30 april 2011

Igår kom Emma&Jannice hit så vi tittade på tv,målade naglarna och färgade hår och hade de mysigt, 7imorse klev vi upp och började göra oss iordning och tog tåget in till Uppsala,gick runt nere vid ån innan vi slog oss ner vid en ute servering istan med hela vålagänget! hade riktigt trevligt och blev sådär lagom full,men nu är jag hemma igen och har blivit nykter,ska duscha och handla innan tjejerna kommer hit igen och vi kör om!! hoppas ni alla får en riktigt trevlig valborg!



min vackra lilla böna



Gud så söt hon är mitt lilla hjärta♥

fredagshäng


.. just nu hänger jag i soffan med en breezer och en skål chips framför filmen på 4;an efter de blir det big brother,måla naglarna,duscha,fixa bland foton och film! Jannice är påväg hit med så ikväll blir det mys!

15.52

Mickan är på ingång,vi ska gå och handla på engång ,sen laga iordning mat och bara hänga på ballen med en varsin kaffe, Idag har jag tvättat,och jobbat en liten sväng sådär..

Senare ikväll kommer emma & jannice hit och sover kvar hoppas jag,för imorgon kör vi! & jag ska tvinga mig till mandy mot kvällningen för nu är jag sugen på all-in-fylla!ingen kan som vi!

Nä nu ska jag hänga upp sista tvätten för idag sen blir det som sagt affärn med mickan. pz

29 april 2011

nyvaken och är på rätt bra humör,har slängt i en maskin tvätt som jag nu väntar på!
ska städa lite,handla o grejja hela dagen sen får de bli lite god mat till kvällen med mickan,(emma,jannice?)..

Solen skiner men de blåser ganska kallt så jag hoppas de lugnar sig lite så man kan sola en sväng,jobba ska jag göra med klockan 2. Jaja nu ska jag få någonting i magen sen hänga tvätt!


tvillingarna som delar hjärna

sitter och kollar på 4;an- Tvillingarna som delar hj... . när jag såg hur dom skrek när dom fick sprutor börja mina tårar att spruta istället,småttingarna då,dom delar hjärna och därför kan dom inte separeras! så jävla hemskt...
ska väl försöka kolla igenom hela programet och sen in i duschen innan jag lägger mig,

Imorgon måste jag städa,tvätta,köpa alkohol,handla och umgås med min fina vän!
På lördag har vi inte så jätte stora planer,de blir väl Uppsala först,hem och grilla och supa sig snygg någonstans,ja ngt sånt lär de bli!

shopping


+ en ljusgul t-shirt från Gina tricot,och ett läppglans från H&M!

stockholm

Har haft en riktigt bra dag,vi starta först dagen med brakfrulle och kaffe,gjorde oss iordning och tog tåget in till stockholm för massa shopping och mat! kan visa er senare vad som fick följa med hem!

Nu ska jag göra iordning ngt att äta sen blir det dusch och soffan!

28 april 2011

Sitter på tåget just nu mot Stockholm,tänkte shoppa med mickan till sista april,så jag hoppas jag hittar ngt snyggt att ha på mig :) ,vi ska även äta en bit mat och njuta av solen och all shopping! Hörs sen

nail polish by H&M


Dags att fixa naglarna,älskar mitt blåa nagellack från H&M!

östhammar-6timmar!

Jag är riktigt riktigt trött efter en hel dag i östhammar tillsammans med pottan.haha! Vi har åkt bil,lekt i lekparken,vart ner till båthamnen,ätit godis,druckit cola,ätit på sibylla! Ja en massa gjorde vi ju men klockan gick så segt, Vi väntade på mandy för hon skulle köra halkbanan ,de kanske jag glömt att nämna! Men hon klara de :) Duktig hon,så nu hoppas ja bara att hon tar tag i körkortet!


.. ä jag bara sitter och gäspar så jag ska ta mig en dusch och lägga mig på soffan! Ikväll blir det mat senare för nu är jag mätt av allt godis jag åt på vägen hem!


27 april 2011

Godmorgon!

Sitter och väntar på att få dra iväg till östhammar en sväng nu på fm med Mandys,
har ätit frukost och tagit en promenad med sion nu på morgonkvisten.

Nä ni vet vart jag håller hus hela dagen så nu ska jag borsta tänderna sen dra mig!


