, 21.38

ligger isoffan och tittar på de okända och sen är det big brother,

Idag hoppade jag in som vikarie helt själv med 17barn,gick faktist bra! allt släppte efter ett tag sen flöt allt på och tiden bara sprang iväg, när jag kom hem väntade de thaimat på bordet! Och imorgon hörrni så öppnar resturangen så jag&maffe ska ner och käka lunch imorgon.

nej nu ska jag titta vidare här så ha en trevlig kväll hörrniii!

, barnboden

Har varit hemma hos Lovisa en stund på fm sen gick vi ner till barnboden och hemköp och handla.
har precis kommit hem och ska iväg strax för att jobba mitt första vikariepass,är en smula nervös men de ska nog gå bra,de är på fritids och de är bara i 2timmar! alltid något och de kanske är en bra början.

, Måndag

gud va faith är jobbig på morgonen hon har hoppat på mig och slickat mig i ansiktet,så de va bara till att kliva upp de. Idag ska jag umgås med Lovisa och Saga eller en stund iallafall,vi ska gå till barnboden och titta lite sen ut och gå en sväng, men först ska jag äta frukost och göra mig iordning.





... Juste min dator är klar och ska hämtas idag,ääääntligen!

, ett gäng fula semlor

lyckades inte alls med semlorna,måste ha blivit nå knasigt med degen.
äääh dom gick och äta iallafall så..

, tre skönheter


.. har precis beställt hem tre ringar ifrån style by tyra och fick bara betala 95kr+frakt.
ett jävla kap kan man säga, nu längtar jag bara tills jag får bära dom!

, candy mountain

, lördag

sitter som en deg i soffan och mätt efter maten,lax och kokta piren ä fint de!
igår va vi ut på krogen,total kaos i vissa stunder och vissa förstörde allt.
gick hem tidigare från krogen eftersom de inte alls föll mig i smaken,och jag tror jag gick ut på krogen för sista gången igår känns de som,de är ju totalt värdelöst att gå ut iallafall i gävle,om de ska bli nästa gång får de bli i Uppsala känner jag.

idag har jag i stort sett sovit hela dagen och hunnit med en halv film och repris av big brother.
ska gå ner till affären strax sen är de väl melodifestivalen,gud va skönt de ska bli att bara få vara hemma och lägga sig i sin säng och vakna upp imorgon och må bra!


, heartbreak by night

redo för förfest i kyrkbyn med ett härligt gäng och två goa göteborgare!
kvällen slutar på heartbreak och kanske en sväng på interpool,


.. just nu sitter jag och drar några shot's för mig själv. bihu :)

, Who knows where the cold wind blows,I ask my friends, but, nobody knows.

idag är det verkligen svinkallt ute,brr!! Vill inte ens sätta foten ute idag men de ska jag allt!
Ikväll blir det interpool/heartbreak för våran del för våra kära göteborgare har kommit till oss som vi träffade på gotland i somras,så här ska de festas!


Under dagen ska jag jobba,duscha,handla,middag, göra mig iordning!

, tangled

, 23.01

har precis tittat på big brother och de är nu de börjar hända saker, bråk,dom ska packa ihop och åka hem och dom skriker för cigg och redbull men får in choklad och kaffe. haha! de är såhär de ska vara,

Idag när jag kom hem ifrån söderfors va ja jätte trött så jag lag mig och tittade på 127timmar men somnade runt 5 tiden och vaknade kvart över 9,lyckat!  men känner mig fortfarande trött men troligen kommer jag inte att somna så jag ska titta på trassel,duscha och tvinga maffe att spela yatzy först!



Ååh va jag saknar skolan och vårat härliga tjejgäng!♥

, ett rött hjärta

dagens lunch/middag, makkisar och köttebullar!


, frukost

sitter och äter frulle med mickan och inatt har jag sovit som en kung i min nybäddade säng med mickan,sion och faith! Men mickan själv hade inte sovit en blund,stackarn!

Vi ska om en stund åka till söderfors för att hälsa på Jennifer på en kaffe,
men innan de ska vi själva ta en kopp här hemma och spela yatzy! shit ja tror jag blivit sjuuuk , jag drömmer om yatzy???-. kanske ska sluta spela? hahah..

