2011.

lite prylar från stan





29 september 2011

Nu är kontraktet skrivet och sen blev de en sväng på stan, jag är inte den som går på stan en hel dag själv utan ledsnar rätt fort! Så nu väntar jag bara på tåget så jag kan få åka hem!

Mot Uppsala

Sitter på tåget in till Uppsala för att skriva kontrakt sen blir det shopping! Hann även med att jobba nån timma imorse. Ha en trevlig dag hörrni...

En kopp rivet

Food

Barnvakt

Mickan har vart här på en kaffe men hon åkte precis till jobbet så lilla Viggo stannar kvar tills Rebecka slutat i skolan. Nu ska vi mysa innan jag börjar med maten.

Gokväll

Ligger just nu i soffan med Faith & tittar på Idol, prövar nya blogg appen för blogg.se och jag gillar den redan! Nä nu får de bli en dusch sen Irene Huss.pz

27 september 2011

Solen skiner,jag är ledig och lönen kom in på kontot idag,ja de är alltså en ganska bra dag idag!
jag fortsätter min jakt på att leta soffa,hittar dock ingen som passar mig lika bra. På torsdag ska jag skriva kontrakt på min nya lya,datum för inflyttning får jag säkert veta då,jag måste ju måla om och handla en massa så de tar ju sin lilla tid endå innan man kan flytta in,men som jag längtar! Nä nu ska jag hänga tvätt och dricka en kopp kaffe.pz

25 september 2011


Idag har vi haft bakishäng på brorsans med god mat sen vidare till min säng och titta på film.
somnade i två timmar och vakna av att de skulle lagas iordning tacos. Och nu blir det fruktsallad med familjen till Gustafsson tre trappor upp. & i morgon väntas de jobb mellan sju till tre!

24 september


Mosters små älsklingar från Stockholm kommer till Tierp idag för att sova hos morfar (pappa).
synd bara att jag jobbar 14-21.30 annars hade jag pussat ihjäl dom idag men jag hoppas dom är kvar ett tag i morgon så jag hinner träffa dom,gud vad jag saknar dom små liven!

dagens.


Ska strax ner till Ica för att hämta ut ett paket från H&M som jag aldrig gjorde igår.
tänkte även gå in på rummet rita för att titta efter något fint till min nya lya.

en ny vit kofta.


Min nya vita kofta som jag fick för endast 150spänn, fick även hem mina kläder från ginatricot & HM idag. nice bajs

en divan..


Sitter och tittar som en galning efter en soffa,eftersom de är nästan den enda "möbel" jag behöver köpa,de gör mig en aning förbannad att de inte finns en sån som jag vill ha,Om någon har en två eller tre sits SVART divan soffa till salu är jag väldigt intresserad. Känner inte att de är panik men de kan ju va kul att veta vart just den är när de väl är dags & de är ju som sagt snart eftersom lägenheten va "ganska omgående".

"dags att flyga ur boet"


På torsdag nästa vecka åker jag in till Uppsala för att skriva kontrakt på en lägenhet jag tittade på igår och bestämde mig för att ta. Jag tänkte måla om lite innan jag flyttar in,datum vet jag inte riktigt ännu! Men bra kommer de att bli! åh va jag längtar tills att få åka till Ikea och tokshoppa.

lägenhetsvisning.


Har vart och tittat på två stycken ettor och en tvåa nu på morgonkvisten och ja,jag kan väl inte säga mer än att jag är nöjd och kan bara hoppas på de bästa just nu! Nu lär jag knalla till jobbet och arbeta i sisådär 11timmar!yey

nattinatti

20 september 2011

Ligger i sängen och nästan fryser ihjäl,har vart ute hela dagen och plockat ihop studsmattan,utemöbler grill och allt skit som låg på gården och klippt gräsmattan som nästan va två meter hög. kebabrullen satt på sin plats kan jag tala om, Nu ska jag ta mig en varm dusch och tända ljus och lägga mig i soffan med faith.

19 september 2011


Bjuder på en bild på Mig Malin & Mandy från i lördags då vi firade Mandys födelsedag,Riktigt lyckad kväll och de tyckte ju Mandy med som vakna upp i nå barnrum i en säng som va en bil? ja jag vet inte riktigt va hon själv tänkte när hon burra ner sig där.hah! Söndagen jobbade jag hela dagen lång och när jag kom hem så va Mandy kvar här så hon sover över igen & när vi vakna imorse spöregna de ute så vi passa på att städa lite och titta på film innan hon knalla hem,då kom Mickan över på en kaffe..

Snart är det Idol och sen blir det sängen för jag är trött fortfarande sen helgens jobb och födelsedagskalas.
är ledig måndag,Tisdag sen på Onsdag är det dags att titta på en lägenhet sen iväg på 11timmars jobb,gött

wok&ris


ginatricot.