23.05

Sådär då va big brother slut och jag är inte de minsta trött,ska ta mig en dusch och plocka undan lite på rummet och kanske slå på en film! Imorgon ska jag till östhammar med Mandy för att träna magmusklerna lite,haha!!
Så jag hoppas att vädret kommer att vara bra eftersom vi ska vara ute :)

hejpa!

19.44

hej och godmorgon,nyvaken!
jag och mickan tog en liten tuppis efter maten,Eftersom att hon ska ut o jobba natt så ville hon sova någon timme så jag haka på och somnade på engång!

Just nu dricker vi kaffe och läser en massa tidningar som vi köpt idag medans vi färga håret.
nej nu blire kvällsfika!

.. klart!


har färgat håret och grejja så nu får de se ut såhär tills de bleker sig själv lite i solen!
är väl lite halv nöjd sådär, men nu får de se ut såhär :)

26 april 2011

jag och mickan höll på och skita på oss inatt efter att vi kollat på Paranormal Activity 2, filmen va riktigt seg ibörjan men på slutet vart de fart, Idag ska vi färga mitt hår och hoppas på lite sol men först en frulle och kaffe!





Paranormal Activity 2


.. Inatt har jag besök i lopplådan av melis & vi ska titta på Paranormal Activity 2,Ska hålla om henne så jag inte skiter i brallan hela natten. nä hejpa!

... två till

Kan bjuda på två bilder till från dagen,Robin är ju inge annat än snygg i sin nya frisyr!




grillat och cyklat!

På kvällskvisten kom mickan hit,så vi grillade och har tagit de lugnt på ballen,
vi har cyklat en sväng och handlat,färgat mitt hår och jag har gjort 5st matlådor åt Robin!

Nu är det dags för kvällsmackan och big brother!



sov gott hjärtat




Har varit till söderfors och tänt ljus hos steffy med mandy,micke och sabina <3
saknaden blir allt större,vårat lilla hjärta♥

.



som vanligt måste jag bjuda på bilder med dålig kvalle,Men idag kör jag på svarta leggings och ett mint grönt linne från bikbok!

sion


kan inte tänka mig att de va så skönt att sova sådär,men han tyckte tydligen de och låg sådär ett bra tag tills någon av oss flyttade på oss.haha!

25 april 2011

Godmorgon allihopa!


Igår kom jennifer hit så vi grillade hamburgare och satt ute och pratade och drack kaffe,jag fixade naglarna duscha och fika sen tittade vi på big brother,helt sjukt att roddan åkte ut,speciellt när han satt emot madde!

Idag tänkte jag sitta ute,håller som vanligt på och tvättar,tänkte därmed städa i tvättstugan och bland alla kläder.
mickan kommer hit sen med,vi ska grilla och dricka kaffe!


Nej nu tänker jag sätta mig ute ett tag..

.. just nu





24 april 2011

bakfyllan börjar lägga sig,har precis kommit efter att ha ätit mat på brorsans med maffe och kidde.
igår åt vi grillat här hemma,en liten påskmiddag och sedan drog jag iväg till Caroline och satt ute tills de blev mörkt och drack,vi drog vidare till Daniel på fest,efterfest ja vet inte vad,haha hemma va jag iallafall fyra inatt!

Ska ut och sätta mig nu med en kaffe och läsa nån blaska på nätet,hänga upp tvätt och bara vara!
Jennifer kommer hit ikväll och sover över,myspys!




Höll på som en tok igår med all mat,gott och fint blev de :)

lördagskväll

är nu redo för en kväll med lite alkohol,vad kvällen senare har att erbjuda återstår..
jag som inte skulle dricka ,men de blev ju som de blev :)

massage

ligger på golvet och får massage av maffe och hare gött.
ikväll blir det middag med familjen och lars & kidde, senare bjuds de på partaj!