, Onsdag

jag är så jävla trött så jag skulle kunna somna på stört,sitter och halv sover vid vårat nya köksbord med mickan,vi har precis ätit middag som bestod av potatisklyftor,kycklingfilé och kantarellsås.
imorse vakna jamie vid 4 och grina men jag lyckades somna om till ungefär halv 8..

Idag har jag myst med Saga medans Lovisa red Maxido,mycket mysigt hon är så liten och så himla snäll♥
Man blir ju nästan lite sugen på att skaffa en liten skrutt,men de får vänta ett tag!

, klockan är efter tolv

fullt hus igen här hemma,dåligt humör har jag varit på med mickan gjorde mig glad såhär till sängdags med sina kärleks förklaringar och planeringar till sommaren,big love too you my friend
ingen semla vart de,inge gott alls, men så kan de vara.. Har hängt med Lovisa en stund idag med vi gick och handlade sen myste jag med lilla saga♥ hon är ju för go.

Imorgon ska jag mysa med mickan till kvällningen med god mat och någon film sen ska hon natta över med mig,älskar sällskapet! Just nu har jag Jamie & Faith här i sängen men båda sover så jag tänkte slå igång en film " The time traveles wife" den som inte sett den MÅSTE se den.

, beställt från h&m

, Seeemla

Ikväll blir det bakning och de ska bakas semlor eftersom vi ska ha myskväll här hemma ikväll med massa gott och skräckfilm och Jamie&Fia ska sova över.myyys!


, Tisdag

.. Idag har fia hängt här hemma och medans hon tittade på småstadsliv för första gången så passade vi på att måla väggen i köket och kökssoffa, Blir riktigt snyggt jag jag meddela er nyfikna där ute!
Vi har också luncha en sväng med en pasta,bacon gratäng och yatzy och såklart en kaffe!

, ett stycke nytt



detta snygga smycke fick jag idag, style by Sabina

, me today

, gotte

Igår va de en massa bra på teven så vi bunkra upp med massa gott också till de sista programet "Big brother" ..
Idag ska jag måla våran kökssoffa,köket ska målas och imorgon kommer dom nya möblera,äntligen! de kommer bli så fint i vårat kök,hihi.. 

, 20.11

Har haft fullt hus hela dagen här hemma med kaffe,kladdkaka & yatzy!
är helt slut i huvudet just nu och är så trööött...

ikväll är de mycket bra på tvn,Halv åtta hos mig,familjen annorlunda,de okända,big brother!
sen är de nattinatti för min del,skönt söö!

ett stort plus är att min älskling faith är äntligen hemma hos mig! ♥

, matlagning på g

Idag blir det stektris med ägg,grönsaker och kyckling i wookpanna,så jääääla gott och de svider av hunger i magen,hihi så de är ju tur endå att sabbe är så duktig på sån här mat & vill laga de till oss, senare kommer Fia,Jamie,Elin hit och fikar lite och spelar yatzy och kaffe,gött sööö!!



,en liten önskelista från Ikea

, Måndag

Somnade rätt sent igår men filmen "the switch" va riktigt bra,så 5 av 5 toast!
Sitter just nu vid köksbordet och dricker en kaffe och kollar runt lite,tänkte titta på lite jobb som jag kan söka med,så har jag ju gjort någon nytta idag! Om jag känner mig själv rätt så hänger jag hos Fia lite senare med yatzy&kaffe,rätt skönt tidsfördriv! Men nu tänkte jag titta lite jobb så ni får ha en härlig dag på jobbet / Lovet :-)

, the switch


.. som alla andra kvällar så blir det film & ikväll blir de the switch

, en smula saknad

saknar min lilla tjej nå fruktansvärt,speciellt när hon gör som hon gör på bilder,ligger o drar sig på golvet är överlycklig och vet inte vart hon ska ta vägen så hon skäller till av lycka sen springer längst benen på en hela dagarna, gosch va jag saknar de nu! & en extra stor saknad är de i min stora säng utan henne som ligger raklång över hela över täcket och vägrar flytta på sig, först när man puttar på henne slänger hon bitch blicken o sen lägger sig till rätta och sen får man själv komma på något smidigt sätt att krypa ner på. de är kärlek de ♥


, big brother

Har precis tittat på big brother och herregud endel va ju total blåsta och endel helt okej,de återstår och ser vilken som klarar de här,webb killen längta ju hem redan från första sekund då blondinen klev in!Haha..
De som suger rätt hårt är att Big brother börjar 22.00 varje dag,rätt sent!