...ett år sedan


Stephany Parviainen , du finns alltid med oss♥

ey brorsan,va händer jao?


sådär nu har jag jobbat,handlat och ätit Thaimat med Martina&Malin.
Blir väl till att fira Mandy lite ikväll,de gäller att inte gå ut allt för hårt för imorgon väntas de jobb från fm till kväller.. vad vi gör de återstår och ser! pz .. juste grattis till min fina vän Mandy♥

sovsällskap.


Den här snyggingen sover hos mig inatt,synd bara att jag ska upp klockan sex för att jobba..
lika glad är jag för de, pz

fredagsmys


Idag har jag jobbat,två gånger fast på olika jobb..
har vart och handlat,vart på bolaget och sen vart med om de pinsamaste på lääänge.
nu sitter vi och väntar in segskallen kidde för att kunna börja äta,Ikväll får de blir Tacosmys&Idol med min kära vän Mickis. Puss & Kraaam

.

jobbjobbjobb.

Har precis kommit hem ifrån jobbet,kör 5dagar irad och det känns riktigt bra.
innan jag åkte till jobbet fick jag höra att de hänt ännu en dödsolycka och jag tänder ljus ikväll och tänker på dig & alla nära ♥. ska ta mig en dusch strax och hoppa ner isängen för imorgon börjar jag sju.

15 september 2011

Min dag började lagom bra med städning och tvättning på shemat tills Sabina kom hit & sen kom Mandy så jag hann inte med mer än köket,men lagat mat och fixat matlåda har jag iallafall hunnit med och bytt proppar eftersom köket svartna när ja drog igång kaffebryggarn. Och justia min lilla hemlighet ni skulle suga på tänkte jag ta och berätta för er nu när det har kommit ett steg närmare till en visning på en lägenhet! wiho.. jag hoppas att de kommer att kännas bra och att jag inte har allt för stora förhoppningar för det är ju trots allt inte bara jag som ringt på den. aja nu vet ni iallafall så nu ska jag dra på mig en tröja och dra till jobbet!

14 september 2011

Mitt liv känns så jävla bra just nu,jag har bara en bra känsla i hela kroppen, mitt jobb rullar på och jag trivs så bra,mina vänner är dom bästa som alltid ställer upp. har haft ett samtal idag som förde mig ett steg närmare. min familj kunde inte bli bättre eller jo om min kära syster kunde sluta sno mina saker hela tiden.
jag lagade nyss mat och trivdes varje sekund i min ensamhet vid matbordet men de va nog förmodligen första och sista gången. ää allt känns ju förjävla bra just nu helt enkelt! och inte ens du kunde få bort den känslan! Nu vet ni ju att jag mår bra iallafall så nu ska jag runda av här och hoppa in i duschen eller ngt.

en kväll hos Malin.



Har precis kommit hem ifrån Malin där vi åt smörgåstårta körde galliano shots och prata massa skit.
tyvär kunde jag dock inte stanna längre för imorgon ska jag upp & jobba så nu ska jag & faith burra ner oss och mysa till regnet som slår mot fönstret!

en lång sidecut.


Bjuder på en dålig bild på min nya frilla som jag fixade till i Måndags hos Ronja.
kände att de var dags att skaffa mig en frisyr som man säger,så jag våga på mig en lång sidecut. Nöjd är jag och trivs fint som fan it.

Nu ska jag ta och måla naglarna och göra mig iordning för ikväll ska Malin firas.
& Imorgon väntas de jobb,fast ett kortpass!

make up by elf.


13 september 2011

vaknade upp med förskylning och en smula feber så Valbo fick ställas in,Lovisa hade ont i magen hon åe så de va ju rätt passande. Jobbet ringde och imorgon blir det jobb så därför tänkte jag ligga inne idag men mot kvällen måste jag ta mig ut till Malin för hon fyller år och smörgåstårta den skippar man inte för man är lite sjuk elle.

Nu ska jag hänga tvätt och mysa med Faith. pz

måndagsmys.

Kom precis hem ifrån Lovisa,Vi har myst framför Idol med grönsaker&dipp.
sen tog vi oss en varsin öl medans grabbarna drack wirre,pratade gamla minnen och massa spökhistorier ute på balkongen. älskar att umgås med mina vänner,känns som jag jobbat för mycket nu och missat mycket så de känns bra att få prata av sig och sen återgå till arbete,men inte fören på Torsdag.
Imorgon tänkte vi åka in till Valbo och titta lite och sen tänkte jag ta Saga och mysa med henne medans Lovisa rider. Nä nu ska jag ta och sova! pz

en lykta.


Titta vad jag fick,min mamma är bra!

en kväll efter jobbet..


Har nästan precis kommit hem ifrån jobbet,känner mig riktigt trött och har fruktansvärt ont i ryggen.
så därför tänkte jag ta mina älskingar under armen och hoppa ner i lopplådan för imorgon väntas de jobb igen.
känner att jag längtar till måndag en smula,dels för att jag är ledig och jag ska till frissan men de är en annan sak med.spännande! ja den kan ju ni suga på ett tag....

lite avis på lillkillen.

lördag.

igår jobbade jag från morgon till kväll.
idag jobbar jag från ett till nio och imorgon tolv till nio. så jag har inte tid så vi hörs! pz

mysbebis.