Voltaren


Lars kom hit med en salva emot smärta i muskler och leder, Nu ska jag prova om de hjälper i nån dag annars blir det sjukan för mig.

lillpungen

är just nu hemma hos fia,jamie kollar på barnkanalen och jag fixar pizza till middag,efter de blir det ett bad och mys isoffan med lillpungen! hoppas ni alla får en härlig kväll i solen!

bara fredagsmys för min del


snäll som man är

snäll som man är ställer jag upp som barnvakt idag igen, eftersom min rygg inte vill bli bättre så är jag inte så taggad på att dricka och dansa sönder den ännu mera,så jag får va nykter och bara hoppas på att de blir bättre helt enkelt,ska packa ihop en väska snart för ikväll sover jag inte hemma! ska bara ta de lugnt och vara för mig själv! så deprimerande och skönt,men jag kan ju bara vara glad att jag inte kommer må som en påse skit imorgon som vissa av er kommer göra :)

22 april 2011

ligger isängen och kan knappt röra mig, i snart 4dagar har min rygg totalt krascha ihop,kan knappt klä på mig själv eller gå fram eller sitta som en normal människa,inga tabletter funkar eller någon salva,dags att ta sig till sjukan snart och se över problemet,har haft ont i ryggen i flera år ,de kommer och går men nu är de nästan värst när man ska behöva fråga någon om hjälp med att klä på sig.. 

helgen blir lugn för mig med tanke på min rygg och ork,jag laddar hellre till sista april men vem vet någon jävel kanske lyckas övertala mig! men nu ska jag ta faith och sion och gå ut,försöka kan man ju!

en massa mys.

Ska strax flytta mig från soffan till sängen där en mysig liten kille ligger så sött och sover,ska burra ner mig bredvid och pussa på honom medans jag ska titta på baksmällan,haha jag skrattar bara av tanken när dom vaknar upp utan tänder,en bebis i garderoben och en tiger i badrummet,de vore väl rena mardrömmen de att vakna upp till allt de.

Nää nu ska jag lägga mig så vi hörs imorgon! Puss

mary kay


Mary kay-night cream.
riktigt bra kräm,huden blir jätte mjuk och fräsch!

the hangover



Kommer aldrig sluta älska baksmällan,tusen gånger om och jag lessnar aldrig!

21 april 2011


hade en riktigt kul kväll igår,va först hemma hos mig och förkröka innan vi tog tåget till Uppsala och dansa loss..

redo att korka upp!



ikväll kör jag på min nya kavaj från hm,vitt linne och leggings från gina! samt guldring+guld halsband från ur&penn.
vi ska äta en bit mat,njuta av sällskapet och sedan dansa vidare i Uppsala!

ha en trevlig kväll allihopa :)

.


Vi skulle ju grilla idag,så kommer värsta molnet och säger regn,turen har man alltid på sin sida (jovisst). Va även riktigt sugen på Bj ikväll,men man skulle ha biljett sen har inte mina pengar kommit in än,såja.. jag vet inte ja!

Men tjejerna kommer hit iaf så vi ska äta middag och dricka lite jordgubbsvin iallafall, vädret kan inte hindra mig för att ha en trevlig kväll med brudarna iaf! =)

.


vanilla coke

sitter just nu ute på ballen med en läskande coca cola vanilj, kan vara den godaste colan!
har varit på banken och hällt i alla mina mynt och fick då se att 539kr trilla in på kontot, fint såhär till påskhelgen!

nu ska jag fortsätta att njuta av solen och hänga upp lite tvätt ute,



fyra år till


igår/inatt fick de bli "fyra år till" en liten gayfilm helt enkelt, 2 av 5!

23.24

ligger isängen och grubblar över om jag verkligen är så trött så jag ska sova nu eller om jag faktist ska slå på en film,har ju sovit ungefär 2timmar på dagen efter maten och en fin bränna på överkroppen har jag fått me.
vad har hänt mer? jo,jag va ut i skogen mot kvällningen med mamma och sion och plocka lite påskris och blommor! de är så mysigt att vara i skogen och speciellt nu när det börjar bli varmt, Mickan har hängt här idag med,plattat mitt hår sen har vi målat naglar och kramats i min säng!

Börjar bli ont om bilder här i bloggen igen men de ska väl vi kunna ändra på,  Imorgon blir det grillning med mina söta flickor som jag inte träffat på jätte länge nu,eller ja mickis 19årskalas men innan de va de typ hundra år sen,så då skulle jag kunna fånga några fina bilder till imorgon! Men nu ska jag kolla om de finns någon bra film så vi hörs imorgon! Sov gott!