Nääru nu ska jag ta sion under armen och bädda ner mig i min säng,underbart!

, carbonara

Vid två tiden kom mickan hit och luncha med mig och Jamie, Carbonara fick de bli med smält ost i ugn..
efter de blev de kaffe & yatzy mycket trevligt måste jag säga, snart kommer Fia hem och de är dax för mig att packa ihop och bege mig hem igen,lite tråkigt faktist men rätt så skönt!

Ikväll väntar solsidan & big brother,som jag längtat!



, me today

, Söndag

Har sovit som en jävla röv inatt,vaknade vid 5tiden av att Jamie stod vid sängkanten och sa "hanna,hanna" sen har jag vaknat till och från att jamie sparkat mig i sömnen, Gulliver's travels sög,tråkig och dryg enligt mig! ingen film jag skulle slänga ut pengar för och gå på bio och se,icke! Jamie ska nu sova middag och jag väntar in Mickan,hon ska luncha med oss sen blir de nog några parti yatzy och en kaffeslurk!


, gulliver's travels


Yes,Nu blir de mer film & nu ska jag bädda ner mig till gulliver's travels , har ni sett den?

, due date


Igår kväll tittade jag och mickan på due date och herregud va vi skrattade Zach Galifianakis (?) är en riktig jävla stjärna,från baksmällan i samma roll,helt vrickad och efterbliven! ni som inte sett den måste ju se den, hihi

, skumbad

, Lördag

vaknade upp tidigt imorse av att jamie slagit igång tvn,klev upp och gjorde iordning frukost,drack kaffe och spela yatzy med mickan och sedan hem igen till mamma, Senare kom ewe och hämtade jamie för att åka på middag i månkarbo,så jag mötte upp Lovisa och lilla Saga och gick hem hit och åt Mat,spela yatzy och massa mys med Saga!
Jamie sover nu så jag sitter och tittar på välkommen åter,sen är det måns möller! ååh innan jag sover ska jag ta mig ett skumbad och tända massa ljus.


Hon är ju helt underbar,så snäll & söt! ♥

, Fredag

Sitter just nu på bondegatan och hare gött,har ju skaffat mig en liten lya för ett tag!hehe,typ 3dar!
äter nappar och dricker cola med mickan,Vi har ätit tacogratäng och myst med Jamie,handlat och hämtat på dagis, en underbar dag helt enkelt,kvällen fortsätter med film och ett skummbad!

Vad gör ni ikväll?, har sett på facebook att hälften iaf dricker öl och har sköjj!
Nej nu ska jag bada Jamie sen blire soffmys!


, trött tjej

Gud va jag är trött och slut i kroppen ,tänkte se klart på filmen först innan jag knoppar "sweet home Alabama" ... Har hängt hemma hos fia hela kvällen och spelat yatzy och druckit kaffe ,ja de vi är bäst på! Äää godnatt

,


, thai

Nu har vi varit och pumpat på gymmet och efter de vart vi alla sugna på thaimat,
sagt och gjort,sabina står får lunchen idag och de ska bli riktigt gott! och för er som undrar så öppnar thai (itierp) 1 Mars!
.. Senare ska vi gå hem till Fia på kaffe & yatzy! gud vilka roliga dagar man har,haha! geee mig ett jobb!!!



, Torsdag

Godmorgon allihopa! har ni sovit gott?
jag har sovit som en kung med faith på magen,henne är den enda jag älskar att sova med,eller ja bortsett från att hon snarkar och vägrar flytta på sig när man knuffar på henne.. men annars är det mysigt!

Ska snart dra på ett gympass med syrrorna och sen hem igen för att fortsätta tvätta!
ni får ha en trevlig dag,de är ju trotts allt sol ute och inte alls lika kallt som de har varit tidigare iveckan!

, American pie

Ligger i soffan efter en lång dusch ,känner inte alls för att sova just nu så jag ska titta klart på filmen sen hänga tvätt och slå på en till film! Nej nu ska jag pussas med mina älsklingar!natti

, Onsdag

Dagen började med att jag skulle kliva upp för att dra på ett gympass men icke,Först kom Mandy sen ramla Mickan & Jennifer in, Kaffe vart de och en massa prat,efter alla dragit åt sina håll vart de jag&mickan kvar så jag fixade hennes naglar,satte fast ett par snygga lösnaglar och målade dom rosa/lila med några snygga blommor! riktigt snyggt,så jag passade på att göra om mina egna med,rätt okej,slänger upp en bild imorgon!