Kvällen har jag spenderat tillsammans med Saga,älskar att mysa bebis!
Vi har myst framför tv, sen gick vi ut på en promenad till affären & nu tänkte jag ta och kolla på film och sova för imorgon är det jobb som gäller,från morgon till kväll!

Till dig som undrade..


- Till dig som undrade vart gardinerna är köpta.
Mamma köpte dom i en butik i Uppsala,men även här kan du köpa dom! :)

the hangover part 2


Som jag längtat..

8 september 2011

Idag har jag kört ett kortpass på fyra timmar,imorgon kör jag ett lite längre pass på elva timmar.
Efter jobbet kom även mickan hit på en kaffe & kebabrulle så nu är det lugna gatan här hemma igen så jag ska städa undan lite och köra igång en maskin tvätt & göra matlådor tills imorgon. pz

eeeh, ojdå


de klia i fingrarna och de sluta ju med att jag beställde hem ett par örhängen och en väska.
men,pengar är väl till för att spenderas? så länge jag inte har några utgifter är det ju bara kul att slänga pengarna på lite fint till hösten.

..ett mirakel



.. Har spenderat min natt ute i Eskesta hemma hos Mandy där vi drack några cider och hade de trevligt.
Idag när jag kom till Tierp knalla jag in hos frissan och beställde tid och köpte mig en mirakelolja för håret,de blir lent och lätt att kamma och håret ligger på plats,jag har faktist prövat tidigare då Mandy köpt sa en flarra!kostar bara 69:-, testa du åe.

jäävlar,jag slaaant

6 september 2011

Egentligen skulle jag hellre vilja ligga kvar i sängen på morgonen men satans så skönt de är endå att jobba dag,och att vara ledig iveckan gick ju åt skogen men inte är jag sur för det eller,jag trivs så bra så jag jobbar mer än gärna! Nu tänkte jag ta och städa ur mitt rum och bädda rent.. eller nä en kaffe först!

-

Efter att ha druckit massa kaffe,blivit klippt, lagat mat åt mina kära & fått ett skrattanfall efter Idol så jag fick huvudvärk tackar jag för mig och säger godnatt,imorgon är det jobb som gäller så slut på ledigheten eller ja , jag är väl som ledig ons-tors-fre va jag vet just nu.. ääh godnatt och sov gott mina sköna , jag vart genast på bra humör när jag tänkte på Mandy.

5 september 2011

Godmorgon på er, jag har precis vaknat upp med Sion under armen och Faith på magen.
älskar att sova länge och vakna upp och de är alldeles tyst och ensamt i huset,då mår ja som bäst! Nu tänkte jag ta och äta lite frukost,tvätta och dricka kaffe på ballen så vi hörs sen,pz

4 september 2011


Igår när jag slutat jobba cyklade jag hem och gjorde mig klar för kvällen som bjöd på shots och massa sång & dans.
Efterfesten stod lillen för som alltid,Vi hade förjävla roligt! Idag har vi ätit pizza & tittat på massa filmer och myst till Idol med massa gott.. Nu tänkte jag titta på film och sova ut för imorgon är jag ledig!Någon undrade med vart jag jobbar någonstans,jag jobbar på en gruppbostad här i Tierp och jag trivs som fisken i vattnet :)

fredagsmys.


På kvällskvisten har jag myst med Saga, Jag och Sabina tog en promenad med henne ner till affären för att handla lite gott till kvällen.. När Lovisa ridit klart åkte vi hem till henne och satte oss på balkongen med en varsin rosapanter och myste sedan till någon dålig skräck film! Och nu sitter jag hemma med färg i håret och ska sova för imorgon är det jobb som gäller 12-21!

ginatricot



På fm har jag hunnit hämtat ut paket,vart till bolaget och affären och handlat! Strax ska jag gå till firman för att jobba lite sen hem och färga håret! Ikväll ska jag vara barnvakt åt Saga medans Lovisa rider sen ska vi hem och ha fredagsmys.

torsdagskväll i soffan.


- Ikväll eller ja hela dagen har jag spenderat med min kära mamma, på kvällningen hängde vi i soffan till en massa bra program och käka kex med bonjour med tända ljus.myspys

mjukglass med mammi.

innebandymandy.


Inatt hade jag sällskap utav Mandy ,vi åt blåbärspaj & myste isängen till en film innan vi somnade.
vi båda började jobba klockan 7 imorse så vi klev upp och gick åt varsit håll! På lördag firar vi som ett helt år tillsammans,för ett år sedan hade vi innebandymatch av nå slag på centralskolan alla tjejer och vipps så var det vi två. tycker himla mycket om henne ja de ska ni veta!

Mamma är förjävla gó.


Mamma har beställt hem ett halsband med alla våra tre namn på♥