19 april 2011

Vaknade med solen rakt i ansiktet,tomt som de är utan hundarna har jag pallrat mig upp endå,annars drar man sig alltid någon extra minut med dom, Just nu sitter jag ute i solen och ska strax fixa frukost..

tror sabina kommer hit snart och gör sällskap men de gör mickis också sen så jag har nog något att fördriva dagen med, ska ta tag i att städa lite i köket med innan, ja kaffe och lite nybakat blir de idag med trevligt sällskap!

känner ni ruset ?

till det som är vackert


Katarina, 20 år, från Göteborgs utkant, vinner av en slump två biljetter till en premiär på Konserthuset. Hon har aldrig varit på en klassisk konsert förut men till både sin och sin killes stora förvåning träffar musiken henne rakt i hjärtat. Hon lyckas ljuga sig till ett jobb på Konserthuset. Den högkulturella världen lockar. I en relation med den gifte dirigenten Adam och en önskan att skapa sig en ny identitet, gör Katarina nu allt som står i hennes makt för att få stanna i den nya världen.



Nu blir det film sen sova för imorgon måste jag hinna njuta lika mycket av solen som jag gjort idag,sen kommer nog mickan hit på en kaffe och lite nybakat!

kvällens drog!

utan dig har jag faktist inte en chans

Har haft en riktigt bra dag idag, har suttit ute hela dagen med mickan och bara pratat och tagit de lugnt,
vi tog cyklarna till macken och köpte glass sen vidare ut till Sabina och satt i solen..
vi har lagat mat och bara njutit helt enkelt, Har duschat och mandys va hit en sväng men nu blir det tv och bara dega i soffan. tack för mig!




ge inte upp hoppet,jag finns här för dig!

18 april 2011



vakna upp pigg och glad,mickan ligger fortfarande och sover,min kamera på datan suger ju de blir så himla mörka bilder fast den står på standard.. jaja de är fint väder och blommorna börjar blomma. Nu ska jag fixa frulle och riva på lite kaffe,slänga i en maskin tvätt och njuta av de fina vädret!

helt underbart!

har varit hos caroline på en kopp kaffe i solen och varit ute och handlat,
nu har jag städat och tvättat klart, Ikväll blir det bara mys och dagen fortsätter i solen! helt underbart,nästan 20 grader ute,wiho!


 

17 april 2011

Igår hinka jag öl hade trevligt ,vart inte för full så ja tog cykeln hem innan ett och sov!
duktig man kan vara ibland. Idag är jag inte bakfull så jag är igång med städning och tvättning! ska bädda rent och hänga ut tvätten,handla och ikväll blir det tacos och ett stort plus är att mickan kommer hit och är med mig,och sover kvar! ;-)


Nää hörrni är faktist på bra humör idag så nu ska jag stråla min glädje till mina kära vänner & Familj!

deprimerande

att jag är hemma.
att jag sovit i 3timmar.
att jag inte har nån att tillbringa kvällen med.

hejdå.

hjärtat

16 april 2011

Efter ha haft en lugn fredagskväll hemma så är jag lite små sugen på att göra nått ikväll,men vad?
kommer säkert sluta med att man sitter hemma själv och rullar tummarna..


Just nu håller jag på att små plocka lite här hemma och grejja,ska väl tvätta osv!
hoppas ni alla får en underbar dag i solen!

myskväll


Är hemma ikväll med Jamie,vi har myst framför tvn,duschat och ätit mat,
tidigare var vi ut på en liten promenad förbi affären där jag träffa på josefine så vi gjorde sällskap hem.

Nu ska jag fixa lite fika & titta på big brother sen blir det film/sova!

jag bara längtar , efter nästa!




today


rulltårtan



min lilla rulltårta ligger fortfarande och drar sig isängen..
vi ska strax göra oss klara för att gå ut,kasta pinnar eller nått liknande!

15 april 2011

när jag slog upp ögonen runt ´7 tiden imorse stod Mandy vid min sängkant, jag blev så rädd så jag höll på skita på mig,haha.. men kul att hon kom men nu har hon ju åkt hem så,va gör jag nu? är fortfarande trött men jag vill nog inte gå o lägga mig igen så jag får hitta på någonting som får tiden att gå fortare!

solen skiner och fåglarna kvittrar,man kanske ska klä på sig och gå ut?

the princess and the frog


Water for Elephants


jag vill se jag vill se JAG vill SE! ska tvinga nån jävel att gå på bio med mig.

helt underbar

dagen har varit hel underbar,har hängt med mickis hela dagen,städat och tvättat!
lagat mat och grejjat,just nu degar jag isoffan men ska ta mig en dusch och fika sen blir det tv!

saknar faith med,men jag har myst extra mycket med sion idag!