Jag&mickan har mest degat hela dagen med yatzy ,matlagning och tittat på småstadsliv och skrattat ihjäl oss.
tycker om den kvinnan riktigt mycke ja de skaru veta din gamla käpphäst!


Nu sitter jag vid köksbordet med miah och syskonen,färgar hår och nagelfix!
själv så väntar jag ett tag mer kan jag tyvär inte meddela er! nej nu ska jag umgås sen dusch och fiiiilm!

, heartbreak hotel

Efter en lång dusch ligger jag i min nybäddade säng med faith och tittar på heartbreak hotel!är riktigt trött så kommer nog somna snart,natti

, haha

jo,jag kom på ensak jag inte visade er igår,
jag satt som vanligt klockan 9 vid tvn och tittade på de okända ,dom var i nå gammalt hus,nån skola eller va de va,jag hängde inte riktigt med men,de här missade jag dock inte.haha dom lär ju skämas när de visades på tvn att dom inte hade suddat ut de på tavlan eller dom kanske inte visste om de för han va ju trots allt bara ägare till byggnaden. hihi


, meeh



Tänk om jag ville spå mig en sista gång då?

, boxning

ligger i maffes rum och glor på när dom boxas och verkar köra all in för de,
men jag ska strax upp för att titta på tv och sen blir det film!


, Tisdag

Dagen började med ett gympass,vilket inte vart så seriöst!ingen av oss va väl på humör för de så vi får ladda om till nästa gång istället, Nu sitter vi hemma och jag håller på och lagar mat och idag blir det Lax & pressad potatis med hollandaisesås!

sen får de bli ett parti yatzy och en kaffe!

, big brother

ni har väl inte missat att big brother börjar igen?
för er som gjort de så börjar de på söndag 21.00 på tv400 den nya kanal 11!

, 21.53

Idag har jag spenderat hela min dag med min kära mickis,vi har fikat och spelat yatzy och ätit makaroner&köttbullar,sikken kärleks middag ;-) men vi har hunnit myst isängen med ikea katalogen också och drömt oss bort för en stund, när mickan åkte hem drog jag till fia och fortsatte spela yatzy med dom och drog en till fika.haha!

just nu tittar jag på de okända,sen ska jag bädda rent och duscha och krypa ner till någon bra film,känner att min huvudvärk börjar smyga fram igen så de känns som att en kopp te skulle sitta fint till filmen.


har även bakat kärleksmums idag till mina kära.♥

, Alla hjärtans dag

antar att de är idag man måste vara extra snäll och berätta för alla hur mycket man älskar dom men de gör jag så gärna,sen firar ju pappsen bröllopsdag idag å!
Nää ska man få sig nått imagen sen ska man väl gymma nån timma!


Titta här då va ja fick av min mammi♥

, burlesque

Sabina har dragit sig hem och alla andra har lagt sig,
måste säga att ja blir besviken på solsidan,de är lixom inte lika kul längre som de va förr men jag hoppas de blir bättre snart,te x Ove va ju inte med idag?va hände med honom?,ää bara hoppas på att de blir bättre.

Annars idag så har jag och sabina spelat yatzy och bakat pizza,robin kom förbi han också!
men nu ska jag titta på burlesque sen lär jag sova.

, femton minuter en kvart ..

nu är pizzorna inne i ugnen så vi sitter med kurrande mage och väntar.
och snart är de ju solsidan också,fifan så fint!


, pizzzaaa

ska snart dra mig till affärn och handla lite till pizzan,
känner dock inte alls för att gå ner med tanke på att jag är bakfull som ett as och mår illa.
men va gör man inte för bakfylle kääk!

, mår som en påse skridskor

usch så dåligt jag mår,allt bara snurrar och jag vill bara sova och vakna upp och må bra!
ska fördriva tiden med 112-på liv och död repriser nu ett tag framöver idag!
ikväll ska vi baka egna pizzor och titta på solsidan & wallander ha en lugn och skön söndag för de behöver jag,hiih!



, Lördagskväll

Idag har vi vart i full fart hela dagen och avslutade med en tacotallrik.
ikväll låter de som att vi ska dra på oss party kläderna och korka upp,blir lite hemmafest här i byhålan!
så ni får ha en trevlig kväll för de ska jag ha.


