31 juli 2011


Idag har jag sovit till klockan tre ätit pizza med Tobias och kollat på Män som hatar kvinnor.
nu ligger jag i sängen med faith,sion och lilla ove och ska titta på film,imorgon är det jobb klockan sju!

låter bilderna tala för sig själv.





.

bakis & skakis.

Hm online.


internet shopping lär ju vara de bästa.

shopping







Riktigt pissiga bilder,dåligt ljus och jag är just nu bara på dåligt humör,ska ta mig en dusch och lägga mig i sängen för jag orkar inte med någon just nu.

.. just nu


Dricker en rosa panter med Lovisa & spelar yatzy i kvällssolen.

Middag med Lovisa.


fläskfilé,pomes bea & fetaostsallad.

valbo.



Idag tog vi oss till valbo med barnen & shoppade,Träffade på mickan också som vi tog en bit mat med.
fick med mig en del saker hem som jag lägger upp senare!

väääldigt trött.

efter att ha jobbat kväll och stressat ihjäl sig och svettats som en jävla gris ligger jag nu avkyld i sängen med sion och ska titta på film. Lovisa har precis gått hem hon kom hit efter stallet så vi satt ute och pratade och jag har målat mina naglar. Imorgon är jag ledig så jag tänkte ta mig till Valbo med Lovisa och shoppa lite,tar med mig Jamie med & lilla Saga ska också följa med så de blir kul! ska jobba en sväng på firman med på morgonen innan vi drar också så helt ledig är jag dock inte. ääsch nu ska jag mysa med sion till andra avenyn.pz

tröttmössa.


idag vaknade jag i mitten,jag hade Sion på ena sidan och Ove på den andra och de bästa som finns är när man vaknar och är riktigt trött så de svider i ögonen så har man någon mysig bredvid som man kramar om och sedan somnar om igen,de va precis så jag gjorde imorse & nu är jag pigg och glad.
ska strax äta frukost och klä på mig och sedan hitta på något att göra innan jag åker & jobbar kväll.

01.40




Efter jag dragit i mig två lass med lasange fick jag nästan magknip så jag lag mig för att vila och vaknade sen två timmar efter utvilad,cyklade ner till affären och köpte frukost och en tidning o lite candy för att kunna fördriva kvällen med något. men mickan kom förbi så vi har suttit ute tills nu och bara pratat! så nu tänkte jag burra ner mig med sion och titta på andra avenyn och dra en jävligt lång sovmorgon!

en god middag utan sällskap.


Sitter just nu i min ensamhet med en stor lasange jag har gjort iordning ihopp om att få sällskap men ingen kunde vara närvarande och eftersom min syster har flyttat ut en vecka så blir jag ensam och de innebär att jag kommer få äta ensam och sova ensam och bara vara ensam,lycka! haha närå kommer vara tomt men skönt. Idag har jag som sagt jobbat till klockan ett.vart på banken och träffat mandy en snabbis.tvättat och dammsugit och lagat mat. ja de är väl lite av vardagen kanske. ääh nu ä maten snart kall om jag ska babbla på här i detalj om va jag gör nu mat och sen en kopp rivet kaffe i solen!

"- bolaget ska du inte på-e"


Mandy kom hit en liten stund innan hon åkte till jobbet & med sig hade hon blommor och ett present kort till mig på 250 riksdaler på bolaget de är ju kanon! :)

Those words they never go away ,They live on even when we're gone.

åskväder.


Nu är jag hemma och har redan hunnit med en sväng i duschen så jag har lagt mig nu för att titta lite på andra avenyn och ta en kvällsfika innan jag blundar och kliver upp för att jobba klockan sju imorgon.
Kom in ett riktigt åskväder på em och en jädra massa regn men de lugnade ner sig rätt fort och tur va väl de. Nä nu ska jag fika och titta på film,hörs i morgon! Pz

tre paket och ett brev.



Idag låg de 3paket i min brevlåda + lönespecifikation. Ja de va ju en bra start på dagen helt enkelt!
& tack mickan för dom fina presenterna dom va jätte fina ♥

26 juli 2011

Är rätt pigg idag men de kanske beror på mina 10timmars sömn jag fick inatt och de va riktigt behövligt.
Klockan ett börjar jag jobba och slutar halv 10 ikväll så min dag kommer jag alltså spendera på jobbet.
Just nu sitter jag ute med en kopp kaffe och pratar lite med mamma innan hon packar ihop och drar till göteborg!

har inte så mycket mer att berätta än att jag jobbar hela dagarna och umgås med Lovisa en stor del av tiden då jag inte är på jobbet. Nu ska jag hänga tvätt och klä på mig innan jag sticker iväg!

två spökhus.