... just nu


sitter ute med mickan och dricker kaffe i solen :)

saknar redan bönan

14 april 2011

Igår hängde jag hemma hos Mandy hela dagen,vi kollade på massa bilder,bb-klipp,lyssna på musik och skratta!
När jag kom hem fikade jag,duscha och myste med mickis i soffan till big brother, sen gick vi & lag oss!

Nu har hon precis dragit till skolan och jag ska tvätta och städa tänkte jag.like always!


13 april 2011

På morgonkvisten va jag & mamma och tömde sabinas lägenhet och grejjade lite hemma,
just nu sitter jag ute i eskesta hos Mandy och dricker en kaffe,vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

Nä nu tackar vi för oss!hejpa

himlen är oskyldigt blå


Nu blir det film - himlen är oskyldigt blå

nä jag vet inte

idag är de bara en sån dag man bara vill hoppa över iallafall från efter 2,jag har gråtit,grubblat för mycket på onödiga saker och bara mått piss för mitt olyckliga liv, sa jag olyckliga? är jag olycklig eller lycklig? nä jag vet inte.
lycka för mig är väl när man mår som bäst och kan göra lite vad man vill,så vill jag ha jämt! men när jag väl tänker lite på mina framtidsplaner så blir jag glad och vill bara rusa dit,men de går inte, jag står stilla i en väldigt dyster period och vill bara ha lycka,

Nä dags att klippa sig och skaffa sig ett jobb så man kommer någonstans!




vill slänga iväg en riktigt blöt puss till mitt hjärta i eskesta!♥

depend nr 201


den rosa söta färgen följde med mig hem idag,är riktigt nöjd och jag verkligen älskar depend för dom har alla färgen som man kan tänka sig..

gina tricot


Mandy anglehed



de är min vän de,förjävla snygg o förjävla bra!

12 april 2011

imorse skippade jag frukosten och gjorde mig iordning och drog ner och träffade Linnea istället, vi tog en tacotallrik och pratade massor, jätte kul att träffa henne igen vi ses ju aldrig så de är kul att ses så här :) men de borde vara oftare,förr hängde vi hela tiden men när skolan tog slut så vart de bara mindre tid att ses!


har köpt mig ett nytt snyggt nagellack med,visar er sen!
ska slänga i tvätt och laga mat först så vi hörs senare!


årets första mygga - död

Ligger som ett stök i soffan och glor på 112-poliser, har hållt på och tvättat,städat och lagat mat nu under kvällningen,sen har jag såklart suttit ute i solen med en kopp kaffe och bara njutit!
har smällt årets första mygga med och jag hoppas ja slipper höra nån mygga inatt,dom brukar ju vara dryga nog och surra runt vid öronen.
nej nu blir det en snabb dusch innan "en unge i minuten" sen är det big brother!


.

är helt slut,så jag hänger ute i solen med nya amelia och en kopp kaffe och bara njuter av solen..
ska göra mat om ett tag, ungsfalukorv m potatismos! tvätta och städa,

Vi hörs senare!

11 april 2011

Nu är jag pigg igen efter lördagskvällen som va helt galen, hade riktigt kul och va lagom rund under fötterna!
Idag är det dags för Sabina att flytta in i lägenheten och eftersom de bara är jag som är ledig och hemma så får jag äran att hjälpa henne,min rygg är inte riktigt hundra på de men de är bara bita ihop!

Så jag ska göra mig iordning strax och ta hundarna och gå till Sabina..
Hoppas ni alla får en trevlig dag!

milkshake



bakfull o jävlig är jag,dricker en banan/melon milkshake o försöker vakna till liv,
har ätit tacos med maff and kidd,satt riktigt fint måste jag säga!