, ugglan och tiger


Jag har blivit helt besatt av ringar och jag älskar att bara glida runt på internet och titta på dom och såklart att bära dom,den här ugglan och tigern finns här

, tiden läker alla sår?


Tills jag märkte att en sårskorpa hade lossnat under ögat och jag har en stor grop ner,eller ja ett hål ! kommer de alltid att vara så? eller kommer de att läka ihop? .. - haaaaallllåååå nån som vet?
men annars så tror jag väl att de ser rätt bra ut efter stygnen gjort sitt.hmm

, Lördag

solen skiner och jag önskar mig en skoter och ett korvpaket med en massa vänner,tänk så härligt en dag som denna. Nåväl jag sitter vid köksbordet och har precis ätit frulle,Martina provar på en ny grejj med sina naglar,hon droppar i nagellack i ett glas vatten sen sätter man ner nageln där och sen har man en coool nagel! pröva vettja.



,

, sikken fredag

dagen började med att jag va ner till sjukhuset för att ta bort mina stygn,och ont som fan gjorde de i näsan kan jag lova,inget jag gör om!
hem igen och satt och gjorde fula bilder med mina syskon och mammi,drack kaffe sen jobbade en sväng!

på kvällningen kom Fia & Jamie hit på middag,kött&potatisgratäng.
efter blev de kaffe och yatzy. och nu blir det yes man och bravo juice!

, ett stycke smycke



dom här fyra skönheterna skulle göra mig lycklig just nu om dom satt på mig.
tyvär är inte ekonomin de bästa för tillfället, en annan gång kanske!

 KLICKA HÄR om du vill komma till hemsidan.

, glad tjej

ska strax jobba och sen ska jag hem och hjälpa martina med alla sina kläder!

, bildbomb!








, mitt riktiga jag!




hahahahahaha

, prinsessa

som ni kanske har märkt tidigare så är jag lite små kär i svenska ungdomsfilmer mest,men helst svenska filmer,ska de vara engelskt ska de va skräck eller humor och de gör ju jim carrey bäst och han fick mig faktist att skratta till ibland men jag tror de va för att mickan kom över på en kaffe innan och livade upp stämningen,jag varnade henne de första jag gjorde att jag inte alls va på humör men med hennes söta leende fick mig att må bra under hela stunden hon va hos mig,efter hon åkt vart jag på dåligt humör igen men försökte le och va trevlig under maten endå,kul tjej? haha.

neru,nu ska jag titta på "prinsessa" dock aldrig heller sätt förr,spännande!


, black or white ?

, bruce den allsmäktige



Jim carrey gör mig alltid på bättre humör för han är ju så sjuk i huvudet så man inte kan hålla sig för skratt,ska ge de ett försök om han får mig att skratta idag som alla andra gånger.

, alldeles för deprimerad

vet inte vad de är men jag känner mig inge bra varken ut eller in.
allt är fult allt är dåligt och jag förstår ingenting,hoppas de bara en en kort period för sånt här orkar inte jag med längre,jag blir irriterad för precis allt ,men ibland har jag all rätt i världen att bli irriterad som tex igår när jag hade stor städa köket och lämnade de hur fint som helst,åker iväg och kommer hem efter ett par timmar och vad är de som hänt i köket då? jo de va skit överallt de va mat på spisen och massa disk,matrester på bordet och allt va bara piss ,usch så arg ja blir! när någon tar mina saker eller rör om där jag har städat då kan ja inte hålla ilskan inne,de brinner i skallen och jag blir vansinnig! jag tror dock de hållt i sig ända till idag.

nej nu ska jag bädda ner mig isängen till en film för jag orkar seriöst inte vara bland folk,idag!

, en enorm jävla saknad

min kropp är fylld av en massa jävla känslor och jag vill just nu stå högst upp på ett berg och skrika ut allt,jag vill få ut allt och bara spola tillbaka tiden men jag vet endå att de inte går och de gör mig ännu mer argare och ledsnare. ett stort jävla tomrum som bara ekar efter dig,min älskade! jag skulle göra allt tusen gånger om bara jag fick se dig engång till ,de ända jag ser framför mig är dig när du ler och sitter vid köksbordet och skrattar åt nått dåligt skämt du just dragit,jag vet att jag inte ska spola tillbaka true colors hundra gånger och fälla en massa tårar men jag gör de endå,på något sätt mår jag bättre utav de och de känns bättre efteråt fast de inte borde de för du är ju inte här.kan inte förstå vilket jag aldrig kommer att göra,jag tänder ljus och tänker på dig hela dagarna och drömmer mig tillbaka när du tvingade mig att krama dig för att du ville känna kärlek,varför ,varför är det såhär?ingen vet och aldrig kommer jag få ha dig i mina armar igen.