Har åkt runt med Lovisa & Sabina och letat spökhus och hittade två riktigt äckliga hus,de första huset har jag varit till förr länge sen men har aldrig riktigt uppfattat hur de egentligen ser ut. Efter många om och men knalla vi in i husen och kolla läget,faktist riktigt kul :)

"Puss på dig med"


Har suttit en stund hos stephany på kvällen och sänt en massa tankar, saknar dig!

tacos en söndagskväll.


krogrunda på heartan


denna bild får stå för gårdagen tills jag vaknat till liv här i sängen.

23 juli 2011


gjorde premiär på bolaget igår och tänkte fira in helgen lite med en braköl.Lovisa gjorde sällskap så vi börja prata en gamla minnen och spela yatzy tills vi vek oss dubbelt på golvet. Man kan inte ha nå annat än roligt i hennes sällskap :) Efter hon gick hem knalla jag hem till Tobias & kolla på film och somna på soffan,kul tjej! Är iallafall ledig hela helgen och idag tänkte vi väl att vi skulle ta och fira mig & Martina,hur de nu blir de får vi se :)

21 juli 2011


Faith låg som en kung imorse när jag vaknade så jag slog igång en film och myste lite till medans regnet öste ner utanför fönstret,rätt mysigt men tråkigt att de ska regna idag,igen! står i tidningarna att sommaren kommer att regna bort och de låter ju sådär lagom kul. Nä idag ska jag jobba med till halv tio ikväll sen tänkte jag gå hem till Tobias och mysa lite,börjar jobba 7 på fredag så de får bli en tidig kväll! & juste jag har namnsdag idag-

två presenter från syster.



Två fina presenter som jag fick av Martina igår,ett ljus som doftar gott och symboliserar för syster.
Och en Björn borg perfym som luktar riktigt gott.

20-årskalas




tre snabba bilder ifrån dagen bara,på dagen hade vi lite tårtkalas för mammas släkt,smörgåstårta och marängtårta och på kvällen blev de långbord med hela tjocka löfströms släkten o thaimat+tårta! har haft världens bästa dag och jag är super nöjd med allt,har fått många fina presenter och massa blommor! TACK♥

20 juli 2011 - 20år


Inatt va jag på ön och firade in min 20årsdag och jag hade riktigt kul. Idag är jag hela 20år och kan knalla in på bolaget,de lockar inte just nu inte idag iallafall,kanske beror på bakfyllan? haha men imorgon kan de bli en premiär! Idag har jag bakat två tårtor och nu väntar jag in lite besök från mammas sida,ikväll firar vi på thai med thaimat och tårta med hela löfström's släkten! kommer bli en toppen dag! har redan fått blommor o presenter som jag är super nöjd med. Och tack till alla som grattat mig :)

19 juli 2011


Blev en fika på konsum idag med jobbet,väldigt mysigt! Nu ska jag strax ta mig till Tobias sen affären för att handla lite till ikväll,för då är de Ön som gäller :) ska fira in min 20årsdag vid tolvslaget tänkte vi,synd att inte vissa kunde vara med men jag tror endå att de kommer bli riktigt nice!

en söt liten tös.


Min älskade lilla tjej.

grillat är som godast en sommardag.


Efter att ha ätit en väldigt god middag tillsammans lag jag mig för att vila en stund. gick hem till Tobias en stund och sen hem igen och har nu kollat klart på andra avenyn säsong två. ska strax stänga ner här för att sova för imorgon ska jag upp klockan sex för att jobba.

18 juli 2011

Idag är jag ledig så jag sov ända till tolv och jag har sovit som en kung inatt med faith under armen.
har vart ute och handla lite med Sabina och städat på firman sen kom mickan förbi på en kaffe.
just nu håller systrarna på för fullt och lagar middag och grillen är tänd. sen tänkte jag duscha och lägga mig för jag känner mig mera död än levande av den fuktiga luften och huvudvärken,och jag ska upp och jobba klockan 7 imorgon,så jag vill känna mig en aning utvilad. näru nu ska jag slänga på lite kött och äta en jävligt god middag.pz

värkande fötter.