Nu är det dags att städa undan på rummet och slänga i en maskin tvätt,
ba tappade både örhänge o min ring igår :( men kul hade vi!

en hel kväll full med överraskningar

Ska strax äta middag med sabina sen är det dags att göra sig iordning för att åka ut till eskesta,
- Eskesta by night,sex fylla & fight! oroa er inte de är bara något vi säger,eller?

nä skål!

9 april 2011


så jävla skönt väder de är ute,Ska strax åka till Sabinas nya lilla lya och måla och fixa,sen blir det middag på de och fest med mina vänner.. Hoppas ni alla får en trevlig dag!

the tree




Det är fredag och de smattrar mot fönstret av regnet, då passar denna film helt utmärkt,har aldrig sett eller hört talas om den men den verkar riktigt bra/sorlig, skönt för jag behöver gråta en skvätt känner jag!

min kväll


.


sitter just nu ute och har solen rakt i ansiktet, jag är hungrig och vill ha god mat bara och lite sällskap men inte ens de kan man få en fredagskväll som denna,hur ska detta sluta? blir iallafall en hemmakväll med lite godis framför tv;n, idag har jag jobbat 2pass och är väldigt nöjd och längtar tills dom ringer igen från mitt favorit ställe,har saknat barnen i veckan så de va kul att träffa dom igen, Efter allt jobb tog jag & sabina oss till affären och köpte fika och hårfärg och gick hem till kajsa där martina just nu bor,vi fikade och spela kort! och när jag kom hem slängde jag i en till färg,ja ni ser ju på bilden hur de blev ( lite ljusare är de,eftersom inställningarna på kameran är mörkare) är väl inte nöjd men de får duga ett tag tills mina pengar kommer och mitt hår måste vila efter alla blekningar osv..
Nej nu ska jag gå till ica och sen blir det soffmys med mina älskade hundar!

8 april 2011

Har precis klivit upp och nu är det dags att göra sig iordning sen gå till jobbet, jobbar 07.45-13.00 , 14.00-15.00 idag sen tar jag helg¨, solen skiner ute så de blir säkert jätte skönt ute om någon timme!

ha en bra dag allihopa & trevlig helg!

ibland är det jobbigt

ser förjävlig ut ihåret vill bara få den färg jag vill ha,nu!
de kommer aldrig att gå att få just nu så jag får vänta nån månad,men imorgon måste jag slänga i en till så färgen blir jämn, hatar att vara tjej ibland med allt skit som ska fixas!

Nu måste jag ta bort mitt nagellack och lägga på ett ljust för imorgon ska jag jobba hela dagen lång!
och imorgon tänkte jag ta myskväll till någon bra film,big brother och lite gott!

17.00

Efter en till blekning så är mitt svarta borta,äntligen!
nu ska martina slänga i en hårfärg på mig sen blir det dusch,bädda rent,städ och sen soffan!

.


iövrigt så tycker jag att ear cuff suger riktigt hårt,iaf detta! för den lossnar ju hela tiden där uppe vid örat! irriterande

shopping

kunde inte motstå att onlineshoppa imorse från H&M.

7 april 2011

Min dag igår va jätte mysig,jag hängde med mickan vi bakade pizza,drack kaffe ute isolen och mickan fixade,klippte o färgade mitt hår & vi satt ute från tre till åtta på kvällen i värmen! jätte skönt,mindre skönt väder idag,regn och regn! hoppas de blir fint mot dagen!

Mickan kommer hit efter sin praktik och vi ska fortsätta med mitt hår så de blir en fin färg!
Nu ska jag äta frukost sen gå till affärn.

21.21

Efter en hel dag med Sabina tar jag en dusch och sedan slänger mig på soffan till big brother sen blir det sängen.

Dagens middag.


.


världens finaste tjej

.


ett nytt i samlingen, handgjord av Sabina .
för endast 30 kronor.

fyndhörnan

Idag va jag mamma o sabina på kretsloppet och kikade och fyndade.
Mamma fyndade ett gammalt symaskinsbord som vi nu håller på och målar vitt,2 väskor,1 kavaj och 2 ljusstakar för endast 150kr för allt!






bilder på symaskinsbordet kommer upp sen före-efter bild!
kavajen va en vanlig snygg svart,Mamma tog med sig den för att byta knappar!