jag kommer ihåg när vi stod i köket och du bad mig att krama dig för att sedan berätta hur kramen va,för att du ville veta hur du kramade och om de va mysigt ,jag va killen och du tjejen du ville få bekräftat att dina kramar va godkända utefall du skulle krama någon kille nångång och kramen inte skulle vara dålig,men egentligen ville du bara ha en kram för att du skulle få närhet som du alltid ville ha, eller den där gången du kom hem från krogen as packad och lag dig i min säng och somnade tätt intill mig och snörvla och slaska i mitt öra och sedan fick ta en massa skit dagen efter från mig,och varje gång vi sågs frågade du alltid om jag fortfarande va förbannad på dig för du lagt dig i min säng,jag va aldrig arg på dig mitt hjärta!fan va jag saknar dig,jag vill att du ska ligga i min säng efter varje fredag-lördag när du alltid va ute och härja på heartan!

saknaden blir allt större för exakt 6 månader sen satt du i min soffa och log och drog dina rövar historier och skämde ut maffe inför kidde, 6månader utan dig och jag förstår fortfarande inte.



du kommer alltid va de lilla extra,
jag älskar dig min ängel ♥

, två fjädrar i ett



finns i Karma Smyckens webbshopp

, PUUUUSSSSSSS

Idag har jag hängt hemma hos fia som alltid och ätit mat och spelat yatzy med en kaffe!
nu tänkte jag ta mig en dusch och lägga mig isängen med faith och titta på puss,tror inte jag sett den förr så de är alltid lika kul med nya filmen annars så brukar de bli så satt tomten är far till alla barnen sätts på.haha!

nej tack för mig.

, Tisdag

Min dag har jag spenderat hos Fia med yatzy,kaffe & stuvademakaroooner.
Nu ska jag titta på film och sova och imorgon blir de häng hos Fia igen..

såren börjar läka fint,man ser ärr runt om såret under ögat så de börjar dra ihop sig,näsan gör bara ont och jag ser inte fram emot att ta bort stygnen för de kommer göra ont.buuh!


, måndagskväll

idag fick jag en jätte fin bukett blommor av Maria,sikken sötnos!
blev så himla glad, " som ett plåster på såret " hih, Vi har ätit tacos och pratat gamla minnes från när vi va små,alltid lika trevligt .. ska ta en dusch sen burra ner mig isängen med en kopp te och titta på film med mina slapptaskar!



, ömmar och svider

vaknade upp med värk och kände mig uppsväld under ögat och ja de va ju så de va med.
just nu ömmar de och svider mest inäsan när jag hostar eller gör en rörelse med ansiktet,knaprar alvedon och försöker se glad ut över mitt trasiga nylle men som tur är läker de ihop och allt ser normalt ut igen (I hope)..


just nu har jag och martina storstädning på dagens schema,så nu ska jag ner och dammsuga och tvätta!


, myskväll

ligger i soffan och tittar på Wallander-skulden och myser med både faith och sion,
mitt ansikte ömmar och de kliar i såren ,jag försöker låta bli men de är riktigt irriterande.
.. efter filmen ska jag ta mig en dusch och lägga mig isängen och mysa me faith.

, Söndag

har precis klivit upp ur sängen,mandy kom hit med godis och en nalle åt mig,söt hon är!
jag mår bra efter igår men de gör ont satan i ansiktet,jag har fått sy på högra näshalvan och under ögat,
Idag ska jag bara vila och äta tacos till solsidan,heddå!


, för ett stygn

Jag ligger just nu i en säng på akademiska och har de allmänt lång tråkigt ,väntar på en kirurg som ska komma och ta hand om mig,anledningen till att jag ligger här är för att jag blivit biten av en hund och halva (högra) näsan är av och ska sy's igen!har legat över en timme nu men tycks inte få någon hjälp här int'e!

, svanbygrillen

har varit på grillen med sabbe och ätit burra med Fia och gjort henne sällskap medans hon jobba.
ska snart duscha och göra mig klar för en kväll ute hos Mandy med trevligt sällskap.