Mina fötter värker och jag känner hur skönt de är att ligga ner,inte för att man går så mycket på jobbet men man känner endå hur jäkla skönt de är att ta av sig tofflorna och dra på sig sina egna skor när man går hem,rolig information,not! Nu är systrarna hemma och de känns riktigt skönt alla tre är lediga imorgon men jag skulle behöva ta mig en tripp in till stan för att handla present och lite hår till mig själv eftersom jag är svart i skallen igen. Nä nu ska jag slå på andra avenyn och sova och hoppas på fint väder imorgon.

Mina fina systrar.


Måste erkänna att jag har saknat dom,men bara lite! åh så fina ni är  ♥

17 juli 2011


Startade dagen i sängen med massa mys med alla djur som låg och snarka o böka i sängen.
sen en gófrulle på ballen och andra avenyn.har bäddat ner mig igen och ska se ett till avsnitt innan jag gör mig iordning och drar till jobbet och kör ett kvällspass. När jag kommer hem har alla kommit hem ifrån Gotland så då lär man väl få höra deras historier om allt där borta.

16 juli 2011


efter ha jobbat 7-15.30 vart jag deprimerad och de sluta med en pizza,chips+dipp och eftersom jag är så jävla livlös i skallen och mår dåligt varje gång jag tittar mig i spegeln såg jag igen annan utväg än att bli svartskalle igen,så ja jag sitter med 2burkar svartfärg i pallet just nu,ja klaga!

fredagskvällen


spenderades med tobias och en film.

15 juli 2011

Ska snart åka och jobba kväll & jag jobbar hela helgen så de blir riktigt lugnt för mig. saknar ihjäl mig efter Tobias med,just nu är han på gräsö men de finns ingen tid att ses nästan fast han har semester men då är det jag som jobbar istället. Imorgon kväll kanske jag får pussa på han en stund. Jag lär iallafall göra mig iordning och gå ut med hundarna innan jag trampar iväg för en kvällspass till halv tio.
.. Och när jag slutat jobba ska jag åka och köpa godis och lägga mig i soffan och njuta lite av ensamheten här hemma innan alla kommer hem från Gotland,tur att jag har en snäll vän som ställer upp och tar hand om hundarna då jag jobbar. Nu lär jag göra mig klar!

14 juli 2011


kortfattat om dagen - jobbat 7-15.städat lägenheten.tvättat.pussat på saga.hängt med lovisa.ätit toast med mickan. & nu ligger jag på soffan med fullt med tända ljus och tittar på film med Mickan och saknar Tobias.

13 juli 2011


Idag har jag i vanlig ordning hängt med Lovisa, Vi har lagat mat och spela en massa yatzy och myst med Saga, Har även vart barnvakt åt lillan när Lovisa åkte och red Maxido,så jag tog en tripp förbi Tobias och affären och sen hem och myste lite innan Fredrik kom och hämtade henne,Nu på kvällen har jag Lovisa och Mickan suttit ute på balkongen och pratat en massa gamla minnen. Nu ligger jag och mickan isängen och ska sova för imorgon jobbar jag 7-15!

12 juli 2011



Har myst ute på gården hela fm med saga & lovisa,vi har fikat och spela en massa yatzy..
Just nu sitter vi inne i köket och har precis ätit lunch , idag börjar jag jobba klockan 16 till 20.30. riktigt skönt pass! Nää nu ska jag fortsätta va social här :)

vinnaren i yatzy.


Lovisa kom hit på kvällen och käkade en bit paj och spela yatzy med mig på balkongen,de gick över styr och vi börja sattsa saker, som tex choklad,nagellack,parfym,läppglans o massa annat, I min vinst vart de 2 chokladkakor! haha jag tror va spela upp halva yatzy blocket.

en trött misse

11 juni 2011


Idag har jag jobbat 7-15 och har haft fullt upp hela dagen lång på jobbet,när jag kom hem tog jag sion och gick & kasta flaskor o massa kartonger,städa lägenheten och grejja med tvätten,tog en pratstund med mickan på balkongen och sen laga jag mat,köttfärspaj som vart riktigt god. Nu har jag lagt mig ner för att vila en stund innan jag tar tag i tvätten.aldrig en lugn stund!

kladdkaka+kaffe


Igår efter vi ätit mat satte vi oss ute och käkade kladdkaka m glass o drack en varsin kaffe i kvällssolen sen tittade vi på två filmer innan vi hoppa i lopplådan och somna.

middag med älskling.