5 april 2011

Först vill jag gratulera min kära Linnéa på sin 20-årsdag!grattis♥


Själv blir jag inte 20 fören om 3½ månad,men vem vill bli gammal? Man vill ju dit av en anledning men jag vill inte bli äldre för då måste jag inse att de är dags att släppa filten&mamma snart,

Idag blev de inge jobb heller och ingen frissa heller,vet inte om de blir nästa vecka eller hur de blir!
skulle ha färgat håret en aning mörkare?ljusare?


Så jag får helt enkelt kolla med Lovisa vad hon ska göra idag eller säga åt mickan att komma hit efter sin praktik,


4 april 2011

Dagen började med att faith som vanligt slickar mig i ansiktet och vill ut,så jag släppte ut hundarna,började tvätta & små städa lägenheten,sabina kom över på kaffe&yatzy sen kom mickis hit!
Har jobbat på firman en sväng också på em innan de vart matlagning (pajen) .. Sen har jag bara hängt med mickan och vart på affärn, Nu är det 112-poliser,en unge i minuten,big brother sen sängen :)


Efter dödshoten – Vanessa vill polisanmäla

Vanessa Lopez, 25, är ute i verkligheten efter 43 dagar i ”Big Brother”-huset. På utsidan har man den senaste veckan kunnat följa de hårda ord Gurkan Gasi, 26, yttrat bakom den transexuella blondinens rygg. Själv visste hon inget – förrän nu – och är besviken på både sin medtävlande och produktionen. I en exklusiv intervju med Starlounge förklarar Vanessa att hon till och med funderar på en polisanmälan.

 

Vanessa har precis chattat klart med tittarna på ”Big Brother”:s officiella sajt när Starlounge når henne på telefon, och hon är allt annat än glad över att få höra vad Gurkan sagt om henne.

— Jag har inte sett klippen, men av det jag hört hittills så är jag väldigt besviken på hur ”Big Brother” har hanterat det. Jag blev inte alls informerad av vad som hände när jag var i huset, och Gurkan sa aldrig någonting till mig heller, säger hon till Starlounge.

— Han hotade mig ju, han sa att han inte brydde sig om han skulle åka i fängelse och han sa att han skulle bajsa i min säng. Jag är väldigt besviken på dem. Jag tycker att de har agerat väldigt dåligt.

Vanessa är mest besviken på att hon inte blivit upplyst om vad som sagts om henne medan hon fortfarande var kvar i huset:

— De skulle ha informerat mig, för jag hade kunnat ta det med honom. Och då hade jag varnat honom, sagt att så där kan man inte göra, det pågick ju systematiskt. Hade han fortsatt då så skulle jag anmält honom, säger hon.

Vanessa berättar även att hon heller inte hade valt att stanna om hon hört Gurkans ord.

— Hade jag vetat vad han sagt hade jag självklart inte velat vara kvar. Jag hade gått ut då.

Hon är heller inte enbart besviken på Gurkan och produktionen.

— Jag tycker att det var fult av hela gruppen som hörde vad det var Gurkan sa och hur han höll på bakom min rygg. Han gav sig på min könsidentitet, och ingen sa någonting alls till mig.

Vanessa berättar att det nu, eftersom hon fram tills idag inte haft möjlighet att agera på vad som sagts bakom hennes rygg, är prio ett att utreda hur hon kan få upprättelse.

— Jag ska ta mig ner till min familj, jag har en del grejer att ta tag i nu gällande vad jag har hört och vad som har pågått. Och hur ”Big Brother” har hanterat det, det är ingenting jag kommer att bara acceptera. Jag ska ta det här vidare.

— Jag vet inte vad som går att göra med det, jag ska göra allt jag kan. Om det är möjligt så kommer jag absolut att polisanmäla.

Om det är Gurkan eller produktionen hon kommer att rikta anmälan mot kan hon inte svara på.

— Ingen aning, vi får se vad som går att göra.
 

broccoli&skinkpaj



Pajdeg

1 nypa(or) 
3 dl 
90 gram 
3 msk 
 samt äggstanning:5ägg & 4-5 dl mjölk!