, Lördag

mår seriöst som en påse skiiiit! mitt huvud dunkar och jag är allmänt seg och träningsvärk i magen på de också,men kul hade jag igår och idag är man tvingad till att korka upp igen men de kan ju bli kul de å, men nu ska jag göra mig iordning sen gå ner till svanbygrill och hälsa på Fia och dra en burra!



, 04.00

har kommit hem ifrån krogen precis o mina fötter väärker och gör ont men istället för att tänka på de ska jag mysa med min faith och kolla på film och sova ..

, halv 6 hos sabina

I onsdags va de sabinas tur att bjuda på mat och på menyn var det :

Förätt: Toast skagen.
Varmrätt: Köttfärspaj med, champinjoner, paprika, soltorkade tomater & tomatpuré.
Efterrätt: ckoklad & kaffe mousse med sockeröverdragna bär.




, mot Stockholm

Sitter på tåget nu och en jobbig liten fjortis sitter och sjunger högt och falskt och samma låt om och om igen, men snart är vi framme så då slipper jag den sopan! Tack o hej!

, Fika

Mandy & Evelyn är här och fikar och pratar lite,
snart ska jag åka till Stockholm med Mickan och ha en trevlig dag tillsammans.


, 20.50

är så mätt efter kvällens middag hemma hos Sabina,maten va riktigt god.jag ärså stolta över alla som kan laga sån god mat! imorgon tar vi en pause och drar till gymmet istället och sen ska jag till stockholm men vi får se hur tiderna blir och om de går ihop,känns som att stockholm saknar mig och jag saknar de en smula också, Min kära syster ringde mig idag då den 25feb ska vi systrar ha en liten "syskonhelg" i stockholm hos våran älsta som vi inte träffar så ofta,jag gör men inte sabbe&maffe så de ska bli riktigt kuuul.

ska strax bädda rent isängen och ta en dusch,för inatt ska jag sova gott!



iövrigt är jag så trött på kylan,snön och all jävla is! de går ju inte att gå ut utan att slå på rygg och sedan inte kunna ta sig upp för att man ramlar igen som bambi på haaaaaal issssss!


, ååååååh sooooopa!

Nästa gång du ska komenterar kan du väl tänka på att använda ett annat IP-nr?


, gårdagens

igår var det som sagt fia som stod för middagen och hennes meny bestod utav;

Förrätt: Toast med smör & grädd stekta kantareller.
Varmrätt: Laxfilé i ugn med fetaost  & räkostsås, pressad potatis & kräftstjärtar.
Efterrätt: Pecanötspaj med vanijglass.




, less

Är så förbannat jävla less på er "anonyma" vågar ni inte stå för vilka ni är? Och vad har du fått bantar ifrån?för att vi börjat träna? ... Känner lite avundsjuka i luften ja för du lär väl aldrig bli bjuden på en trerätters eller ha råd att bjuda nån! Sköt ditt så sköter vi vårat :)

, en trött tjej

Är helt slut och har åter igen en förbannad huvudvärk.
ligger redan isängen och ska strax sova för imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stan på en väldigt nervös sak men väldigt roligt ska de bli. Idag va de Fia som stod för middag och hon serverade till förrätt en rostad kantarellmacka. Till varmrätt laxfilé med pressead potatis och räkostsås, efterrätt pecannötspaj,verkligen jätte gott och imorgon är det Sabinas tur,ska bli spännande :)


nej,godnatt hörrni!

, 13.40

kom precis hem från gymmet och ska snart hem till fia,
idag har vi fixat gymkort med så nu är det bara pumpa! & idag är det också en såndär bra dag då bara bra nyheter kommer,men också väääldigt dåliga nyheter som gör minus på allt,de ända vi kan göra är att hoppas!


nej nu ska jag duscha och göra mig klar för att gå till Sofia!

, Tisdag

Gud så skönt de va att somna innan klockan 10 igår kväll , har aldrig varit så trött tror jag och mitt huvud höll på sprängas i tusen bitar! Uppe va jag klockan 7 idag och har suttit och pratat med Fia vid köksbordet. Vi ska gå och gymma sen!
Idag är det fia som bjuder på trerätters middag så jag kommer att hänga där hemma hela dagen idag!


Nu ska jag ut med hundarna sen ska jag titta klart på filmen som jag somnade till igår.