Har lagat mat åt min lilla älskling nu på kvällen, & snart blir det kaffe o kladdkaka och myskväll.

10 juli 2011

idag har jag varit ute hela dagen med Lovisa,Saga & Faith vi har suttit ute och pratat och ätit mjukglass och sen gick vi hem till Lowe och myste med Saga!


sommarkväll med en vän.




Ikväll har jag hängt med Lovisa,vi tog en promenad ner till affären och handla lite gott till kvällen så vi har suttit ute och pratat massor,tittat i gamla fotoalbum när jag va liten,ätit för mycket onyttiga saker och spelat yatzy tills vi spåra ut i en massa skratt och flams. mycket trevlig kväll med min fina vän!♥

bakfyllekäk


sommarfesten





thaifood


tillbaka till gamla ängar.

lilla underbara.


Mys i solen med underbara lilla saga.♥

7 juli 2011


Min morgon startade inte lika bra som alla andra dagar, dagen starta med tårar och sorg,våran fina kissemiss har lämnat oss,mamma har köpt tio röda rosor som ska ligga på hans plats ikväll när vi ska begrava honom i sjukarby (vårat barndomshem) där även han är uppväxt. Lovisa har vart på besök med lilla Saga vi har suttit ute och fikat och pratat och gosat en massa med lill tjejen. Ska göra matlåda nu och hänga tvätt sen är det dags att jobba ett kvällspass innan jag tar ledigt tills på måndag.

Vila i frid våran fina katt.


Vila i frid våran fina katt,17 hela år har du kämpat dig igenom med sjukdomar och annat,du är den enda av alla som orkat och tagit dig så långt men idag lämnade du oss med dina sista andetag,vi kommer aldrig att glömma dig och du kommer alltid att finnas med oss.♥



R.I.P Spirrello "Spirre hängkagge" Löfström. Han har levt på gränsen en längre tid nu med svår lungsot och hosta. Han har även varit självmordsbenägen, vilket resulterade i hans tragiska bortgång. Han kommer förevigt leva i våra minnen som den fina katt han var, du är saknad Spirrello. - kidde.

Natti Natti


 Jag & Faithan säger godnatt!

dammråttor


Istället för att vila drog jag hem till Tobias och fick han till att hjälpa mig att städa hans lägenhet som verkligen behövdes städas,Nu är det fint där hemma igen. Är hemma en snabbis nu bara för att grilla med syskonen +Fia & Jamie sen ska jag knalla tillbaka till karln och kolla om han är klar helt med städningen så han kan ligga i soffan med mig innan han åker och jobbar natt.

6 juli 2011

Har precis lagt mig isängen för att vila bort värken i både fötter i huvud,har jobbar fm så klockan 6 gick jag upp så jag känner mig ganska slut i kroppen och knappt nån sömn fick jag heller inatt,när man jobbar kväll sen morgon dagen efter har man jätte svårt för att sova och de va precis de jag gjorde så 4timmar fick jag ihop så jag känner att vila skulle sitta fint just nu. Imorgon jobbar jag kväll sen är jag ledig fram till på Måndag då jag ska köra stenhårt i 6dagar på rad. nog pratat om jobb nu lär jag dra en tupplur!

ett par nya

4 juli 2011


Har myst med Saga hela dagen och vart med Lovisa,Vi har spela yatzy,fikat,ätit mat,myst och tittat på film och pratat massor,mickan kom också hit på besök och Mandy tittade också in en snabbis. Har helt enkelt haft en helt underbar dag. Nu ska jag titta på film och sen sova.

brännboll



nytt nagellack

02.02

sitter just nu hemma hos min kära Tobias,vi har kollat klart på "4 veckor i juni". så de är väl dags att knalla isäng snart,har jobbat från 14-21.30 så är riktigt trött så de är nog dags att inta ryggläge.
imorgon hoppas jag att ja får pussa på michaela ett tag sen är det dags för lite vin med trevlig sällskap ska även ta och äta middag med tobias.

nelly.com



guess what?


Den har kommit,så nu har jag guldklimpen i handen! lycka

1 juli 2011

Idag är det första juli och jag ska jobba om 3timmar.
fick mejl om att de är störningar och mitt paket är i dalarna fast de skulle ligga på Ica imorse,TACK! så ingen telefon blev de idag men ska åka o hämta ut mina skor innan ja börjar jobba iaf. Nu lär jag äta frukost och göra mig iordning,ha en trevlig dag och en bra helg!