In i ugnen ca 20-25 minuter!

kebabrulle


Igår blev de kebabrulle för mig&mickan

Rosa naglar


Eftersom Faith drog så jävligt när vi var ute så förstörde hon min nagel rätt på mitten,så jag har fått klippt o klistrat ihop den,haha nej men jag lag på lim så den inte går upp mera så jag passade även på att slänga på de här snygga rosa nagellacket.

den lilla sjöjungfrun



Nu ska jag titta på den lilla sjöjungfrun och sedan sova! sovgott allihopa♥

Bakpotatis m skinkröra


en försenad bild på min goda rätt jag gjorde förra veckan.


Bakpotatis i ugn - Skär igenom potatisen och stick hål lite överallt med en kaffel så de blir luft i själva potatisen, Ställ in i ugn ca 50min-1timme ( beroende på hur stor potatisen är).

skinkröra- 3dl creme fraiche , en burk majs , 1 rödlök , 1/2 hackad purjolök , Fin hacka skinka och sedan rör om allt i en bunke,krydda med vitlök,paprika krydda,citronpeppar,vitpeppar,salt,svartpeppar och lite chili! sen toppa med persilja!

sikken sötnos


hahah, en väldigt glad tjej ute i skogen i lördags!
just nu ligger hon och snarkar som en gris och sion ligger här bredvid med huvudet på datorn!♥

21.34

Dagen har varit fruktansvärt seg men rätt bra endå,
har målat i blocket Sabina köpte igår och hon vart jätte arg för hon tyckte de vart så fult ,haha!
har spelat yatzy,druckit kaffe,ätit kebabrulle,duschat,fixa med tvätt och tittat på tv!


Imorgon ska jag jobba på firman eftersom jag inte hann med de i fredags så de lär göras,räkningar ska betalas och tvätt ska tvättas,sängen ska bäddas rent och nu börjar big brother igen så vi hörs imorgon :)

3 april 2011

Igår kväll kom mickan hit och vid halv 1 inatt tog vi en kaffe och spela lite yatzy, runt 2 drog vi in till gävle för att titta runt lite sen passa vi på att hämta upp Maffe på krogen innan vi åkte hem. Så vid halv 5 tiden somnade vi och vaknade runt 10, Vi har ätit frulle och nu planerar vi våran lilla semester i sommar :) ska bli riktigt kul att komma iväg en sväng!


Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på så de visar väl sig!
Ikväll ska jag träffa Lovisa och Saga en sväng innan jag slänger mig i soffan för big brother!


hemmakväll

japp ikväll är jag hemma igen vilket är riktigt skönt,
efter de tidigare inlägget somnade jag på stört och vaknade runt sex tiden igen pigg och glad,
åt tacos med sabina och tittade på film så ikväll blir det att måla i vårat nya ritblock, sabina fick nå ryck och skulle promt köpa de när vi va inne på hemköp, så jag ska bidra med några slantar så jag också kan få måla några bilder! sen blir de såklart godis och film!

trök

helt jävla förslappad i hela kroppen egentligen orkar jag inte ens skriva de här inlägget men jag gör de endå,har städat lite här hemma o slängt i en maskin tvätt men jag orkar inte ens hänga upp de så de får vänta,
jag som tyckte de skulle bli skönt med helg men jag skulle hellre vilja jobba idag som ett tidsfördriv istället för att bara ligga o inte veta vad man ska göra så man bara blir trött istället och inte orkar göra ngt.


ska försöka tvinga sabina till att äta på brorsans idag ,de kan ju bli trevligt!

nej nu ska jag titta på film!

2 april 2011

Igår hade jag myskväll med Jamie hela kvällen och klockan elva efter big brother somna jag på stört och vaknade för ett tag sedan och lika jamie,han sover som en gris här hemma vilket är riktigt skönt för mig att slippa gå upp vid 6!

Idag är det dåligt väder och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, måste fylla på telefonen och ta en liten promenad iaf. Nä ni ska vi äta frulle sen ska jag klä på mig,


mysis


1 april 2011

Min morgon startade rätt bra med tanke på att jag va svin trött och ville egentligen bara stänga av väckarklockan o somna om,men istället klev jag upp och tjäna pengar och fick massage och håret fixat av barnen,dom är så söta jag kommer sakna dom så jag hoppas jag får jobba mera :)


Ikväll blir det lugnt, jag myser med jamie,vi har ätit tacos,varit på affären & nu ska vi duscha efter talang och sedan burra ner oss i soffan med chips & dipp! 


Hoppas ni får en trevlig kväll :)